Στην Κω βάρκα με 9 αλλοδαπούς εντοπίστηκε από την Frontex ανοιχτά του λιμανιού… Μαζικές αφίξεις στα νησιά του Αιγαίου και την Κυριακή

1
644

Μαζικές είναι και την Κυριακή οι αφίξεις μεταναστών-προσφύγων στα νησιά του Αιγαίου, όπου συνεχίζουν να φθάνουν κατά εκατοντάδες καθημερινά.

 

Στην Κω, εννέα αλλοδαπούς διέσωσε πλωτό σκάφος του Frontex, που τους εντόπισε σε φουσκωτή λέμβο ανοιχτά του λιμανιού και τους μετέφερε στον επιβατικό λιμένα.

Στη Λέσβο, διασώθηκαν από πλωτό σκάφος του Frontex 36 επιβαίνοντες σε φουσκωτή λέμβο που εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή Εφταλούς. Μεταφέρθηκαν στον λιμένα Σκάλας Συκαμιάς, όπου συνελήφθη ένας από αυτούς, 34χρονος αλλοδαπός, ως ο χειριστής της λέμβου.

Στη Σάμο, 44 αλλοδαποί εντοπίστηκαν από ναυαγοσωστικό σκάφος του λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή δυτικά του ακρωτηρίου Πράσσο, σε φουσκωτό. Περισυλλέχθηκαν και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι Βαθέος. Άλλοι 19 διασώθηκαν το πρωί, στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του Πράσσου, όπου επέβαιναν σε πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, και μεταφέρθηκαν στο Βαθύ.

Στην Αλεξανδρούπολη, διασώθηκαν 37 άτομα, που εντοπίστηκαν, από πλωτό του Frontex, σε φουσκωτό που έπλεε 3,5 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά του λιμανιού της πόλης και τελικά μεταφέρθηκαν εκεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ξύπνα πατρίδα μου ξύπνα από τον λήθαργο ,δεν βλέπεις τις παραβιάσεις των Τούρκων; Δεν βλέπεις τους λάθρο ;δεν βλέπεις ;δεν τους θέλει η Ευρώπη εμείς γιατιιιιι;Δεν βλέπεις τον ψυχοπαθει Ερντογάν θα κάνει το ντου γιατί είναι φασίστας κ Χίτλερ ,φιλοπόλεμος κ ονειρεύεται νέα αυτοκρατορία ,που όμως δεν έχει δικαίωμα ο μογγολος ούτε να το σκέφτεται ,γιατί ότι πήραν σε γη είναι κλεμμένα εδάφη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ