Μειώνονται σε ένα τα δρομολόγια του SUPER FAST XII προς Κάλυμνο – Από 2 Φεβρουαρίου 2018 BLUE STAR PATMOS

0
620

 Από 2 Φεβρουαρίου 2018 επαναδρομολογείται του BLUE STAR PATMOS

Μειώνονται σε ένα τα δρομολόγια του SUPER FAST XII προς Κάλυμνο, ενώ από 2 Απριλίου 2018 δεν υπάρχει στο σχεδιασμό προσέγγισης μεγάλων πλοίων τύπου BLUE STAR 1,2

Συγκεκριμένα από την Blue Star Ferries ανακοινώθηκαν τα  επίσημα δρομολόγια της για το έτος 2018 και υπάρχουν αρκετές μεταβολές, τόσο σε αλλαγές πλοίων όσο και σε προσεγγίσεις λιμένων.

Αναφορικά με τις αλλαγές πλοίων στη γραμμή Δωδεκανήσου :

-Έως 13/01/18 τα δρομολόγια στη γραμμή Πειραιάς – Πάτμος – Λέρος – Κάλυμνος – Κως – Ρόδος & Σύρος – Αμοργός  θα εκτελούνται από το F/B BLUE STAR 2 ενώ από 14/01/18 στη γραμμή θα μπει το SUPER FAST XII.

-Τα δρομολόγια στη γραμμή Πειραιάς – Κάλυμνος – Κως – Ρόδος & Αστυπάλαια – Πάτμος – Λειψοί – Λέρος – Νίσυρος – Τήλος – Σύμη – Κάρπαθος – Καστελλόριζο θα εκτελούνται έως 13/01/18 από το  F/B BLUE STAR PAROS, από  14/01/18-31/01/18 από το F/B BLUE STAR DELOS και από 1/02/18  επαναδρομολογείται το F/B BLUE STAR PATMOS.

– Χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί σύμφωνα με πληροφορίες, στους σχεδιασμούς της Εταιρείας είναι να δρομολογήσει στα Δωδεκάνησα το  F/B ΧΙΟΣ και το  F/B ΔΙΑΓΟΡΑΣ

 Σχετικά με τις προσεγγίσεις για την Κάλυμνο, σύμφωνα με τις επίσημες αναρτήσεις της  Blue Star Ferries

– Μειώνονται  σε ένα τα δρομολόγια του SUPER FAST XII προς Κάλυμνο, αντί δύο που ίσχυε το προηγούμενο διάστημα. Θα εκτελείται μόνο το δρομολόγιο με αναχώρηση από Πειραιά κάθε Σάββατο μέχρι 1 Απριλίου 2018.

-Από 2 Απριλίου 2018  και καθ’ όλη την θερινή περίοδο, η Κάλυμνος δεν περιλαμβάνεται στις προσεγγίσεις του SUPER FAST XII ή άλλου μεγάλου  πλοίου τύπου BLUE STAR 1,2 .

Δείτε το σχετικό προγραμματισμό με τις προσεγγίσεις του SUPER FAST XII κατά την θερινή περίοδο και την εξαίρεση της Καλύμνου:

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.