ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Η 6η εκπαίδευση από την Γερμανική DGzRS προς τα μέλη της ΕΟΔ Κω – Ευχαριστήριο

0
1119

Το Σαββατοκύριακο 27&28/5/2017 ολοκληρώθηκε η 6η εκπαίδευση από την Γερμανική οργάνωση θαλάσσιας διάσωσης DGzRS προς τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης της Κω.

Η διάρκεια της εκπαίδευσης με την Γερμανική οργάνωση DGzRS ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα της διεθνής ομοσπονδίας θαλάσσιας Διάσωσης (IMRF) Members Assisting Members με διάρκεια 6 μήνες και αφορούσε την έρευνα και διάσωση στη θάλασσα.
Όλες οι εκπαιδεύσεις έγιναν με βάση τις διεθνής οδηγίες και πρότυπα ανεβάζοντας το επίπεδο της οργάνωσης μας στη θαλάσσια διάσωση.
Τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης είναι πλέον άρτια εκπαιδευμένα να συνεισφέρουν στην έρευνα και τη διάσωση στη θάλασσα όποτε μας ζητηθεί σε συνεργασία πάντοτε με τις αρχές.
Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και η DGzRS ευχαριστούν θερμά το προσωπικό της Μαρίνας Κω για τη συνεργασία, την εταιρία ISTION για τη δωρεάν διάθεση ενός ιστιοφόρου το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες τις εκπαίδευσης καθώς και τη διοίκηση του ξενοδοχείου Oceanis το οποίο μας έδωσε την άδεια χρήσης της προβλήτας τους το διήμερο αυτό.1
Με εκτίμηση το Δ.Σ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ