Μουράτ Μπουρινάκης: Απαράδεκτη η απόφαση έναρξης εργασιών στον λιμένα Κω στην καρδιά του καλοκαιριού

8
1587

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑ ΚΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

 

Δεν προηγήθηκε καμιά συνάντηση των φορέων και πλοιοκτητών που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι για να υπάρχει ένας σωστός συγχρονισμός και την ομαλή κίνηση του λιμανιού. Το λιμάνι δεν σημαίνει ΜΟΝΟ BLUE STAR.  ΆΜΕΣΗ !!!! αναβολή των έργων στο λιμάνι έστω και αν οι εργασίες έχουν καθυστέρηση.

Σε κανένα λιμάνι στην Ελλάδα δεν έχουν γίνει έργα αποκατάστασης λιμανιού στην τουριστική σεζόν του καλοκαιριού

Ήδη η μείωση θαλαμηγών είναι άνω των 50%

 

Με εκτίμηση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κύριε μου αν τα λιμενικά έργα δεν γίνουν το καλοκαίρι πότε θα γίνουν. Τον χειμώνα με τις σοροκάδες;; Εντάξει κάποιοι θα υποστούν τις συνέπειες αλλά και ο σεισμός δεν ζήμιωσε κάποιους άλλους;.

    • Και γιατι δεν τα φτιαχνανε 3 χρονια πριν,και μολις εμαθαν ότι κατεβαινει ο νικηταρας …στηκανε πανω και ετρεχαν να φτιαξουν το λιμανι μηπως και γυρισουν τους ψηφοφόρους.Κατα τα αλα σας φταιει ο μουρατ.Αντε να φευγουν τα …… από το λιμανι και από τις μαρινες.Χαραμια, προκοπηδες,ανεπροκοποι.

      • Καλα μιλησε και ο βλακας της παρεας.Εχεις καταλαβει για πιο λιμανι μιλανε;Εχεις καταλαβει ποιος ξεκιναει τα εργα και ποτε;Ελεος με τον κάθε ηλιθιο που μαλιστα ψηφιζει.Βλημα αποφαση της κυβερνησης είναι για το μωλο που αραζει το καραβι.Λογω εκλογων.Ποιος σκέφτεται το Νικηταρά βρε χαμενε;

  2. Για τις καμπανιες που ριχνατε στα γιοτ, για το σερβις που προσφερατε ,και δεν ξαναπατουσαν γιατι δεν λες κατι φιλε μουρατ!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ