Ν. Κανταρζής (σε συνέδριο με Σαντορινιό – Πατούλη): Σχέδιο δικτύωσης των λιμένων Κω, Νισύρου & Αστυπάλαιας με τη Μαρίνα της Κω.

11
1902

 

ΚΩΣ 1/5/2017

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Διεθνές Συνέδριο «ΛΙΜΑΝΙΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ», που πραγματοποιήθηκε στο νησί της Μήλου με συνδιοργανωτές το ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ κ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ , το ΔΙΚΤΥΟ ΑΕΙΦΟΡΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΑΦΝΗ και το δημοσιογραφικό portal ENERGYPRESS , υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ.

Στους εισηγητές του Συνεδρίου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Κανταρζής , ο οποίος παρουσίασε το σχέδιο δράσης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου της Κω που αφορά στη δικτύωση των λιμένων της Κω , Νισύρου και Αστυπάλαιας με τη Μαρίνα της Κω.

Ενδιαφέρον παρουσίασαν εισηγήσεις που αφορούν στο λιμάνι του μέλλοντος , τις έξυπνες υποδομές και τις «πράσινες τεχνολογίες», δράσεις που διευκολύνουν τις δραστηριότητες εντός του λιμένα , περιορίζουν τη σπατάλη των πόρων και συμβάλλουν στη δημιουργία καλύτερου περιβάλλοντος τόσο στους χώρους εργασίας , όσο και στους χώρους εξυπηρέτησης των επισκεπτών.

Τα συμπεράσματα του Συνεδρίου θα μεταφέρει ο κ. Κανταρζής στο Δημοτικό Συμβούλιο , αλλά και στο Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου της Κω.

11 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αντι να χαριεντιζεστε,δειτε και λιγο τους δρομους του νησιου που ειναι ολο λακουβες.Καντε κατι για το νησι,ανικανοι του δημου.

  1. μετα τις επιτυχιες με την επιτροπή αισθητικης πιασαμε τα ταξιδάκια στην υγεια των κοροιδων….

  2. ΒΡΕ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΒΡΕ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ,ΑΥΤΟΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ.ΚΑΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΚΟΣ ΣΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ…..

  3. Με τα λεφτά του δήμου Κυρίτσης, σιφακης, Κανταρζής και Ευτέρπη έχουν βγάλει τα απωθημένα τους στα ταξίδια. Παλιά δεν τους έβλεπα καθόλου στο αεροδρόμιο ! Αχ πατρίδα μου καημένη…….

  4. Μήν το κουράζετε παιδάκια , ζηλεύετε αλλά τι να κάνουμε!Όσοι μπορούν κάνουν πράγματα για το νησί τους , όσοι δε μπορούν βρίζουν ΑΝΩΝΥΜΑ !ΑΙΩΝΙΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ