Κομοτηνή: Έπεσαν στη θάλασσα και προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους – Οι απίθανες εικόνες [pics, video]

0
505

Μία ευχάριστη έκπληξη επεφύλαξε το μπάνιο για τους λουόμενους στην παραλία Μέσης στην Κομοτηνή. Ένα δελφίνι έκανε την εμφάνισή του στην παραλία και για ώρες κολυμπούσε στα ρηχά ανάμεσα στον κόσμο.

Η παρουσία του φυσικά και ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους, που δεν φοβήθηκαν αλλά έσπευσαν να το προσεγγίσουν και οι πιο τολμηροί να το αγγίξουν. Μάλιστα κάποιοι πρόλαβαν να τραβήξουν μια αναμνηστική φωτογραφία με το δελφίνι που λίγο αργότερα χάθηκε στο πέλαγος.

Το δελφίνι ανάμεσα στον κόσμο μέσα στη θάλασσα

Ανάλογες εικόνες στην Σκόπελο

Ανάλογες εικόνες είχαμε δει πριν από ακριβώς ένα χρόνο στη Σκόπελο. Μια ευχάριστη αναστάτωση λοιπόν σε κοσμική παραλία του νησιού.

Αιτία ένα δελφίνι που πλησίασε τον κόσμο και έφτασε μέχρι την ακτή. Οι πρώτοι που το είδαν φώναξαν και τα κινητά τηλέφωνα πήραν φωτιά. Στο σχετικό βίντεο που διακρίνεται το δελφίνι βλέπουμε τους λουόμενους να έχουν σηκωθεί και όλοι να έχουν πλησιάσει τη θάλασσα για να δουν από κοντά τον απρόσμενο επισκέπτη.

Το δελφίνι κάθισε για λίγο με τον κόσμο και στη συνέχεια επέστρεψε στα βαθιά. Κάτοικοι της περιοχής έλεγαν πως ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί και στο παρελθόν. Το σίγουρο είναι πως όσοι έζησαν από κοντά αυτές τις εικόνες θα τις θυμούνται για καιρό…

Πηγή: xronos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ