ΒΙΝΤΕΟ Αποστολή του MEGA στην Κω – Οι ομορφιές της Κω & η Μαρίνα

8
4460

ΒΙΝΤΕΟ Αποστολή του MEGA στην Κω – Οι ομορφιές της Κω & η Μαρίνα

στην 1 ώρα και 23 λεπτά & 20 δευτερόλεπτα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. δημαρχε που είναι ο πρόεδρος οεο.Τα παπαγαλάκια του πρωην που βρισκοντε εκει,ψου,ψου,ψου,οτι ο πρόεδρος πηγαίνει στην μαρίνα μια φορα τον μηνα.οεο.Κρίμα ο αγώνας σου δήμαρχε.Αυτη η μαρίνα καταστρεφει,εαν δεν την κουμανταρεις σωστά.Για να την διοικησεις θελει ουμπαλα.Κοροιδευαμε τους αλους.Ειχε ανθρώπους με τσαγανό και εμπειρία να σε βοηθήσουν δήμαρχε.

  2. Δείξτε και το προηγούμενο ρεπορτάζ που μιλούσε στο μεγαλύτερο μέρος για τους μετανάστες. Ωραία διαφήμιση για το νησί😥

  3. Στον αντίποδα του εμμονικού και διαχρονικού μένους ολίγων, μπράβο που με την συνέντευξη προβαλλεται η δουλειά τόσων ανθρώπων,που κάποιοι απαξιωνουν, αλλάi επίσης διαφημίζεται και το νησί μας με τον καλύτερο τροπο..Οι υπόλοιποι ανικανοποίητοι σχολιαστές ας πουν επιτέλους αν θέλουν ή δε θέλουν κόσμο φέτος….

  4. Mην ακούτε τους μίζερους!Συνεχίστε τη δουλειά σας.Τα σχόλια δεν πρέπει να προσβάλλουν ούτε στο ελάχιστο όλους τους εργαζομένους που κάποιοι ανίδεοι και αδιάβαστοι θέλουν πεισματικά να τους βγάλουν σκάρτους. Πάμε όλοι για τη νησάρα μας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ