Το ΑΠΟΛΛΩΝ ΙΙ στο Μαστιχάρι το 1986 & το νέο απόκτημα της εταιρείας (ΦΩΤΟ)

0
1253

Φίλος αναγνώστης που διάβασε  το δημοσίευμα μας «Το ΑΠΟΛΛΩΝ ΙΙ το νέο απόκτημα της ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ της οικογένειας Η.Τηλιακού» που μπορείτε να δείτε πατώντας  εδώ, μας έστειλε από το προσωπικό του αρχείο, φωτογραφία του πρώτου ΑΠΟΛΛΩΝ ΙΙ ,που λήφθηκε στο Μαστιχάρι το 1986 και την παραθέτουμε παραπάνω.

Δείτε το email  που μας έστειλε ο φίλος αναγνώστης, τον οποίο και ευχαριστούμε.

Αγαπητέ  Κύριε  Δρόσο

Από ένα Καλύμνιο της διασποράς, καθημερινό  αναγνώστη του kalymnos-news,μία φωτογραφία του πρώτου ΑΠΟΛΛΩΝ ΙΙ της οικογένειας του αγαπητού Ηλία Τηλιακού, με αφορμή την έλευση του νέου ομώνυμου σκάφους. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στο Μαστιχάρι το 1986 από τον γράφοντα και μπορείτε να την δημοσιεύσετε εάν το κρίνετε ενδιαφέρον.Με τους χαιρετισμούς μου

Παντελεήμων  Λελέκης

Το «ΑΠΟΛΛΩΝ ΙΙ» το νέο απόκτημα της «ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ» της οικογένειας Η.Τηλιακού.

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018, η καθέλκυση του νέου αποκτήματος της  «ΛΑΦΑΣΙ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ» της οικογένειας του Ηλία Τηλιακού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr ,πρόκειται για ταχύπλοο επιβατικό σκάφος μήκους 29 μέτρων ,πλάτους 6,70 μ, με πρωτόκολλο μεταφοράς 200 επιβατών και με αναπτυσσόμενη ταχύτητα 20 μίλια ανά ώρα.

Το όνομα που θα δοθεί στο σκάφος είναι «ΑΠΟΛΛΩΝ ΙΙ». Να θυμίσουμε ότι το όνομα «ΑΠΟΛΛΩΝ» έφερε το πρώτο σκάφος του Ηλία Τηλιακού, που ξεκίνησε τη γραμμή Κάλυμνος- Μαστιχάρι.

Το σκάφος αναμένεται να καταπλεύσει  στην Κάλυμνο μέχρι τέλος Μαρτίου και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα εκτελεί κατά τη θερινή περίοδο δρομολόγια από το λιμάνι της Κω προς τις Μικρασιατικές ακτές.

Πηγή: kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ