ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ KOS HO RE CA 2019: Νέες τάσεις & συστήματα στον τομέα των κατασκευών & του επαγγελματικού εξοπλισμού που «κλέβουν την παράσταση»

0
1746

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κατερίνα Χατζημανώλη-Γιάννης Κιάρης

Με μεγάλο ενδιαφέρον ξεκίνησε σήμερα Σάββατο και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή (10:00-17:00)  η 3η διήμερη έκθεση KOS HO RE CA 2019 που διοργάνωσαν με επιτυχία οι εταιρείες Κώστογλου Stωr & GASTRO Hellas.

Μια μεγάλη γκάμα γνωστών εταιρειών στους τομείς: κατασκευής, εργαλείων, χρωμάτων, συστημάτων κήπου, υπηρεσιών και προϊόντων επαγγελματικού εξοπλισμού, ξενοδοχείων, εστιατορίων και καφέ μπαρ καθώς και για υπηρεσίες παροχής ενέργειας υγραερίου και ηλ. ρεύματος παρουσίασαν τα προϊόντα τους. Όλα σε ένα χώρο, με προτάσεις, λύσεις, αλλά και μεγάλες προσφορές.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η επίδειξη μηχανημάτων αλλά και μαγειρικής με τους «έξυπνους» φούρνους της Rational.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά ο Τσαμπίκος Καματερός και η Σίσσυ Καραθάνου, τα ηχοσυστήματα MZ SOUND ήχος και φωτισμός & τα καταστήματα Special (ενώ, λειτούργησε υπαίθριο BBQ).

Εκ των διοργανωτών, ο Δημήτρης Κώστογλου, μας μιλάει για την διοργάνωση αυτή η οποία έγινε πλέον θεσμός με στόχο την επέκταση και αναβάθμισή του χρόνο με το χρόνο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ