Εντοπισμός και διάσωση τριάντα επτά (37) αλλοδαπών στην Κω σήμερα το πρωί

11
206
Στον εντοπισμό και τη διάσωση τριάντα επτά (37) αλλοδαπών προέβη, πρωινές ώρες σήμερα, πλωτό σκάφος δύναμης FRONTEX, το οποίο βρισκόταν σε περιπολία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης »ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2019».
Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή “ΦΩΚΑ” ν. Κω, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του σκάφους δύναμης FRONTEX προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των εν λόγω αλλοδαπών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον επιβατικό λιμένα Κω.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κω.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί η Frontex και το Λιμενικό δεν πάνε απέναντι στις ακτές να τους φέρνουν κατευθείαν?

    Θα το εκτιμούν περισσότερο οι Αφρικανοί και Ασιάτες !!! Γιατί αποφασίστηκε ενίσχυση των περιπολιών στην Έκτακτη σύσκεψη για το Προσφυγικό χθες στο Μαξίμου? Αφού δν γίνεται αποτροπή αλλά στήσιμο κώ.ου ,μπαρδόν,…διάσωση εννοώ..Επίσης να τους υποδέχονται με κωδονοκρουσίες όλων των καμπανών των Εκκλησιών και Ενοριών μας,να μην ξεχάσουμε και την ακουστική τους ‘φυσιογνωμία’ !!!

  2. Περιπολια Frontex το καλυτερο ανεκδοτο τα τελευταια χρονια.Να φυγουν χτες.Δεν κανουν απολυτως τιποτα και μας γεμιζουν λαθροπιθηκους.

      • Ανωνυμε της πλακας παρτους σπιτι σου τους λαθροπιθηκους.Οσο για την frontex αν τους αγαπας και αυτους κανε κατι να τους ευχαριστησεις.Και το βασικο ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΠΟΧΑΛΟΣ ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ κατι που δεν εισαι εσυ!

        • Έλληνας δεν θα γίνεις ποτέ φασίστα και τουρκαλβανε !

      • Έμπορος των Εθνών, έμπορος ψεύτικης ελπίδας, φιλάνθρωπος , Ιούδας Ισκάρρριοτ, έτσι φωνάζουν στον βορρά τους διακινητές μαυραγορίτες..

        • Άνθρωπος. Δεν θέλω να γίνω γραίκυλος, σκατόψυχος, υπερόπτηςσαν εσάς. Την φάρα σας στην ελβετία για να μας καθαρίζει τις τουαλέτες την έχουμε αλλά και πάλι βρώμικες είναι γιατί είστε υπερόπτες γύφτοι πολύ απλά

  3. Ελα ρε πες μας το χωριο σου να γελασουμε ολοι μαζι!Απο ποτε το ρδελοχωριο σου εγινε Ελβετια?

  4. Αυτή ακριβώς είναι η διαφορά Μπολσεβίκε!!! 500.000 Έλληνες έφυγαν στα χρόνια της κρίσης

    σ όποιες χώρες πήγαν αποδέχθηκαν τους μισθούς ,τις δουλειές,τις υπερωρίες,τις περικοπές,τα ψηλά ενοίκια,αλλά κανείς απ τους Έλληνες δεν πήγε να επιβάλει την θρησκεία του και τον τρόπο διαβίωσης του.Ναι καθαρίζει τουλέτες ο νέος που πήγε,αλλά δεν έβαλε τσεμπέρια και μαντίλες,δεν μίσησε όπως εσύ και οι προστατευόμενοι λάθροι σου,τα ήθη και τα έθιμα.Και άστεγοι στην Αυστραλία που ξέρω και ο γιος μου και όλα τα παιδιά δεν πήγαν για ν αλλάξουν τον τρόπο που ζουν οι πολίτες που τους φιλοξενούν ,πήγε να δουλέψει.Άντε σκάσε τώρα .Δεν δικαιούσαι να μιλάς για φιλανθρωπία ,φιλεύσπλαχνε της τσέπης.Μαυραγορίτη!!!!!

  5. Ποια Ελβετία μαμούχαλε αλληλέγγυε...Ποιο είναι το επ'αγγελμα σας ?Αριστερός Αλληλέγγυος...χαχαχαχαχαχαχαχα

    Δες ειδήσεις,κλεμμένα διαβατήρια,κυκλώματα,ληστείες,επιθέσεις,εγκληματικότητα,βρωμιά,καταλήψεις,απάτες,παραεμπόριο,βιασμοί,μαχαιρώματα,πορνεία,γκετοποίηση μαυρίλα,εμπόριο ναρκωτικό,όλα τα καλά του κόσμου οι Ξένοι σου.Μαζί σου και γω χωρίς ταυτότητα,χωρίς όνομα και επίθετο,απ το πουθενά αλληλέγγυε.Μόνος σου ξεχωρίζεις τα πρόβατα…με την στάση σου.
    http://www.parakato.gr/2019/09/blog-post_3.html

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ