Ενημερωτική συνάντηση του ΤΕΕ με παρατάξεις & φορείς στο ΕΒΕΔ για έκταση ναυτικού ομίλου – Τετάρτη 18:00

0
391

Ενημερωτική συνάντηση διοργανώνει το ΤΕΕ το απόγευμα της Τετάρτης 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου ,παράρτημα Κω (ΕΒΕΔ ΚΩ) (πάνω από την τράπεζα ALPHA ) όπου θα γίνει ενημέρωση των Δημοτικών παρατάξεων , φορέων και αθλητικών συλλόγων.σχετικά με την αξιοποίηση της έκτασης των 70 στρεμμάτων του Ναυτικού Ομίλου Κω . Δεδομένης της κρισιμότητας και του κατεπείγοντος του θέματος η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

Για την Μόνιμη Επιτροπή ΤΕΕ Κω

Ο πρόεδρος

Γιώργος Χρυσουλάκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΕΕ ΚΩ

Με βάση την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μελών  του ΤΕΕ Κω, καλούμε τις Δημοτικές παρατάξεις,  τους φορείς και τους συλλόγους της Κω στη συγκέντρωση που διοργανώνει το ΤΕΕ,  το απόγευμα της Τετάρτης 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου- παράρτημα Κω (ΕΒΕΔ ΚΩ πάνω από τράπεζα  ALPHA BANK),  όπου θα γίνει ενημέρωση σχετικά με την αξιοποίηση της έκτασης των 70 στρεμμάτων του Ναυτικού Ομίλου Κω.

Δεδομένης της κρισιμότητας και του κατεπείγοντος του θέματος,  η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.
Η ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΕΕ ΚΩ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.