Ρομποτική στην Κω από το Instudies για την σχολική χρονιά 2019-20 Η εκπαίδευση αλλάζει!

3
1060

Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά ρομποτικής, ανακοινώνουμε την δημιουργία τμημάτων ρομποτικής και δραστηριοτήτων βασισμένων στην εκπαιδευτική μέθοδο STEM (Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική, Μαθηματικά) για την σχολική χρονιά 2019-20.

Τα τμήματα ρομποτικής είναι για:

  • Προσχολική ηλικία

  • Δημοτικό

  • Γυμνάσιο

Το μάθημα Ρομποτικής παρέχει δημιουργική, πρακτική εμπειρία στην οποία οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την τεχνολογία και τον προγραμματισμό και μέσα από αυτήν την εκπαιδευτική δραστηριότητά να αναπτύξουν τις ικανότητες τους, να ξεδιπλώσουν την φαντασία τους και να ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή τους. Μέσα από προγραμματιστικά εργαλεία, υπολογιστές και ρομπότ κατασκευασμένα από τον μαθητή, σε συνδυασμό με την στήριξη και καθοδήγηση του δασκάλου, ενεργοποιείται η φυσική περιέργεια του μαθητή έτσι ώστε να μάθει και να ανακαλύψει νέες ιδέες και τεχνολογίες, να συνεργαστεί με άλλους και να χρησιμοποιήσει την κριτική σκέψη του με ένα διασκεδαστικό και παράλληλα ενθουσιώδες τρόπο!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ MINECRAFT

Ανακοινώνουμε το εκπαιδευτικό μάθημα Minecraft για παιδία δημοτικού και Γυμνασίου, για πρώτη φορά στην Κω και σε καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα!

Το Minecraft: Education Edition, στα πλαίσια της εκπαιδευτικής μεθόδου STEM (Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική, Μαθηματικά) είναι η εκπαιδευτική έκδοση του Minecraft, του δημοφιλούς παιχνιδιού σε όλο τον κόσμο. Χάρη σε αυτό, τα παιδιά μελετούν πρόθυμα Μαθηματικά, Ιστορία, Φυσική, Προγραμματισμό και πολλά ακόμα μαθήματα. Μαθαίνουν να αλληλεπιδρούν, αναπτύσσουν τη δημιουργικότητά τους και απομνημονεύουν καλύτερα νέες πληροφορίες.

Από τότε που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το εκπαιδευτικό Minecraft, χρησιμοποιείται από όλο τον κόσμο προκείμενου να διδαχτούν στους μαθητές αποτελεσματικά τα πάντα, από θετικές επιστήμες μέχρι τέχνη και ποίηση. Η ευελιξία αυτή, σχετικά με τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει, είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που έχει ενθουσιάσει έναν μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών.

Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, ειδικά διαμορφωμένο για ολιγομελή τμήματα για καλύτερη επικοινωνία με τον δάσκαλο και καλύτερη, συνεργατική και ουσιώδης μάθηση για το κάθε παιδί στην αίθουσα διδασκαλίας.

Με την εκμετάλλευση τεχνολογίας τελευταίας γενιάς(tablet, υπολογιστές, ρομπότ, διαδραστικούς πίνακες) σαν ένα εργαλείο εκπαίδευσης, η μάθηση γίνεται ακόμα πιο μεταδοτική και ενθουσιαστική για τους μαθητές!

Το Κέντρο Μάθηση – Instudies βρίσκεται στην προέκταση Βερροιοπούλου, πίσω από το 2ο Λύκειο, στην Πόλη της Κω.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

  • Έκπτωση 20% για εγγραφές σε 2 προγράμματα

  • Έκπτωση 20% για συγγενείς 1ου βαθμού

Επικοινωνία και εκδήλωση ενδιαφέροντος στα τηλέφωνα: 2242029027, 6945959829.

Υπεύθυνος Λειτουργίας: Καΐσερλης Αλέξανδρος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ