Instudies: Νέα τμήματα ρομποτικής προσχολικής ηλικίας!

1
907

Το Instudies ξεκινάει την δημιουργία νέων τμημάτων εκπαιδευτικής ρομποτικής προσχολικής ηλικίας 4-7 χρονών.

Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας θα μάθουν βασικές έννοιες του προγραμματισμού. Ένα ιδανικό εκπαιδευτικό παιχνίδι για να κατανοήσουν από την μικρή ηλικία τη βασική λογική του προγραμματισμού!

Ολοκληρώνοντας τις προκλήσεις που περιέχονται σε κάθε μάθημα, οι οποίες ενθαρρύνουν την πρακτική εμπλοκή με τα ρομπότ μέσω ιστοριών, το παιδί θα μάθει πολλές βασικές έννοιες προγραμματισμού, κάνοντας την μάθηση μια διασκεδαστική δραστηριότητα! Ένα ιδανικό παιχνίδι για ένα παιδί, ώστε να μάθει τη βασική λογική προγραμματισμού, αποφεύγοντας παράλληλα την χρήση tablet και υπολογιστών από μικρή ηλικία. Σε συνδυασμό με την στήριξη και την καθοδήγηση δασκάλου, ο μαθητής θα ενεργοποιήσει την φυσική περιέργειά του για να μάθει και να ανακαλύψει νέες ιδέες και τεχνολογίες, να συνεργαστεί με άλλους και να χρησιμοποιήσει την κριτική σκέψη του με ένα διασκεδαστικό και παράλληλα ενθουσιώδες τρόπο!

Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, ειδικά διαμορφωμένο για ολιγομελή τμήματα για καλύτερη επικοινωνία με τον δάσκαλο και καλύτερη, συνεργατική και ουσιώδη μάθηση για το κάθε παιδί στην αίθουσα διδασκαλίας.

Με την εκμετάλλευση τεχνολογίας τελευταίας γενιάς (tablet, υπολογιστές, ρομπότ, διαδραστικούς πίνακες) σαν ένα εργαλείο εκπαίδευσης, η μάθηση γίνεται ακόμα πιο μεταδοτική και ενθουσιαστική για τους μαθητές!

Το Σύγχρονο Εκπαιδευτήριο Μάθηση – Instudies βρίσκεται στην προέκταση Βερροιοπούλου, πίσω από το 2ο Λύκειο, στην Πόλη της Κω.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Το εισαγωγικό πρόγραμμα διαρκεί 2 μήνες. Η Έναρξη θα γίνει τον Απρίλιο.

Επικοινωνία και εκδήλωση ενδιαφέροντος στα τηλέφωνα: 2242029027, 6945959829.

Υπεύθυνος Λειτουργίας: Καΐσερλης Αλέξανδρος

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ