Στη «δεξαμενή» το Ν. Κάλυμνος, στην θάλασσα επιστρέφει το «Κάλυμνος Σταρ» | Τα δρομολόγια «Κάλυμνος Σταρ» και Κάλυμνος Ντόλφιν»

0
568

Για 20 ημέρες το πλοίο της ΑΝΕΚ «Ν. Κάλυμνος» δεν θα εκτελεί τα προγραμματισμένα δρομολόγιά του, καθώς θα βρίσκεται για την ετήσια επισκευή και επιθεώρηση, ενώ αύριο «πέφτει» στη θάλασσα το «Κάλυμνος Σταρ», μετά τις εργασίες συντήρησής, στις οποίες υποβλήθηκε το ταχύπλοο της ναυτιλιακής εταιρείας του Δήμου.

 

Όπως ανακοίνωσε η ΑΝΕΚ το «Νήσος Κάλυμνος» δεν θα εκτελεί τα προγραμματισμένα δρομολόγια, από το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου και για 20 ημέρες, καθώς θα πρέπει να γίνει ο ετήσιος έλεγχος του σκάφους, ενώ κοινοποιήθηκε πως το ταχύπλοο «Κάλυμνος Σταρ» θα επιστρέψει στα δρομολόγιά του από αύριο.

Ακολουθεί ο πίνακς με τα δρομολόγια των δύο ταχύπλοων σκαφών της εταιρείας «Κάλυμνος Σταρ» και Κάλυμνος Ντόλφιν», για τον μήνα Φεβρουάριο.

Πηγή: palmostiskalymnou.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.