ALCATRAS: Αποκολλήθηκε από τον… νοτιά 11 μέρες μετά…

7
2557

Έντεκα μέρες μετά την προσάραξή του στα αβαθή της αμμόγλωσσας και παρά τις προσπάθειες τόσων ημερών με ρυμουλκά, ανεμότρατα και φουσκωτά μπαλόνια χτες, αποκολλήθηκε τελικά σήμερα από μόνο του με την βοήθεια του… «στρατηγού» ανέμου.

Το πλοίο ωστόσο θα χρειαστεί μια μικρή επισκευή πριν συνεχίσει το ταξίδι του και μάλλον θα μεταφερθεί στο λιμάνι της Κω (προς το παρόν παραμένει στα ανοιχτά στην ίδια περιοχή).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε τον ατιμο τον αερα.Τωρα οι κατασκοποι που αραζαν ολη τη μερα απεναντυ στη παραλια τι δουλεια θα κανουν?Περναγες απο εκλει και ηταν γεματο αργοσχολους μεσα στα αυτοκινητα που το κοιταζαν .Ελεος

  2. Λαθρομετανάστες στην Σουηδία μετέτρεψαν την Πρωτοχρονιά σε πεδίο μάχης.Φώναζαν «τζιχάντ» και κατέστρεφαν αυτοκίνητα!

    Κατέστρεψαν αυτοκίνητα και δημόσια περιουσία – Πετούσαν καπνογόνα και βεγγαλικά στους Σουηδούς – Απούσα η αστυνομίαΣε πεδίο μάχης μετατράπηκε το κέντρο της πόλης Μάλμε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν συμμορία λαθρομεταναστών άρχισε να επιτίθεται σε ανθρώπους και να καταστρέφει ό,τι έβρισκε μπροστά της, προκαλώντας ένα πραγματικό χάος στη σουηδική πόλη.Μουσουλμάνοι φώναζαν «τζιχάντ» και προέβαιναν σε κάθε είδους βανδαλισμού, καταστρέφοντας αυτοκίνητα και δημόσια περιουσία. Όπως αποκάλυψε Σουηδός φωτογράφος, οι αστυνομικοί που περιπολούσαν με τα αυτοκίνητά τους, φοβόντουσαν να τα εγκαταλείψουν και να επέμβουν.
    Με τη δημοσίευση του φωτογραφικού υλικού, η αστυνομία του Μάλμε εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι «ήταν πολύ ριψοκίνδυνο να επέμβει εκείνη τη στιγμή».https://www.youtube.com/watch?v=i9rlIlepGDo

  3. Ο βουλευτής της ΧΑ Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους τόνισε:

    «Η Χρυσή Αυγή πιστή στις Αξίες και στα Ιδανικά του Έθνους μας και στην Χριστιανική Ορθόδοξη Θρησκεία μας αγωνίζεται για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας από τους διεθνείς δυνάστες και τους εδώ υποτακτικούς τους.
    Σκοπός της Χρυσής Αυγής είναι το κάθε σπίτι, η κάθε ελληνική οικογένεια να ζήσουν με αξιοπρέπεια και με Τιμή.
    Η Χρυσή Αυγή και ο Γενικός Γραμματέας, Νικόλαος Μιχαλολιάκος εύχονται χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες».

  4. οι χρυσαυγίτες και όλοι οι φασίστες, ακροδεξιοί, Σώρρας, ρατσιστές, μισάνθρωποι κλπ είναι αντίχριστοι. Ο Χριστός μας κήρυξε την αγάπη σε όλο το κόσμο και σε όλους τους ανθρώπους, την ανοχή και την αλληλοβοήθεια. Αυτοί εκτός απο χαμηλού πνευματικού επιπέδου, οι περισσότεροι, είναι απλά φασίστες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ