ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Έφυγαν με το SuperJet απόψε οι 200 από τους 260 μετανάστες που κρατούνταν στη Σέγκεν στο λιμάνι

17
1371

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Χαρίκλεια Χριστοφή

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αναχώρησαν απόψε με το SuperJet από το λιμάνι της Κω οι 200 από τους 260 αλλοδαποί οι οποίοι έφτασαν στο νησί μας μετά τα έκτακτα μέτρα το τελευταίο 20ήμερο και κρατούνταν στην αίθουσα του λιμανιού στη Σέγκεν.

Οι υπόλοιποι 60-70 θα αναχωρήσουν αμέσως μετά την επιστροφή του πλοίου (δεν μπόρεσε να τους παραλάβει όλους λόγω πρωτοκόλλου, αφού θα πρέπει να παραλάβει και από άλλα νησιά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Κρητικός και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κω Κ. Χόνδρος έκαναν δηλώσεις για τις ενέργειες που έγιναν. Παρών ήταν και ο Αντιπρόεδρος του ΔΛΤ Χ. Ναμβροζίδης.

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. έτρεξαν για φωτογραφίες…..Την μεγαλύτερη όμως πλάκα την έχουν οι μωρόυεροι των ιατρών κυβερνητικοί εκπρόσωποι με μιανού πετεινού το μυαλό και τις γνώσεις….

  2. Μανταρα τα χετε κανει στο μεταναστευτικο γιαννακη κ εχεις το θρασος κ μιλας κ ευχαριστεις κ τον χατζημαρκο που θελει 10 κλειστα στη κω κ κανενα στη ροδο. Να ντρεπεσαι πρεπει κ εσυ κ οι περιφερειακοι της κω οχι να βγεις κ να μιλας κιολας. Ελα στο πυλι να τα πεις αυτα κ θα τα πουμε καλα

  3. Αντί να μαζέψουν και άλλους άφησαν και 60 – 70 ; Με τους υπόλοιπους τι θα γίνει;
    Θα τους κάνουμε δημότες;
    Χατζηποφτε κουνήσου ,τώρα είναι η ώρα να τους πάρεις από εδώ και ας τους πας και στη Ρόδο που λέει ο λόγος.

  4. Βρε Γιάννη μου, εσύ φαίνεται ότι θέλεις να προσφέρεις στο νησί. Ε η καλύτερη προσφορά που μπορείς να κάνεις στην Κω, είναι να μπεις κι εσύ στο επόμενο καράβι να φύγεις γιατί βαρεθήκαμε να σε βλέπουμε όπου δυο κι εσύ τρεις.

  5. Βρε καλώς τις γλάστρες της πολιτικής ζωής του τόπου που όπου κάμερα και δημοσιογράφος η Βασίλω πρώτη… Που ευχαριστούν – γλύφουν τον περιφερειάρχη ( που τους έδωσε την θέση ) και την ΝΔ μπας και τους δώσει την στήριξη για βουλευτές στις επόμενες εκλογές … Πιο γραφικοί, γελοίοι, συμφεροντολόγοι και γλοιώδεις πεθαίνεις…

  6. ΜΠΑ ΓΙΑΝΝΑΚΙ, ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ?? ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, Η ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΕ?? ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥ.

  7. Βρε, βρε, που ήσουν εσύ τόσο καιρό?? Βρήκες την ευκαιρία να χωθείς και εδώ για να φανείς, και να βγάλεις φώτο?? Δεν μας έλειψες, κάτσε σπίτι σου, μαιντανέ, η μπές στο επόμενο καράβι να μη σε βλέπουμε.

  8. ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΣΟΜΑΣΤΕ, ΑΠΟ ΤΟ Κ….ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΟΥΜΕ??

  9. Κάποιοι θυμίζουν τον μακαρίτη τον Τζιμάρα του Ολυμπιακού που πήγαινε πίσω από όποιον μιλούσε σε δημοσιογράφο. Υπάρχει βέβαια ποιοτική διαφορά ο Τζιμάρας ήταν αυθεντικός ενώ αυτοί οι κάποιοι είναι μαιντανοί πολύ κακής ποιότητας

  10. Εν τω μεταξύ μέχρι να γυρίσει το καράβι θα έχουν γίνει πάλι 300 και θα περιμένουν να φύγουν.
    Πόσοι ήρθαν σήμερα? Θα μας πει κανείς?

  11. Πήγε για φωτό…οταν καμία σχέση δεν έχει με την μεταφορά.Εχει καταντήσει ….μικρός ο γιαννακης

  12. Αυτές οι ΜΚΟ έχουν δώσει καμία μάσκα κάνα γάντι σε αυτούς τους ανθρώπους που τους κρατούν εδώ στο νησί; Τους έχουν πει τι έχει γίνει στον κόσμο ολόκληρο; Η είναι άλλη η δουλειά τους;

  13. Στο Πυλί τι θα γίνει? κανένας περιορισμός για τους μετανάστες… Κυκλοφορούν ελεύθεροι…

  14. Την συγκεκριμένη στιγμή δεν μπορούμε να βοηθήσουμε κανέναν ο σωζόν Τον εαυτόν σωθήτω Όλοι …αντε για.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ