ΒΙΝΤΕΟ Καπετάνιος «ΗΛΙΑΣ Τ» για την περιπέτεια στην Αλικαρνασσό: Μας κράτησαν για μια ημερομηνία που δεν αναγραφόταν στο πιστοποιητικό… (video)

0
2380

O εκπρόσωπος της «ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ» Σακελλάρης Η.Τηλιακός και ο καπετάνιος του Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους «ΗΛΙΑΣ Τ» Σάκης Τηλιακός, μιλούν στο φακό του kalymnos-news.gr και την Μπέτυ Μαίλλη για την περιπέτεια με την κράτηση του πλοίου στο λιμάνι της Αλικαρνασσού για 2 ημέρες.

Να θυμίσουμε ότι στο  Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος «ΗΛΙΑΣ Τ» είχε επιβληθεί από την περασμένη Τρίτη 15 Μαΐου 2018  από τις τουρκικές αρχές το μέτρο κράτησης, με τη δικαιολογία ότι κατά την επιθεώρηση στα πλαίσια της MED MOU,  διαπιστώθηκαν κάποιες τυπικές ελλείψεις.

Το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΗΛΙΑΣ Τ» εκτελούσε προγραμματισμένη ημερήσια εκδρομή Κάλυμνος-Κως –Αλικαρνασσός και επιστροφή. Το πλοίο ξεκίνησε την Τρίτη 8.00 το πρωί από Κάλυμνο και με ενδιάμεσο λιμάνι στην Κω ,κατέπλευσε στην Αλικαρνασσό στις 9.50 το πρωί και θα αναχωρούσε  από Αλικαρνασσό στις 4.00 το απόγευμα.

Αμέσως μετά την αποβίβαση των επιβατών το σκάφος δέχθηκε επιθεώρηση.

Στο σκάφος επιτράπηκε ο απόπλους την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 στις 3.00 το μεσημέρι   Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέτυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

Πηγή: kalymnos-news.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ