«Ποδαρικό» σήμερα οι πρώτες αφίξεις μεταναστών στο Ψαλίδι (φωτό)

32
2053

«Ποδαρικό» για το 2017 έκαναν απόψε λίγο μετά τις 10 με μία φουσκωτή βάρκα στο Ψαλίδι οι πρώτοι είκοσι (σύμφωνα με περαστικούς) αφιχθέντες  μετανάστες, στην Κω.

Αμέσως μετά την αποβίβασή τους στην παραλία κατευθύνονται πεζοί προς την πόλη (φωτό).

Σύμφωνα με μαρτυρίες πάντως αφίξεις μεταναστών -πάλι στο Ψαλίδι- είχαμε και νωρίτερα σήμερα.

32 ΣΧΟΛΙΑ

    • Άκουσαν τις εξαγγελίες του ΜΟΥΣΑΚΑ για 400 ευρώ αφορολόγητα στους πρόσφυγες από αρχές Μαρτίου και πλάκωσαν για να πάρουν σειρά.

      Χιλιάδες θα πλακώσουν με τις μ@λακίες της γιαλατζί αριστερής κυβέρνησης που μοιράζει παραδάκι στους ΛΑΘΡΟ και αδιαφορεί για τους άνεργους, τους άστεγους τους πεινασμένους Έλληνες για να πουλήσει αλληλεγγύη μόνο σε Πακιστανούς, Αφγανούς και Αφρικανούς.

  1. Οι συριζοψεκασμένοι, κατάφεραν –ενεργώντας για λογαριασμό της Νέας Τάξης Πραγμάτων- να τους προσελκύσουν στην Ελλάδα, τάζοντάς τους δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα. Κι αφού τα κατάφεραν, τους πέταξαν σε ελεεινούς και τρισάθλιους καταυλισμούς, να ξεπαγιάζουν μέσα σε καλοκαιρινές σκηνές!
    Υπό φοβερές και πρωτόγνωρες γι’ αυτούς συνθήκες (καθώς στις χώρες τους δεν έχουν δει χιόνι και δεν έχουν νιώσει τέτοιο κρύο…), καλούνται να επιβιώσουν οι ταλαίπωροι συνάνθρωποί μας, που παγιδεύτηκαν από τα κελεύσματα της νεοταξίτικης συριζοψεκασμένης «αλληλέγγυας» τσογλαναρίας, στα διάφορα hotspots, μετά την επέλαση του χιονιά.
    Και την ίδια ώρα που αυτοί οι συνάνθρωποί μας υποφέρουν τα πάνδεινα –με τα μικρά παιδιά να τραβάνε το μεγαλύτερο λούκι- τα «αλληλέγγυα» ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ απολαμβάνουν τη ζεστασιά στις κλιματιζόμενες σπιταρόνες τους, χωρίς να νοιάζονται για τα δυστυχή θύματά τους!
    ΟΙ λεγόμενοι «πρόσφυγες», λοιπόν, είναι τα μεγαλύτερα θύματα των μόνον κατ’ όνομα «αλληλέγγυων»!

  2. το αιγαιο φαινεται να εχει παραδοθει πλεον στους τουρκους,αποβιβαζουν σε οποιοδηποτε σημειο γουσταρουν,δεν υπαρχει απολυτως κανενας ελεγχος, η χωρα εχει ουσιαστικα παραδοθει-προδοθει,και θαυμαστε τωρα το λιμενικο μας που αντι να προστατεψουν τα συνορα μας και να αποτρεψουν την εισβολη-εποικισμο(τους οποιους πληρωνουμε αδρα με τους φορους μας )εχουν ουσιαστικα μετατραπει σε οργανα της τουρκιας και βοηθουν στον εποικισμο της πατριδας μας
    απολυτως τιποτα για αποτροπη εισοδου ουτε συλληψεις ουτε τιποτα απλα ελευθερη εισοδος για να εγκατασταθουν ολο και περισσοτεροι λαθρομεταναστες και να τριγυρνουν ελευθερα νομιμοποιωντας τον εποικισμο της πατριδας μας,απολυτως τιποτα για προτασεις οπως η τοποθετηση πλοιων στα διαφορα θαλασσια περασματα για να μην πατουν εδαφος οι λαθρομεταναστες,(εχουμε αναφερθει επανειλημμενα στην παρακατω λυση: http://amfipolinews.blogspot.g… ):

  3. ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ: ΚΑΜΕΡΟΥΝ, ΚΟΝΓΚΟ, ΝΕΠΑΛ, ΓΟΥΙΝΕΑ, ΜΑΡΟΚΟ, ΤΥΝΗΣΙΑ, ΑΛΓΕΡΙΑ! ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΙΟ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ!!!!!

  4. «Άλλος ένας θάνατος από αναθυμιάσεις που προήλθαν από μαγκάλι έρχεται να προστεθεί μέσα στο 2013, καταδεικνύοντας με τον πλέον τραγικό τρόπο, τις οδυνηρές επιπτώσεις της μνημονιακής πολιτικής και τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν χιλιάδες οικογένειες. Το δικαίωμα στη θέρμανση και στο φτηνό ρεύμα και πετρέλαιο είναι αδιαπραγμάτευτο. Αποτελεί απαίτηση της κοινωνίας το να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα εξαιτίας της κυβερνητικής αναλγησίας».
    Αυτά έλεγαν τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ το 2013, μετά τον θάνατο ενός κοριτσιού από μαγκάλι.
    Τα χρόνια πέρασαν από τότε, η συριζοτσογλαναρία ήρθε στην εξουσία, αλλά οι θάνατοι από μαγκάλια συνεχίζονται και επί των ημερών της.
    Έτσι, μια 78χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο της Κομοτηνής από εισπνοή αναθυμιάσεων, σύμφωνα με τον διοικητή του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής, Γιώργο Φιλιππίδη.

  5. Η 78χρονη είχε ανάψει μαγκάλι για να ζεσταθεί, καθώς κανένας συριζοτσόγλανος του κερατά δεν της εξασφάλισε «το αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα στη θέρμανση και στο φτηνό ρεύμα και πετρέλαιο», αλλά αποκοιμήθηκε, με αποτέλεσμα να εισπνεύσει για μεγάλο χρονικό διάστημα τις αναθυμιάσεις, γεγονός που στάθηκε μοιραίο για τη ζωή της.

    Ποιοι είναι άραγε οι δολοφόνοι της; Και πως και πότε θα τιμωρηθούν για το έγκλημά τους;

  6. Δήμαρχε αυξάνονται οι αφήξεις,το νου σου μην κανεις καμια λαλακια και δωσεις για χοτ σποτ κανένα απο τα 10 ακινητα που πρότεινες.

  7. Παρότι μειώθηκε ο αριθμός των λαθρομεταναστών που περνάνε στην Ευρώπη, αυξήθηκε κατακόρυφα ο αριθμός των θανάτων!

    Έτσι, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ), τα θύματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων το 2016 έφτασαν τους 7.495, με την μεγάλη πλειοψηφία των θανάτων να καταγράφεται στην Μεσόγειο. Οι αντίστοιχοι αριθμοί θανάτων τα προηγούμενα χρόνια, ήταν 5.740 το 2015 και 5.267 το 2014.
    Έτσι, την τελευταία τριετία ο αριθμός των θανάτων ξεπέρασε τις 18.000, που αντιστοιχεί σε περίπου 20 θανάτους κάθε μέρα!

    Και βέβαια, υπεύθυνη γι’ αυτούς τους θανάτους είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων, που προωθεί και κατευθύνει την λαθρομετανάστευση!

  8. Ακόμα και ο πρόεδρος της χασισοδημοκρατίας (σύμφωνα με τον αρχηγό της αντιπολίτευσης, Σαλί Μπερίσα) της Αλβανίας, εξέφρασε την έντονη… ανησυχία του –λες και είναι κάποιος απλός ανεύθυνος πολίτης- για την έκταση των καλλιεργειών κάνναβης στη χώρα, μιλώντας στον αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό «Channel One».
    Μάλιστα, υποστήριξε ότι τον τελευταίο καιρό, εισήχθησαν παράνομα μερικοί τόνοι σπόροι ινδικής κάνναβης, με σκοπό να καλλιεργηθούν, διευκρινίζοντας ότι η πληροφορία προέρχεται από τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας και ότι την ίδια ενημέρωση έχει και η κυβέρνηση.
    Τέλος, σύμφωνα με ευρωπαϊκές πηγές που παρακολουθούν την εξέλιξη της Αλβανίας, λόγω των διαδικασιών ένταξής της στην Ε.Ε, η καλλιέργεια ινδικής κάνναβης κατά το 2016 πενταπλασιάστηκε σε σχέση με το 2013.

  9. 1200 ΕΥΡΩ !!!ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΑΘΡΑΙΩΝ! 400 0 ΚΑΘΕ ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ 200 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ 500 ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΟ ΡΕΥΜΑ ΝΕΡΟ.ΡΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΥΛΑΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΡΕ ΣΚΑΤΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ ? ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ? Γιατι αφηνετε και εισβαλουν στο νησι ισλαμοδολοφονοι? ενα να ξερετε οτι αν γινει οτι εγινε το 15 βρητε βαρκες αεροπλα να να φυγετε απο το νησι……ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΟΧΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ….

    • όλος ο κυτταρικός ιστός του σώματός σου να διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη. Αήρ. Αήρ. Αήρ.

  11. όλα τα εμετικά σχόλια τα γράφουν πληρωμένοι φασίστες που εργάζονται για να φέρουν το φασισμό στην Ελλάδα. Είναι γνωστοί πια από που χρηματοδοτούνται και σε τι στοχεύουν. Απλά βρήκαν ευκαιρία τώρα με τους μετανάστες. Αν δεν είναι οι μετανάστες σε άλλα θέματα το ίδιο κάνουν όσο άσχετα κι αν είναι. Ο στόχος είναι ένας. Να πάει ακροδεξιά η ελληνική κοινωνία για να μην κινδυνεύσει τίποτα στο σύστημα να αλλάξει. Δεξιά και ακροδεξιά, φασίστες και νεοφιλελεύθεροι είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

    • την μεγαλύτερη συμβολή στο σχέδιο μετατροπής της Ελληνικής κοινωνίας σε ακροδεξιά, την έχει ως τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ!!!

    • ακου βρωμιαρη…αυτη τη χωρα δεν θα την μπασταρδεψετε εσεις οι απατριδες αριστεροκομουνιστες και βαλτο καλα στο μυαλο σου…το κυμα οργης ερχεται και θα ειναι πολυ σκληρο για ολους εσας τους εραστες τον λαθροπιθηκων.. θα σας βρουμε σε οποια λαθροτρυπα και να μπητε και θα πατε στο διαολο και εσεις και και τα λαθροπιθηκια…η Ελλαδα και το ελληνικο εθνος δεν θα σβησει ποτε…αυτα τα ποιηματακια για φασιστες και ρατσιστες δεν περνανε πλεον…αν δεν σας αρεσει να πατε στην αφρικη και στην ασια να τους σωσετε εκει ΟΧΙ ΕΔΩ

      • Αγαπούλα,Αφρική να πας εσύ… Έτσι κι αλλιώς δεν ξεχωρίζεις από τούς Πακιστανούς και τούς Σομαλούς. Τόσο μαύρος έχεις γίνει….

        • σκυψε και δες την ……μαυρη ειναι και αυτη γιατι ξεβαψα την ωρα που αμαρτουσα πανω σου….

  12. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ.ΤΟΣΟΟΟΟΟΟΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.

  13. ΕΔΩΣΑΝ εκατ. στον Κόκκαλη για Hot Spot αλλά οι πρόσφυγες ζουν σε σκηνές στο χιόνι!

    Στις 2/3/2016 ο κ. Σπίρτζης, Υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου, υπέγραψε 4 εκατ. ευρώ στην εταιρεία του επιχειρηματία, η οποία βρίσκεται στην λίστα της επιτροπής για παράνομες αναθέσεις έργων από ελληνικές κυβερνήσεις και η οποία φέρεται να χρωστάει στο ελληνικό δημόσιο 315,7 εκατ. Ευρώ (Δείτε την ερώτηση http://bit.ly/2jmTtl4) , για την κατασκευή Hot Spot.
    Ο κ. Κόκκαλης, λίγους μήνες μετά σύμφωνα με δημοσιεύματα, αγόρασε βίλα στην εγγονή του ύψους 2 εκατ. ευρώ.
    Σχεδόν ένα χρόνο μετά στη Μόρια της Λέσβου, Σάμο και τη Χίο εκατοντάδες πρόσφυγες μεταξύ των οποίων μικρά παιδιά και άλλα ευάλωτα άτομα, παραμένουν σε σκηνές, που βουλιάζουν στο χιόνι, μέσα στο κρύο και χωρίς θέρμανση.
    Που είναι τα εκατομμύρια κύριοι της συγκυβέρνησης;

  14. Ο Ρώσος αποχωρεί με τρόπο, ο Τούρκος ξεσαλώνει δίχως τρόπο και η ΠΑΓΙΔΑ στήνεται με τρόπο

    Δυστυχώς μέσα σε αυτή την παγίδα που στήνουν για την αποσταθεροποίηση του γείτονα βρίσκεται το Αρχιπέλαγος μας το ΑΙΓΑΙΟ με τα μακροχρόνια προβλήματα που ανέδειξαν οι γείτονες βλ. υφαλοκρηπίδα, ΑΟΖ, γκρίζες ζώνες, βραχονησίδες μέχρι και αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάννης.
    Δεν συνηθίζεται να λες σε κάποιον ¨πρόσεξε θα πέσεις στην παγίδα¨ και αυτός να ψάχνει μάλιστα και αφορμές για να πέσει στην παγίδα του ΑΙΓΑΙΟΥ.
    Αυτό συμβαίνει με τους Τούρκους τώρα, γνωρίζουν ότι μπροστά τους βρίσκεται μια παγίδα , όχι ότι αδιαφορούν, αλλά τρέχουν να προλάβουν να αρπάξουν λεία και μετά με αυτήν να διαπραγματευθούν, όπως κάνουν και με το κατεχόμενο κομμάτι της Μαρτυρικής Κύπρου.
    Ο τούρκος οσμίζεται ότι είναι πλέον τόσο κρίσιμες οι στιγμές γιατί τα γεωπολιτικά συμφέροντα μετακινήθηκαν και έσπασαν σαν τα παγόβουνα και μέσα στην απόγνωση του θέλει εδώ και τώρα τα κεκτημένα που σχημάτισε στο άπληστο μυαλό του.http://lithosfotos.blogspot.de/2017/01/blog-post_54.htmlΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

  15. Πρωθυπουργός Σλοβακίας: Απέτυχε το σχέδιο της Μέρκελ για «πολυπολιτισμική Ευρώπη»

    Η αύξηση του αριθμού των μουσουλμάνων στην Ευρωπαϊκή Ένωση αυξάνει την απειλή της τρομοκρατίας, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίκο, σε συνέντευξή στο πρακτορείο Tass. Ο πρωθυπουργός της χώρας της κεντρικής Ευρώπης στην εκτενή συνέντευξή του από την Μπρατισλάβα τόνισε ότι η χώρα του δεν μπορεί να δεχθεί μουσουλμάνους πρόσφυγες.
    «Η δημιουργία κλειστών μουσουλμανικών κοινοτήτων στην Ευρώπη είναι απειλή για τον χριστιανικό πολιτισμό μας. Εμείς δεν υποστηρίζουμε ότι κάθε οπαδός του Ισλάμ είναι τρομοκράτης, αλλά δεν μπορούμε να αρνηθούμε την πραγματικότητα, ότι όλες οι επιθέσεις στην ήπειρο τα τελευταία χρόνια είναι έργο των Μουσουλμάνων», είπε
    Ο Φίκο επανέλαβε τα λόγια της Άνγκελα Μέρκελ του 2009 και τόνισε «το εγχείρημα της Γερμανίδας Καγκελαρίου για τη δημιουργία μιας πολυπολιτισμικής κοινωνίας στην ΕΕ έχει αποτύχει πλήρως»

  16. Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια; Ότι ο Έλληνας, αν θέλει να υποβάλει έγκληση για οποιαδήποτε αδίκημα έχει τελεστεί εις βάρος του από τον οποιονδήποτε δράστη, υποχρεούται στην καταβολή παραβόλου. Αντίθετα, οποιοσδήποτε αλλοδαπός θα ισχυρίζεται στο εξής ότι έπεσε θύμα ρατσισμού ή διακρίσεων, θα μπορεί ελεύθερα και ατελώς, χωρίς κανένα οικονομικό κόστος για τον ίδιο, να μηνύσει τον οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη.
    Η συγκεκριμένη διάταξη, η οποία υπερψηφίστηκε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις του λεγόμενου «συνταγματικού» τόξου, αποτελεί τον ορισμό της ρατσιστικής συμπεριφοράς κατά των Ελλήνων πολιτών. Πρόκειται για ξεκάθαρο ρατσισμό κατά των Ελλήνων, εισάγοντας σαφή διάκριση εις βάρος των συμπατριωτών μας και υπέρ των αλλοδαπών οι οποίοι διαβιούν είτε νόμιμα είτε παράνομα στην Πατρίδα μας.

    • Οι ρατσιστικές διακρίσεις δεν είναι οποιοδήποτε αδίκημα. Μη μπερδεύεσαι αμόρφωτο σκ….. Άμα θες κάνε κι εσύ έγκληση για ρατσιστική διάκριση σε βάρος σου, τζάμπα είναι. Και όταν παίρνεις ένα κείμενο από κάπου οφείλεις να αναγράφεις και την πηγή σου. Αλλιώς μπορεί οι δικηγόροι φίλοι σου να σε κατηγορήσουν για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Ζώον.

  17. ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗΣ!!!!1200 ΕΥΡΩ !!!ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΑΘΡΑΙΩΝ! 400 0 ΚΑΘΕ ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ 200 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ 500 ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΟ ΡΕΥΜΑ ΝΕΡΟ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  18. Πατέρας έσωσε την κόρη του και «έσπασε» στο ξύλο τον Σύρο βιαστή στην Γερμανία.http://www.pronews.gr/

    Ειδοποιήθηκε από την 23χρονη ότι την παρακολουθεί ένας άνδρας – Ο μετανάστης είχε ήδη ρίξει στην άσφαλτο την κοπέλα και προσπαθούσε να της σκίσει τα ρούχα 57χρονος δεν λυπήθηκε τον μετανάστη, τον οποίο χτύπησε πολλές φορές στο πρόσωπο και στο σώμα, με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητος στην άσφαλτο.
    Τότε κάλεσε την αστυνομία και το ασθενοφόρο για να παραλάβει τον μεθυσμένο μετανάστη, ο οποίος είχε επιτεθεί στην 23χρονη κόρη του. Ο Σύρος μετανάστης συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση και απόπειρα βιασμού, ενώ μόλις περάσει από δικαστήριο και εκτίσει την ποινή του, θα απελαθεί από τη Γερμανία.Ο επίσης 23χρονος βιαστής, διέμενε στο κέντρο προσφύγων της πόλης, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομία. «Αυτός ο άνθρωπος είναι ήρωας. Έσωσε την κόρη του και κατάφερε να τη γλιτώσει από τα χειρότερα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, αποτυπώνοντας το κλίμα στη μικρή πόλη της Γερμανίας.
    .

  19. Πατέρας «έσπασε» στο ξύλο τον Σύρο βιαστή στην Γερμανία.http://www.pronews.gr/

    Τότε βρήκε τον Σύρο μετανάστη να έχει καθηλώσει την νεαρή γυναίκα στην άσφαλτο και να προσπαθεί να της σκίσει τα ρούχα. Ο Γερμανός πατέρας, που έφτασε στο σημείο με μηχανάκι, άρχισε να φωνάζει και επιτέθηκε αμέσως στον Σύρο μετανάστη, ο οποίος, στη συνέχεια, αποδείχθηκε ότι ήταν μεθυσμένος. Ο 57χρονος δεν λυπήθηκε τον μετανάστη, τον οποίο χτύπησε πολλές φορές στο πρόσωπο και στο σώμα, με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητος στην άσφαλτο.
    Τότε κάλεσε την αστυνομία και το ασθενοφόρο για να παραλάβει τον μεθυσμένο μετανάστη, ο οποίος είχε επιτεθεί στην 23χρονη κόρη του. Ο Σύρος μετανάστης συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση και απόπειρα βιασμού, ενώ μόλις περάσει από δικαστήριο και εκτίσει την ποινή του, θα απελαθεί από τη Γερμανία.
    Ο επίσης 23χρονος βιαστής, διέμενε στο κέντρο προσφύγων της πόλης, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομία. «Αυτός ο άνθρωπος είναι ήρωας. Έσωσε την κόρη του και κατάφερε να τη γλιτώσει από τα χειρότερα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, αποτυπώνοντας το κλίμα στη μικρή πόλη της Γερμανίας.

  20. Αυτοι οι ανθρωποι ανηκουν στα μερη τους και οχι στο νησι μας και ναι , ειμαι εθνικιστης γιατι αγαπαω τον τοπο μου, και σε αυτους που θα με αποκαλεσουν ναζι και φασιστα και χρυσαυγιτη, σας εχω χεσμενους, περιμενετε οταν θα παρακαλατε να σωθειτε γιατι ολοι τους πλεον κυκλοφορουν με μαχαιρια, τι νομιζετε οτι ειναι αοπλοι; Ζωα , ε ζωα, δρομο, πισω στο τοπο σας εκει που η ανθρωπινη ζωη για σας δεν εχει αξια. Για μας η συμπονια και η αγαπη για τον συναθρωπο μας ειναι εμφυτη. για σας και την θρησκεια σας υπαρχει μονο το μισος, ουστ λοιπον αν δεν σας αρεσει, πισω στο μερος σας που ειναι και ζεστο, και γιατι σας αποκαλουν μεταναστες; μονο μεταναστες δεν ειστε, λαθραιοι τζιχαντιστες, κτηνη και ληστες, αυτο ειστε και εχετε απλα λουφαξει περιμενοντας την ευκαιρια, μπορει οι συμπολιτες μου να κοιμουνται αλλα εγω δεν θα καθισω με σταυρωμενα χερια, θα σας πληρωσω με χειροτερο νομισμα καθαρματα, αποβρασματα της κοινωνιας σας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ