Αρχική Ειδήσεις Θάλασσα - Σκάφος Εντοπισμός και περισυλλογή 7 μεταναστών με σκάφος σήμερα το μεσημέρι στο Ψαλίδι...

Εντοπισμός και περισυλλογή 7 μεταναστών με σκάφος σήμερα το μεσημέρι στο Ψαλίδι (ΦΩΤΟ) Σύλληψη διακινητή

38
893

Σήμερα το απόγευμα εντοπισμός και  περισυλλογή 7 μεταναστών καθώς και ρυμούλκηση άσπρου σκάφος από το λιμενικό, μπροστά στη παραλία του Ραμίρα στο Ψαλίδι.

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους στην Κω

Στον εντοπισμό πέντε (05) αλλοδαπών και στη σύλληψη του 28χρονου αλλοδαπού διακινητή τους προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμεναρχείου Κω.
Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή για ύπαρξη ύποπτου Τ/Χ σκάφους στην παραθαλάσσια περιοχή «ΑΚΡΑ ΛΟΥΡΟΥ» Κω. Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής έσπευσαν στην περιοχή όπου εντόπισαν πολυεστερικό Τ/Χ σκάφος, χειριστής της οποίας, νωρίτερα είχε αποβιβάσει ικανό αριθμό αλλοδαπών επί της ακτής.
Κατόπιν περαιτέρω διερεύνησης εντοπίστηκαν οι πέντε (05) αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων ενώ συνελήφθη ο 28χρονος αλλοδαπός χειριστής της λέμβου, ο οποίος συνελήφθη για παράνομη διακίνηση προσώπων.
Από το Λιμεναρχείο Κω που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω ταχύπλοο σκάφος

38 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ούτε μανούλες, ούτε παιδάκια; Μόνο λαθρο-μετανάστες από το Πακιστάν που δεν είναι σε πόλεμο;

        • Άκου φασιστάκο,…δεν θα μου πεις εμένα τι θα κάνω!! Είτε το θέλεις είτε όχι, η έκφραση ‘λαθραίος’ είναι χυδαίος χαρακτηρισμός όταν μιλάμε για ανθρώπους (ανεξαρτήτου εθνικότητας)!! Λαθραία είναι τα τσιγάρα και όχι οι άνθρωποι!!
          Το σωστό είναι παράτυποι μετανάστες ή πρόσφυγες.

        • ακου σταλινοφασιστακι το ετσι γουσταρω να το ξεχασεις.. ειναι Λαθραιος οσο ειναι και τα τσιγαρα οταν εισβαλει σε ξενη χωρα χωρις χαρτια …καταλαβες μαγκακο της φακης..τραβα σε καμια πολιτισμενη χωρα να μπεις χωρις χαρτια και πες τους οτι μονο τα τσιγαρα ειναι λαθραια..στη φυλακη θα σε ξεχασει και Θεος Σταλινοφασιστα

      • Ω τραγωδίας θεατή, μάθε αν και θα έπρεπε να γβωρίζεις ήδη, ότι «λαθραίος», είναι στην γλώσσα μας την Ελληνική της μίας και μοναδικής, από αρχαιοτάτων χρόνων, ο χαρακτηρισμός του σημετα λεγόμενου «παράνομου». Οπότε άσχετε ελληνόφωνε φανφολόγε είναι Λαθρομετανάστες και Λαθροδιακινητές. Στην γλώσσα σου, την φιδίσια την συμφωνιεντική, πες τους όπως θες.

  2. Δηλαδή ρε φιλαράκο Deus Ex Machina, το όνομα είναι αυτό που σε πειράζει ;; Όχι τα αποτελέσματα ;; Ή μήπως ξέχασες το πάκι και τη Μυρτώ ;; Κοίτα την ουσία και όχι τους τύπους. Αλλιώς, πάρτους σπίτι σου (πρόσεχε μόνο να μη σκύβεις, όταν είναι πίσω σου). Από την ασφάλεια του πληκτρολογίου, γίνατε όλοι φιλελέ και όποιος διαφωνεί μαζί σας, είναι φασίστας. Ά, ρε κακομοίρη ….

    • ρε ποσο αρρωστοι ρατσιστες ειστε ? Ακομα για τον Πακιστανο και την Μυρτώ λες? Ναι ειναι εγκληματιας και να σαπισει στην φυλακή . Μερα παρα μερα που βιαζουν Ελληνες τα παιδια τους και τα εγγονια τους δεν τα βλέπεις? Ναι ειναι αρωστια , εγκλημα και ανωμαλιά ο βιασμός και ακομα χειροτερα η παιδεραστία και υπαρχουν ανωμαλοι απο όλες τις χωρες. Παιρνοντας ενα παραδειγμα καταδικάζεις αυτοματα όλους τους πολίτες της ?

  3. ΠΡΟΣ.Deus Ex Machina .ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΗΣ ,ΛΑΘΡΟΚΥΝΗΓΟΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ

    ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΡΘΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ.

    • …και εγώ έγραψα απλά ότι το σωστό είναι ‘παράτυποι μετανάστες ή πρόσφυγες’. Αμέσως όλοι να με χαρακτηρίσουν Σταλινοφασίστα, ναι μπορεί να αποκάλεσα τον Ανώνυμο (πιο πάνω σχολιαστή) φασίστα (μπορεί να ήμουν υπερβολικός) αλλά προκάλεσε με το σχόλιο του!! …και κάτι τελευταίο (για να κλείσω) δεν ανήκω σε καμία πολιτική ιδεολογία!!

      • Λαθραίες είναι οι σκέψεις σου,τα ιδανικά σου, λαθραία τα μυαλά σου,λάθρα η συνείδηση σου,πέρα απ’ τα αριστεροφασιστικά σύνδρομα…κάθε μερα δεκάδες παράνομα περιστατικά κ συμβάντα έχουν παγιωθεί σε κάθε εκδήλωση,η κατάσταση έχει ξεφύγει και σε πείραξε η λέξη λαθραίος.. βλαμμένος και αρρωστος μισελληνας.

        • …βλαμμένος είσαι εσύ, είμαι Έλληνας του εξωτερικού και είμαι Έλληνας πιο πολύ από σένα!! Εσένα δηλαδή το ‘παράτυποι μετανάστες ή πρόσφυγες’ που έγραψα σε πείραξε;!!

  4. ΠΡΟΣ.Deus Ex Machina .ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ

    ΓΙΑ ΤΑ ΑΟΥΣΒΙΤΣ -ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.ΞΥΠΝΑ ΚΑΥΜΕΝΕ.ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΚΛΑΒΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

  5. Προς Deus Ex Machina...Ο εκάστοτε επισκέπτης επιλέγει τον επιθετικό προσδιορισμό.

    Οι Αλγερινές Συμμορίες που έχουν κάνει σ ένα μήνα 92 ληστείες και σπασίματα αυτοκινήτων,οι πωλητές λαθραίων προϊόντων,οι διακινητές απαγορευμένων ουσιών τι ακριβώς είναι…. Δηλαδή προοδευτικέ του κώλου,οι λαθραίες αξιόποινες πράξεις ,δεν καθορίζουν τυχοδιωκτισμό και εγκληματικότητα?Τι σημασία έχει το επίθετο λαθραίος,μπροστά στο επίθετο ‘κλέφτης’,’βιαστής’….περιέγραψε τον δικό σου φασισμό και βγάλε το σκασμό!!!!

    • Βλάκα ανιστόρητε,ανεγκέφαλε,απολίτιστε,απολίθωμα του χίτλερ πόσα εκατομμύρια έχουν περάσει από την ελλάδα και πόσοι είναι εγκληματίες?Γιατί δεν μας λές για τον πατριώτη σου στο τέξας έφαγε 17 άτομα ή τους λεριούς το ζευγάρι που βιάζανε τα παιδιά τους?Ε καθαρόαιμε ουραγκοτάγκε έλα με επιχειρήματα όχι αρλούμπες!Αίντε με το κάθε ορφανό του Παττακού εδώ μέσα,στην σπηλιά σας και γρήγορα κουνάβια γιατί βρωμέσαμε από το φασισμό σας!

      • δεν φταιες εσυ ο παττακος φταιει που δεν σας εστειλε να βλεπετε τα ραδικια αναποδα αντι για διακοπες στα νησια…αλλα η ζωη κυκλους κανει ανθελληνικα σκουλικια και θα μπειτε στο χωμα μια και καλη οπως στο γραμμο

      • Ρε ..λακα εγώ μιλώ με επίσημα αναρτημένα στοιχεία ,δεν μιλώ γενικά,μιλάω για επικαιρότητα, καθημερινότητα.λες για ένα συμβάν,ένα και το συγκρίνεις με τα χιλιάδες που έχουν προέλευσή τους παράνομους που περιβάλλει με αγάπη.ας αρχίσουμε να μετράμε βλάκα, ηλίθιε κάθε μέρα σε αριθμούς τα συμβάντα.βλακα ασυγχωρητε.βλαμμενο ασπόνδυλο.μισελληνα.καρικατουρα του Ιαβέρη

    • …επειδή έχω ζήσει και εξωτερικό, θα σου πω για τους δικούς μας Έλληνες συμπατριώτες, (που ζούσαν στο εξωτερικό) τι ‘κουμάσια’ ήταν τη δεκαετία του ’70 και του ’80!! Στο έγραψα αυτό γιατί μιλάς για Αλγερινές συμμορίες ενώ τις Ελληνικές συμμορίες (περασμένων δεκαετιών) τις έχουν ξεχάσει πολλοί Έλληνες συμπατριώτες μας!! Επειδή βλέπω ότι μου ‘επιτίθεστε’ μερικοί…εγώ (στο αρχικό μου σχόλιο ) απλά την άποψη μου έγραψα, στο ότι ‘Κανένας Άνθρωπος δεν είναι λαθραίος’! Δεν κατάλαβα γιατί ενοχλήθηκαν μερικοί,…όπως γράφει και ένας σχολιαστής (πιο πάνω)…’Όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα σε μια καλύτερη ζωή’.!!…και για να επανέλθω και πάλι στους Έλληνες (και εγώ Έλληνας είμαι) είμαστε φάρα και εμείς, και καλό είναι να μην ρίχνουμε το φταίξιμο σε όλους τους άλλους (τους ξένους δηλαδή)!!
      Να υπενθυμίσω ότι δεν ανήκω σε καμία πολιτική ιδεολογία!

      • Οι Έλληνες ακόμα είναι περιζήτητοι και πάντα πήγαιναν με έγγραφα,επειδή έχω συγγενείς σε τρεις ηπείρους και ζω και εγώ έξω..αδυνατεί να κατανοήσεις ότι δεν θέλουν άλλους.ειναι απλοζδικαιωμα τους,δεν χωράνε άλλοι με το να έρχονται κατά χιλιάδες καθημερινά,δεν θα έχουν καλύτερη ζωή επειδή δεν έχει δουλειές.οι Έλληνες δεν βίαζαν γριές,δεν σιδέρωμα παππούδες,δεν έστηναν εγκληματικές οργανώσεις.εισαι ανιστορητος που χρησιμοποιείς τις εξαιρέσεις σαν κανόνα για την ιδεοληψία σου.καθε μέρα θα σου αφιερώνω μια ανακοίνωση απ το αστυνομικό δελτίο.

        • ……και εγώ έχω συγγενείς έξω και γνωρίζω ότι εμείς οι Έλληνες πήγαμε εκεί νόμιμα και με έγγραφα, όπως επίσης γνωρίζω ότι δεν χωράνε άλλοι (όπως λες) με το να έρχονται καθημερινά!! Επειδή το ‘τραβήξαμε’ πολύ το θέμα από μία λέξη και μόνο που έγραψα,…Ok μπορεί να έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα λόγω αλλοδαπών, όμως μην ξεχνάς και τους Έλληνες και τα εγκλήματα που έχουν κάνει στο παρελθόν (είτε σε ληστείες είτε συμμετέχοντας σε εγκληματικές οργανώσεις) και μάλιστα εντός της Χώρας. Το ξέρω ότι η συζήτηση πήγε αλλού,…όμως απλά θέλω να καταλήξω ότι όλοι αυτοί οι αλλοδαποί που έρχονται, δεν είναι όλοι εγκληματίες!!
          Θα κλείσω το σχόλιο μου με κάτι που έγραψε κάποιος συντάκτης (και έχει κάποια σχέση με αυτά που γράφουμε)…
          ‘Δεν είναι αναγκαστικά οι «λαθρομετανάστες» εγκληματίες, βιαστές, δολοφόνοι, όπως δεν ήταν αναγκαστικά οι νόμιμοι Έλληνες μετανάστες φιλήσυχοι, φιλότιμοι και τίμιοι’.

        • Περιζήτητοι οι Έλληνες έξω? Λόγω κοπροσκυλιάσματος και απατεωνιάς ε? ΠεριζΑχαχαΑχαχαχΑχαχαχ

      • Εσύ φιλε μου που πηγες στο εξωτερικό, δεν πήγες λαθραίος αλλά με τα χαρτιά σου κανονικά για να δικαιουσαι μιά καλύτερη ζωή και σεβάστηκες τον τόπο και τους νόμους του. Εδώ ακριβώς υπάρχει η ουσιώδης διαφορά με τους λαθρομετανάστες και ψευτοπρόσφυγες. Για να σε σεβαστώ πρέπει να με σέβεσαι αλλιώς δεν δικαιούσαι τίποτα σ’αυτήν την χώρα. Αυτά, τ’άλλα από κοντά αυριο.

  6. Ναι, οι γονείς μου ήταν που πήγαν με χαρτιά και νόμιμα στο εξωτερικό (εγώ γεννήθηκα εξωτερικό), και δεν αντιλέγω σε αυτά που μου λες!! Το ξέρω ότι πολλοί από αυτούς εισέρχονται παράνομα στη Χώρα μας χωρίς χαρτιά αλλά το θέμα είναι ότι δεν έχουν σκοπό να μείνουν στη Χώρα μας!!…το αν ξεμένουν εδώ, είναι ‘άλλου Παπά ευαγγέλιο’. Πολλοί από τους παραπάνω σχολιαστές ‘χαλάστηκαν’ γιατί έγραψα ότι κανένας άνθρωπος δεν είναι λαθραίος και ότι το σωστό είναι, παράτυποι μετανάστες ή πρόσφυγες. Ναι παραδέχομαι ότι κατά κάποιο τρόπο κόλλησα σε κάποιες λεπτομέρειες χάνοντας την ουσία. Όμως είμαι σίγουρος, ακόμα και νόμιμα να ερχόντουσαν θα είχαν πρόβλημα στη Ελλάδα γιατί απλά είναι Πακιστανοί ή Αφγανοί κ.τ.λ. και πολλοί Έλληνες (όπως οι παραπάνω σχολιαστές) τους θεωρούν εγκληματίες, δολοφόνους, τους αποκαλούν απολίτιστους (ναι γιατί εμείς πάμε πίσω), λαθροπιθήκους και άλλα τόσα!! Εμένα η γνώμη μου είναι να μην βάζουμε όλους τους ανθρώπους στο ίδιο τσουβάλι από όποια Χώρα και αν προέρχονται!!…

  7. …Ξέρω ότι κούρασα αλλά θέλω να πω κάτι τελευταίο, ένας σχολιαστής (παραπάνω) με αποκάλεσε βλαμμένο άρρωστο μισέλληνα, αναρωτήθηκε όμως για το ‘μίσος’ που έχουν οι Έλληνες μεταξύ τους και πως κατάφεραν να φέρουν την Χώρα σε αυτή την κατρακύλα!! Τόσα χρόνια εξευτελιζόμαστε και τρωγόμαστε μεταξύ μας και αποκαλεί εμένα μισέλληνα. Επίσης έχω να πω στους υπόλοιπους σχολιαστές (που αποκαλούν τους παράτυπους μετανάστες λαθραίους εισβολείς) πως ένιωθαν όταν οι Έλληνες τους εκμεταλλευόντουσαν και έβγαζαν χρήματα από αυτούς, όπως επίσης και πως νιώθουν που πολλοί Έλληνες επιχειρηματίες τους έχουν πάρει στις δουλειές τους!! Αυτά…Ευχαριστώ.
    υ.γ. …δεν έχω τίποτα με εσάς, εσείς είπατε τη γνώμη σας χωρίς να με προσβάλλετε. Απλά κάποια που έγραψα ‘πάνε’ στους πιο πάνω σχολιαστές.

    • Deux Ex Machina #2 : όλoi oi ανθρώποi δεν μπαινουν στο ίδιο τσουβάλι από όποια Χώρα και αν προέρχονται!!…

      Αλλά λόγω πράξεων (παράνομη είσοδς στην χώρα, ασέβεια στις διαδικασίες, εξύβριση και απειλές, συμπλοκές και διαμάχες-έριδες μεταξύ τους αναστατώνοντας την κοινωνική ζωή, προσπάθεια επιβολής των ηθών και εθίμων τους) αρχικά είναι λοιπόν ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίον. Απόδειξη της μη τσουβαλοποίησης από τους Έλληνες των αλλοεθνών είναι η χρόνια συνύπαρξη ατόμων μονίμων εισελθέντων στην χώρα από Αφρική, Ασία χωρίς να δημιουργείται το παραμικρό. Εως τότε είναι φίλε μου Λαθρομετανάστες.

    • Deux Ex Machina #2_2: Σε χαιρετώ συμπατριώτη μου ( συνέχεια του προγ.σχολίου)

      …να βρούμε τρόπο να αλλάξουμε. Οσον αφορά την «εκμετάλλευση» των λαθρομεταναστών, εδώ γίνεσαι ο ίδιος άδικος με το να καταδικάζεις και βάζεις στο ίδιο τσουβάλι τους Κώους, επειδή μετρημένοι στα δάκτυλα και σεσημασμένοι τοπικοί Αλήτες, όντως επιδόθηκαν με ζήλο εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση. Σε διαβεβαιώ ότι αν ήταν στο χέρι μου θα έβρισκα τρόπο να επανορθώσουν για την πράξη τους στιγματίζοντας τους Κώους και τον Ελληνισμό.
      Το αποτέλεσμα σε «εμπόλεμες» δυστυχώς καταστάσεις είναι να υπάρχουν πάντα θύματα, συνήθως αθώα, είτε Έλληνες είτε αλλοδαποί. Ας αναρωτηθόυμε ποιοί επιθυμούν παγκοσμίως αυτήν την κατάσταση και θα δούμε ποιοί είναι οι υπαίτιοι. Ισως τότε δεν θα «τρωγόμαστε¨μεταξύ μας, αλλά θα καταφέρουμε να αλλάξουμε την κατάσταση προς το καλύτερο. Από τα γραφόμενα σου είσαι ίσως πολύ πιό Ελληνας από αυτούς που το διατυμπανίζουν και μάλιστα πικραμένος. Βοήθησε με την γνώση σου την αγάπη σου για τον τοπο μας, να διαρθώσουμε τα πράγματα. Σε χαιρετώ συμπατριώτη μου.

      • …Ναι πράγματι δεν διευκρίνισα και αυτό ήταν το λάθος μου, έχεις δίκιο…έπρεπε να είχα γράψει ‘κάποιοι ελάχιστοι (από τους συμπατριώτες μας) εκμεταλλευόντουσαν τους μετανάστες’!! Φυσικά και δεν πρέπει να τσουβαλιάζουμε τους Έλληνες και τους Κώους (συμπατριώτες μου) εξαιτίας μερικών ανθρωποειδών τεράτων θα τους έλεγα εγώ.
        Σε χαιρετώ και εγώ συμπατριώτη μου… και ειλικρινά μου άρεσαν όλα αυτά που έγραψες σε αυτό το σχόλιο!!

    • Καλύτερα να προσπαθήσεις να δείξεις την ίδια ευαισθησία στους Έλληνες Θύματα ,που υποφέρουν απ τις αγαθές

      συνέπειες της επέλασης των λαθραίων.Είναι κοινότυπο κάθε μέρα σε κάθε δελτίο σε κάθε κανάλι,σε κάθε έντυπο ,να υπάρχει μια μερίδα συμπολιτών σου που υποφέρει επειδή οι εισερχόμενοι στην Χώρα,πιστεύουν ότι η ζωή κάτι τους χρωστάει,και αυτό το κάτι έχει αναγκάσει ολόκληρες κοινωνίες να αλλάξουν τόπο διαμονής,άλλοι να ξημεροβραδιάζονται με το τηλέφωνο στο χέρι,άλλοι να ταμπουρώνονται,άλλοι να αποφεύγουν ολόκληρες περιοχές,άλλοι να μην βγαίνουν έξω απ τα σπίτια του.Καλές οι ευαισθησίες,όταν δεν είναι εις βάρος κάποιου.Η Ελλάδα και όλη η Ευρώπη υποφέρει απ την έξαρση της εγκληματικότητας,ενώ κάποιοι αποκρύβουν πολλά γεγονότα…Η αλήθεια είναι ωμή και δεν αλλάζει όσο και να την αλλοιώνεις ευρισκόμενος στον δικό σου κόσμο!!!!

      • Φίλε είμαι Έλληνας και είμαι ευαίσθητος και με τους Έλληνες, απλά επειδή άλλαξα την λέξη ‘λαθραίος’ (που επειδή εμένα δεν μου αρέσει) με τη λέξη ‘παράτυπος’ έγινε όλο αυτό με τα σχόλια, με συνέπεια πολλοί να με θεωρούν ανθέλληνα και ότι δεν είμαι ευαίσθητος με τους Έλληνες, όπως το βλέπω πιστεύεις και εσύ!
        Επειδή το ‘κουράσαμε’ το θέμα, οι περισσότεροι έχετε το δίκιο σας (δεν αντιλέγω), όμως θέλω να σταθώ εκεί που λες…’πιστεύουν ότι η ζωή κάτι τους χρωστάει’ (για τους λαθραίους)… ΟΚ μπορεί η ζωή να μην τους χρωστάει κάτι, όμως η ζωή κάνει κύκλους, και αναφέρομαι στην Ευρώπη!! Η Ελλάδα υποφέρει περισσότερο και πληρώνει το μάρμαρο, εξαιτίας της Ευρώπης για τα λάθη του παρελθόντος!!
        Αναφέρομαι όταν η ‘Ευρώπη’ υπέταξε την Ασία και την Αφρική, αναφέρομαι δηλαδή στη κατάληψη εδαφών και στην εκμετάλλευση των φυσικών πόρων (από τους Ευρωπαίους αποικιοκράτες) σε πολλές χώρες από τις δύο ηπείρους!!
        …αυτά λοιπόν σε ότι αφορά…’η ζωή κάνει κύκλους’!!

  8. Deux Ex Machina #2_2: Σε χαιρετώ συμπατριώτη μου.Οφείλω να καταθέσω δημοκρατικά και την δική μου αντι-άποψη στα γραφόμενα σου.

    Θεωρώ ανάρμοστη και καταδικαστέα κάθε επώνυμη ή ανώνυμη χυδαιολογία και ύβρη. Δεν προάγει τίποτα παρά μόνο δογματισμό. Σημαντική παρατήρηση και διόρθωση στο εξής: Οι Ελληνες φίλε μου δεν έφεραν την χώρα σε αυτό το χάλι. Το φιλότιμο τους ( μοναδική σε νόημα λέξη παγκοσμίως ) και η «καλή μας καρδιά» δίνει ψήφο εμπιστοσύνης δεκαετίες τώρα σε δυστυχώς ξεπουλημένους πολιτικούς, που μας οδηγούν σαν πρόβατα επί σφαγή στις γκιλοτίνες της «νέας τάξης πραγμάτων¨, και που δυστυχώς έφτιαξαν τους νόμους στα μέτρα τους για να διαλύουν και να μένουν ατιμώρητοι. Αυτό πρέπει

    • …γνωρίζω για το φιλότιμο και την καλή καρδιά που λες για τους Έλληνες αλλά σε άλλα θέματα θα ήταν καλύτερα να τα χρησιμοποιούσαν!! Είναι δυνατόν τόσα χρόνια να μην έχουμε βάλει μυαλό και να δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης σε ξεπουλημένους πολιτικούς;…μάλλον ήμασταν ανόητοι για να μην πω καμιά άλλη βαριά κουβέντα (που θα έπρεπε) για να χαρακτηρίσω εμάς τους Έλληνες!!
      Σε χαιρετώ και πάλι συμπατριώτη μου…

  9. Ακουσε λιγο αυτο αδερφε, γιατι απ’ο,τι φαινεται η προπαγανδα των media καλα κρατει. Εσυ ομως εχεις την υποχρεωση να μην γινεις υποχειριο ουτε του Τσιπρα ουτε των ΜΚΟ αλλα ουτε και της Τατιανας. Η λεξη λαθραιος ειναι αρχαια ελληνικη απο την ριζα «λαθ» οπως λανθανω. Οριζει μια πραξη που γινεται παρανομα και κρυφα. Ο μεταναστης λοιπον που εισερχεται σε μια ξενη χωρα παρανομα, κρυφα, και χωρις τα απαραιτητα εγγραφα και αδειες λεγεται λαθραιος.

    • …στη σημερινή εποχή το ‘λαθρο’ είναι υποτιμητικό όταν μιλάμε για ανθρώπους γιατί πολλοί από εμάς κολλάνε και δίπλα την λέξη ‘πίθηκος’!! Οι περισσότεροι νεοέλληνες πιστεύω πως λίγο τους ενδιαφέρει η σημασία της λέξης από την Αρχαιά Ελληνική!!
      Δεν έχω γίνει (ούτε θα γίνω) κανενός υποχείριο, ούτε του Τσίπρα ούτε της Τατιάνας και των ΜΚΟ όπως μου λες!!…τους έχω ‘γραμμένους’!!
      Τέλος πάντων τουλάχιστον κάνουμε μία συζήτηση ήπια χωρίς να ανταλλάζουμε χαρακτηρισμούς.

  10. Συμφωνουμε ολοι μας οτι κανενας ανθρωπος δεν ειναι λαθραιος, ομως δεν κρινουμε τους ανθρωπους αποκαλωντας τους λαθρομεταναστες, κρινουμε την συγκεκριμενη πραξη τους.. Ναι, το παρανομο εμποριο τσιγαρων ειναι λαθρεμπορια, ομως την συγκεκριμενη πραξη καποιος ανθρωπος την κανει’ και αυτος αποκαλειται λαθρεμπορος..(βλεπεις ποσο ευκολα ξεδιαλυνεται?)..ομως με το λαθρεμπορος δεν αντεδρασες καθολου!! Ετσι ακριβως καταληγουμε στην λαθροθυρια, λαθραλιεια, λαθρουλοτομια, λαθραναγνωση, λαθρομεταναστευση, και ολα τα υπολοιπα συνθετα ομοριζα…Ακομα και μια ματια μπορει να ειναι λαθραια δεν συμφωνεις? Να παμε ομως στο πιο σημαντικο: Οποιος και αν εισαι, η αν ειναι ο ρολος σου, μην ξεχνας να προστατευεις την αληθεια! Στην αντιθετη περιπτωση τα προβληματα που δημιουργουνται, θα σε εκδικηθουν αν τα αγνοεις… Να εχεις δικη σου προσωπικοτητα πανω απο ολα, και να και να πηγαινεις με την σωστη μερια.

  11. Άνετα θα μπορούσες να είσαι έμμισθος της UNICEF.Φυλακές υπάρχουν και το αποτέλεσμα το βλέπουμε..Επίσης δεν έχουμε νομοθετικό πλαίσιο διαχείρισης των νεοεμφανιζόμενων εγκλημάτων, βασανισμού των θυμάτων από ληστές μέσα στα σπίτια τους. Πρέπει να καθιερωθεί IMNSHO ιδιαίτερη επιβαρυντική περίπτωση, τιμωρούμενη με ισόβια. Δηλαδή 15 χρόνια πραγματικής έκτισης, σήμερα. Είναι βασανισμός, όπως και να το κάνουμε.Μόνο άτομα με IQ Καρανίκα και Μπουτάρη δεν μπορούν να δουν την …τύφλα τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ