ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με το βλέμμα στο Περιφερειακό & το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στην Κω η βασιλόπιτα του ΝΟΚ Κω στη μαρίνα

1
2516

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με πολύ κόσμο, παιδιά και γονείς, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων στη μαρίνα Κω η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Ναυτικού Ομίλου Κω.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ,  δίνοντας τις ευχές του στα παιδιά και τα μέλη του Ομίλου με πίστη στο Θεό και στις αξίες που έχουν μέσα τους να προσπαθούν πάντα για το καλύτερο.

Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κω Γ. Χρυσουλάς ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία, ευχαριστώντας τον Σεβασμιώτατο, τον υπεύθυνο της μαρίνας κ. Μαραγκό, τους παριστάμενους εκπροσώπους του Δήμου Θ. Σταματάκη υπεύθυνο του ΔΟΑ και Β. Χαδούλη, Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κω, του Λιμεναρχείου καθώς και όλους τους παριστάμενους γονείς και παιδιά- μέλη του Ομίλου.

Ο κ. Χρυσουλάς έκανε αναφορά στις σημαντικές προσπάθειες, επιτυχίες και προκρίσεις του Ναυτικού Ομίλου Κω (από το Περιφερειακό στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα) τη χρονιά που πέρασε αλλά και τους υψηλούς στόχους που θέτει τη νέα χρονιά με την ανάληψη της διοργάνωσης του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Αιγαίου, νήσων και Κρήτης που θα διεξαχθεί  στο νησί μας από 23-26 Μαρτίου, με 160 αθλητές (συνολικά περίπου 500 άτομα με τους συνοδούς). Επίσης, ο ΝΟΚ έχει αναλάβει τη διοργάνωση ενός διασυλλογικού αγώνα αρχές Σεπτεμβρίου στην Κω. Για τις παραπάνω διοργανώσεις ζήτησε τη στήριξη της Περιφέρειας, του Δήμου και συνολικά της τοπικής κοινωνίας.

Καλωσόρισε στον όμιλο επίσης την ομάδα του kitesurf (αετοσανίδας) με 12 αθλητές που θα συμμετάσχει επίσης με σχετικές επιδείξεις στις παραπάνω διοργανώσεις. Επίσης μια προσπάθεια επανεκκίνησης -όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΝΟΚ- γίνεται και στο κομμάτι του καταδυτικού αθλητισμού μιας και σε συνεργασία με την Liamis diving center 8 αθλητές του ομίλου πήραν τα σχετικά διπλώματα και σε αυτό τον τομέα.

Γίνεται ακόμη προσπάθεια αναβίωσης μιας regatta (στα πρότυπα του Kos cup) και να είναι αγώνας ανοιχτής θάλασσας με τουλάχιστον 30 σκάφη.

Ο κ. Χρυσουλάς ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς του Ομίλου: τον κ. Μανώλη Χατζηάμαλλο (χορηγία σκάφους), η «Ιστίων» του κ. Γ. Κουρούνη για την παραχώρηση σκάφους για τα μαθήματα και τους αγώνες ανοιχτής θάλασσας, τον κ. Κ. Ψαρομπά για την μόνιμη χορηγία δωρεάν καυσίμων για τις ανάγκες του Ομίλου, όπως και τους 20 χορηγούς του ημερολογίου. Τέλος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τη Μαρίνα Κω που «ποτέ δεν μας έχουν αρνηθεί τίποτα», τον κ. Ν. Φαναριώτη για τη δωρεάν διάθεση των ποτών της σημερινής εκδήλωσης όπως και τις μαμάδες του ομίλου για τα χειροποίητα εδέσματα που έφτιαξαν.

Τέλος, χειρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος της Μαρίνας Σ. Μαραγκός, ο υπεύθυνος αθλητισμού Θ. Σταματάκης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κω Β. Χαδούλης τονίζοντας τη στήριξη του δήμου στις προσπάθειες του ναυτικού ομίλου και έγινε η επίδοση των διπλωμάτων στους ναυταθλητές που ολοκλήρωσαν τα μαθήματα ανοιχτής θάλασσας (φωτό-βίντεο)

Τυχεροί της ημέρας ήταν από την πίτα των μικρών ο αθλητής Αντώνης Γαμβρέλλης ο οποίος κέρδισε μία δωροεπιταγή χορηγία από το Kos sport center

Και από την πίτα των μεγάλων η μικρή Κατερίνα Καπασακάλη (το κομμάτι ήταν του μπαμπά της) που κέρδισαν ένα ταξίδι με διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο της Αλικαρνασσού προσφορά από το γραφείο ταξιδίων Muratti Tours.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ