1η φορά στην Κω Α/ΓΕΝ, Αρχηγός Στόλου & Διοικητής Σχ. Εθν. Άμυνας (Επίσκεψη σε ΝΑΣ Κω, πολεμικό «ΑΝΤΩΝΙΟΥ» και Σεβασμιώτατο)

4
2436

Ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης συνοδευόμενος από τον Αρχηγό στόλου Αντιναύαρχος Κωνσταντίνο Καραγεώργη  και τον Διοικητή της Σχολής Εθνικής Άμυνας Υποναύαρχο, Νικόλαο Τσούνη, επισκέφθηκαν σήμερα την Κω όπου με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων  αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό του Ναυτικού Σταθμού Κω και τον Σεβασμιώτατο.

Αρχικά ο Αρχηγός ΓΕΝ μετέβη στον Ναυτικό Σταθμό Κω στην συνέχεια στο πολεμικό πλοίο «ΑΝΤΩΝΙΟΥ» και τέλος στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου καὶ Νισύρου κ. Ναθαναὴλ.

Τους αρχηγούς υποδέχτηκε στην αίθουσα VIP του Αεροδρομίου Κω και συνόδευε στις επισκέψεις τους κατά το δίωρο της παραμονής τους στο νησί, ο Διοικητής του ΝΑΣ Κω Ι.Γ Καρδαράς.

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είμαστε τυχεροί σαν νησί που την τωρινή εποχή,διοικητες στο πολεμικό ναυτικό και στο πρώην σώμα μου τον στρατό ξηράς,είναι δύο άνθρωποι κοσμήματα για τις ένοπλες δυνάμεις!!!οι επισκέψεις τόσων ανωτάτων επί διοικήσεως τους ,έστω και για ανταλλαγή ευχών κάτι δείχνει!!!

    • Μην ανησυχείτε, με υπουργό ΑΜΥΝΑΣ τον συγΚΑΜΕΝΟ ΜΠΟΥΛΗ και φρουρούς τον ΑΝΕΛ-ΖΟΥΡΑΡΗ να κοιμάστε ήσυχοι για εθνική ακεραιότητα.

      Ο Θεός να έχει καλά τους νησιώτες γιατί εάν εμπιστευτούν την κυβέρνηση ΣΦΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα ξυπνήσουμε με φέσι και φερετζέ στο κεφάλι… Η τοπική ΟΜ=Ο)μάδα μ@λακίας του ΣφΥΡΙΖΑ και ο τοπικός Μαυρογιαλούρος Κάπτεν Ηλίας θα κάνουν δήλωση για τον δοσίλογο Ζουράρη ή θα το περάσουν ντούκου…

  2. Έχει δίκιο ο ΑΝΕΛ-ΖΟΥΡΑΡΗΣ, τι θα γίνει εάν χάσουμε και μερικά νησάκια; Με το πρώτο μπαμ θα έρθει σκοπιά σε παραλιακό πυροβολείο...

    Όλοι αυτού οι ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ των ΑΝΕΛ του ψεκασμένου συγΚΑΜΕΝΟΥ των ΑΝΕΛ θα κλάσουν πατάτες εάν τους βάλεις σε παραλία νησιού να περιμένουν τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ… Από μακριά κάνουν τους αδιάφορους πατριώτες γιατί κάποιοι νησιώτες φυλάνε τους παπαρολόγους της κυβέρνησης των δικαιωμάτων και των ηλίθιων που έχουν τα μέζεα στο κεφάλι…

  3. Μεγάλη τιμή για το νησί μας και μπράβο στους αρχηγούς του πολεμικού μας ναυτικού ……και βέβαια ένα μεγάλο μπράβο και στον εδώ διοικητή του πολεμικού ναυτικού που είναι από τα πιο απλά παιδιά (και από τα καλύτερα μυαλά ενστόλων )που έχουνε ποτέ περάσει από το νησί!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ