Θρήνος στο Λιμενικό από τον ξαφνικό θάνατο 42χρονου αρχικελευστή

1
3783

Θρήνος στο Λιμενικό από τον ξαφνικό θάνατο 42χρονου αρχικελευστή

Συγκλονισμένη είναι η τοπική της Λέσβου από τον θάνατο του 42χρονου αρχικελευστή του Λιμενικού Σώματος, Παναγιώτη Κυμούρη, ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα. Ο άτυχος άνδρας, με τη σημαντική κοινωνική προσφορά, έφυγε προδομένος από την καρδιά του.

Ως υπαξιωματικούς του ΛΣ ήταν συνοδός του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, Ντάρκο, με μεγάλες επιτυχίες. Το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του σε κεντρικό δρόμο του νησιού, υπέστη ανακοπή καρδιάς. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όμως τελικά εξέπνευσε ανήμερα του Πάσχα. Η είδηση του θανάτου του σόκαρε τους συναδέλφους του αλλά και όλους όσους τον είχαν γνωρίσει.

Η κηδεία του έγινε χτες Τρίτη στις 5.00 το απόγευμα στο χωριό του στο Μεσαγρό της Γέρας. Με έκκλησή της  οικογένειας του Παναγιώτη Κυμούρη  αντί για στεφάνια να κατατεθούν χρήματα για να ενισχυθεί το Καρδιολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο Αιμοδυναμικό Κέντρο. «Ίσως να σώζονται έτσι οι ζωές των συνανθρώπων μας», σημειώνεται στην ανακοίνωση της οικογένειας.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι για την κηδεία του στελέχους του Λιμενικού Σώματος έφτασε από τον Πειραιά πλοίο ανοικτής θαλάσσης του Λιμενικού Σώματος προκειμένου να μεταφέρει στο νησί αντιπροσωπεία της ηγεσίας του Σώματος και όλους όσοι από τους συναδέλφους του θέλησαν να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ