Η Μαρίνα της Κω στη Διεθνή Έκθεση Θαλάσσιου Τουρισμού στο Άμστερνταμ (Pics)

21
716

ΘΕΜΑ : “Η Μαρίνα της Κω στη Διεθνή Έκθεση Θαλάσσιου Τουρισμού στο Άμστερνταμ.”

Δυναμική και εξωστρεφής η παρουσία της Μαρίνας της Κω στη Διεθνή Έκθεση Θαλάσσιου Τουρισμού Merstrade στο Άμστερνταμ.
Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις θαλάσσιου τουρισμού σε παγκόσμια κλίμακα στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Μαρίνας κ. Μαραγκός και ο Διευθυντής κ. Δρόσος.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης είχαν επαφές και συναντήσεις με παράγοντες και φορείς που δραστηριοποιούνται στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού, προβάλλοντας τις νέες υπηρεσίες που προσφέρει η Μαρίνα της Κω στους πελάτες της αλλά και τα πλεονεκτήματά της.
Έγινε προβολή και αναφορά στις διεθνείς συνεργασίες που έχει συνάψει η Μαρίνα της Κω, ενισχύοντας διαρκώς την εικόνα και το brand name της.
Παράλληλα στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Αμστερνταμ επισημοποιήθηκε η ανάληψη του Παγκόσμιου Συνεδρίου Μαρινών από την Ελληνική Ένωση Μαρινών στην οποία συμμετέχει και η Μαρίνα της Κω.
Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

21 ΣΧΟΛΙΑ

    • Άντε τώρα να τους λάβουν σοβαρά υπόψη τους, λες και πήγαν σε ταξίδι αναψυχής...

      λες και είναι επιχείρηση που κληρονόμησαν… Πολλά ακούγονται σε λίγα δίνουν εξηγήσεις…

    • Το κακο εκει στην μαρινα είναι αυτή η απερχομενη δημοτικη αρχη θα παρει στο λαιμο της πολλους εργαζομενους.Να μου το θυμηθείτε.

    • Γιατι μαραγκε εδιωξες τα παιδια μας και κρατησες τα δικα σας παιδια???????? Η τημωρια ερχετε και θα είναι μεγαλη.

  1. γιατι είναι πραγματικοτητα.Ουτε βρισια είναι ουτε προσβολή,και υπαρχουν στα ελληνικα λεξικα και βιβλια.Μην πατε να καλυψετε τα λαθη των διοικούντων,γιατι αυτους που εδιωξαν εχουν και αυτοι ψυχη.Ετσι και αλλιως φευγουν από τον δημο και από την μαρινα.

  2. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΤΗΣ.ΑΗΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ.

  3. και τους εχουν βαλει σε ποστα τα οποια δεν γνωριζουν καν το αντικειμενο,με συνεπεια την καταστροφή του θαλασσιου τουρισμου.

  4. Τι θλιβερο να περισσευει τοση κακία γενικα στα σχόλια ορισμενων που απαξιωνουν και ισοπεδωνουν ο,τι καλο γινεται.Αραγε τι ενοχλει;Ισως τελικα το οτι δεν ειναι εκεινοι οι ορισμενοι στη θεση καποιων αλλων…

  5. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ. ΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ 1980.

  6. Οχι στη μιζερια μερικων.Ναι στην προβολη του νησιου και των υποδομων του.Αποφασιστε επιτελους τι θελετε.Να διαφημιζεται το εργο ή οχι.Να φερνει εσοδα ή οχι.Να ωφελειται η οικονομια του τόπου που τοσο τον πονουν κατα τ ‘αλλα οι σχολιαστες ή οχι?Προφανως ο διεθνης θεσμος υπαρχει για καποιον λογο….

  7. Οχι αλλη μιζερια στα σχολια…Θελετε προβολη του τοπου που τοσο σας ποναει ή οχι?Θελετε αποκλεισμο απο τον τουριστικο χαρτη?Αποφασιστε εσεις οι μεμψοιμοιροι….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ