ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με μια ξεσηκωτική χορευτική βραδιά στη Μαρίνα η τελετή έναρξης του Rodos Cup 2018 (Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή)

1
2261
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με την συμμετοχή του συνόλου των πληρωμάτων του 22ου Rodos Cup 2018, που φέτος ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο με 93 σκάφη και πληρώματα από 11 χώρες (μεταξύ των ιστιοπλόων και φίλοι από Κω) πραγματοποιήθηκε απόψε στη Μαρίνα η τελετή έναρξης των αγώνων.

Η βραδιά ξεκίνησε με χαιρετισμό – καλωσόρισμα από τους οικοδεσπότες της βραδιάς: τον Πρόεδρο της Μαρίνας Σεβαστιανό Μαραγκό και τον Διευθυντή Α. Δρόσο, οι οποίοι και βραβεύθηκαν πρώτοι στις απονομές που ακολούθησαν. Παρόντες ήταν ακόμη ο Λιμενάρχης Κω Π. Χαμέτης, ο Πρόεδρος του Δημ. συμβουλίου Α. Κρητικός κ.α. (η επικ. του Οράματος βρέθηκε την ίδια ώρα με τους συνεργάτες της στο διπλανό καφέ)

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου διοργανώνει για 22ο έτος την διεθνή ιστιοπλοϊκή εβδομάδα: «RODOS CUP 2018″ στα παραδεισένια Δωδεκάνησα. Στόχος της εκδήλωσης είναι η προώθηση της Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης, δίνοντάς σε αυτούς που θα συμμετάσχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον άνεμο, τη θάλασσα και τον ήλιο των ελληνικών νησιών, οπου βρίσκονται οι καλύτερες συνθήκες πλεύσης σε ολόκληρο τον κόσμο, πρόκληση για όλους τους ναυτικούς. Απολαμβάνοντας τις φυσικές ομορφιές, τα αξιοθέατα, τις πλούσιες παραδόσεις, καθώς και ζεστή φιλοξενία των κατοίκων.

Σημείο εκκίνησης είναι το νησί του Ιπποκράτη η Κως (www.kosmarina.gr), στην συνέχεια ενδιάμεσοι σταθμοί τα νησιά Κάλυμνος, Νίσυρος, Τήλος, Σύμη και τερματισμός το νησί του ήλιου την Ρόδο .

Το πρόγραμμα του αγώνα:

KYPIAKH 15/07/2018, Μαρίνα Κω

Δηλώσεις συμμετοχής

Επιθεωρήσεις Σκαφών

Συγκέντρωση κυβερνητών

Τελετή Έναρξης

ΔEYTEPA 16/07/2018

1η Ιστιοδρομία: Κως – Κάλυμνος

ΒΙΝΤΕΟ από Kalymnos-News.gr

TPITH 17/07/2018

2η Ιστιοδρομία: Κάλυμνος – Νίσυρος (Πάλοι)

TETAPTH 18/07/2018

Νίσυρος – Ελεύθερη ημέρα

ΠEMΠTH 19/07/2018

3η Ιστιοδρομία: Νίσυρος – Σύμη

ΠAPAΣKEYH 20/07/2018

4η Ιστιοδρομία: Σύμη – Pόδος

Τελετή Λήξης

Ακολούθησε η παράθεση δεξίωσης κι ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα με την ορχήστρα της ΦΑΝΤΑΣΙΑΣQ Δημήτρης Πέτρου βιολί-τραγούδι, Γιώργος Σκαρπαθιωτάκης, λαούτο-τραγούδι, Φώτης Τράκης μπουζούκι, Γ. Μαυρουδής ντραμς και Βαγγέλης Σοφιανός πλήκτρα και το χορευτικό του Γιάννη Πετούση JP Dance που κατενθουσίασε όλους τους παριστάμενους ξεσηκώνοντάς τους για χορό.

ΦΩΤΟ Χαρίκλεια Χριστοφή

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΝΕΣ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ . ΕΡΕΕΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΟΟΜΑΣΤΕΕΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕΕΕΕΕ. ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ