Έκπτωση 30%στα εισιτήρια για Λέσβο, Χίο, Λέρο και Κω

0
426

Εκπτώσεις της τάξης του 30%, προσφέρει η ακτοπλοική εταιρεία Attica Group, μέσω των εταιρειών Blue Star Ferries και Hellenic Seaways, σε όσους τους καλοκαιρινούς μήνες ταξιδεύσουν με τα πλοία της προκειμένου να κάνουν διακοπές στα νησιά Λέσβο, Χίο, Λέρο και Κω. Με την κίνησή της αυτή η εταιρεία στηρίζει για 4η συνεχή χρονιά την προσπάθεια αναστροφής του αρνητικού κλίματος, που δημιουργήθηκε στα νησιά του Αιγαίου που επλήγησαν περισσότερο από την προσφυγική κρίση, και σε συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές και τις τοπικές Ενώσεις Ξενοδόχων, προσφέρει αυτήν την έκπτωση.

Η έκπτωση ισχύει από 14/06/19 έως 30/09/19 και αφορά σε όλες τις κατηγορίες επιβατικών εισιτηρίων, Ι.Χ. αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, με την προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό, το οποίο να επιβεβαιώνει τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε κάποιον από τους συγκεκριμένους προορισμούς.

Η ενέργεια αυτή στοχεύει τόσο στην υποστήριξη των νησιών, τα οποία υποδέχτηκαν και φιλοξένησαν πλήθος προσφύγων για μεγάλο χρονικό διάστημα, όσο και στην ενίσχυση της τουριστικής τους κίνησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ