Νέα δυνατότητα για τον προγραμματισμό Ιατρικών Ραντεβού στο ΓΝ-ΚΥ ΚΩ μέσω διαδικτύου

2
1573

ΘΕΜΑ : «Νέα δυνατότητα για τον προγραμματισμό Ιατρικών Ραντεβού στο ΓΝ-ΚΥ ΚΩ μέσω διαδικτύου»

Το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» σας ενημερώνει ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να προγραμματίζουν το ιατρικό ραντεβού τους ή/και των διαγνωστικών τους εξετάσεων και μέσα από το διαδίκτυο και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα http://www.1535.gr. Ο συγκεκριμένος τρόπος εύκολα και γρήγορα δίνει την επιπλέον δυνατότητα επιλογής ημέρας και ώρας του ραντεβού καθώς ο ενδιαφερόμενος έχει εποπτική εικόνα του συνόλου των διαθέσιμων ραντεβού της ειδικότητας που ενδιαφέρεται. Την πρώτη φορά που κάποιος θα χρησιμοποιήσει την εφαρμογή θα πρέπει για μια φορά μόνο να εγγραφεί στο σύστημα δίνοντας τα προσωπικά στοιχεία που θα του ζητηθούν. Αμέσως μετά μπορεί να επιλέγει και να προγραμματίζει τα ραντεβού του άμεσα. Υπενθυμίζουμε ότι ο τηλεφωνικός αριθμός στον οποίο θα πρέπει να καλούν οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να προγραμματίσουν το ιατρικό ραντεβού τους και τις διαγνωστικές εξετάσεις τους είναι ο τετραψήφιος αριθμός 1535.

Η νέα υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να κλείνει ραντεβού κάθε ημέρα του χρόνου, όλο το 24ώρο αυτόματα μέσω του τηλεφώνου και του διαδικτύου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ – ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε σαλέψανε, ηλεκτρονικά ραντεβού και όταν πάνε στο νοσοκομείο ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟ...

    Άρχισα να κάνω και μαθήματα υπολογιστή στην γιαγιά μου για να κλείσει τα ραντεβού αλλά δεν μας λέει ο διοικητής πως γίνεται κάθε φορά που πάω κάποιοι να χτυπάνε την πόρτα, να τους βάζουν μέσα κατά προτίμηση και εμείς να περιμένουμε στην ουρά μέχρι αργά το μεσημέρι;

  2. δεν δουλευει η πλατφορμα με τα ραντεβου προσπαθω 2 μέρες να κλεισω και λογο πολών προσπαθειων λέει με κλειδώνει .Ολλα εδω πληρωνονται .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ