Τα 5 σημεία που πρέπει να ξυρίζεται κάθε άντρας!

0
2712

Το αμάνικό του και η ελαφρά τριχοφυΐα στις μασχάλες αποτέλεσαν μήλον της Έριδος: Κάποιοι τον έκραξαν που δεν τις είχε ξυρίσει, ένας δήλωσε πως το ξύρισμα είναι υπερβολικό, ενώ κάποιος άλλος ανέφερε πως επιτρέπεται μόνο ψαλίδισμα. Και εκεί έπεσε προβληματισμός. Οι άντρες είναι σκεπτικοί όσον αφορά την αποτρίχωση σε διάφορα σημεία. Πρέπει δηλαδή να ξυρίζονται ή είναι υπερβολικό; Μήπως αρκεί μόνο το ψαλίδισμα;

Τα βάλαμε κάτω, αποκωδικοποιήσαμε την αντρική αποτρίχωση και καταλήξαμε στα παρακάτω.

 

1. Οι τρίχες στην πλάτη φεύγουν

fabulous diamonds hairy back album cover

Και αντιαισθητικές είναι και χειρότερο ιδρώτα προκαλούν και στις γυναίκες δεν αρέσουν. Οπότε όχι. Φεύγουν ασυζητητί. Κάν’ το με όποιο τρόπο θες. Από ξυριστική μηχανή μέχρι και την πιο «επαγγελματική» αφαίρεσή τους με κερί. Χρησιμοποίησε αν χρειαστεί ακόμη και την μηχανή γκαζόν που έχεις παρκαρισμένη στο γκαράζ σου ξέρωγω. Με το ίδιο μίσος θα πρέπει να αντιμετωπίζεις και τις τρίχες στους ώμους.

2. Το στήθος σηκώνει συζήτηση

tom selleck 600x450

Υπάρχουν άντρες με νορμάλ τριχοφυΐα αλλά και άντρες που «είναι μύθος το δασύτριχό τους στήθος». Καταλήξαμε πως η λύση είναι κάπου στη μέση. Εκεί δηλαδή όπου υπάρχει μεν τρίχα, αλλά που δεν έχει πάρει την μορφή της γούνας που είχε η αρκούδα του DiCaprio. Νορμάλ πράγματα, τίμια, ώστε να μην κάνει τις τρίχες στο στήθος σου πλεξούδες με τα δάχτυλά της.

3. Τελικά, όχι ξυρισμένες μασχάλες

men armpit hair Zac Efron Armpit Hair

Μετά από πολλή σκέψη και περισυλλογή, καταλήξαμε ότι το ξύρισμα είναι κομματάκι υπερβολικό. Ίσως μονάχα για κάποιους τολμηρούς τώρα που μπήκε το καλοκαιράκι και οι μασχάλες τους φλερτάρουν με τον ιδρώτα και την δυσοσμία. Γενικά, να ξες, είμαστε της άποψης πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλεις ξυριστική. Ένα ψαλίδισμα αρκεί.

4. Περιποιημένα πάντα εκεί κάτω

Manscaping Cheerful man with a beard does not want to shave He is holding a razor and looking at it with doubt The man is standing in shirt Isolated on black background and copy space in left side 805x537

Η ηβική περιοχή όσο να ‘ναι είναι επικίνδυνη. Μπορεί να έχεις στο νου σου τα ψαλίδια, αλλά μπορούν να προκαλέσουν εύκολα κοψίματα (*μαζεύεται και φωνάζει «άουτς) και μολύνσεις . Πολύ πιο εύκολα απ’ ότι φαντάζεσαι. Η καλύτερη λύση είναι να επενδύσεις σε μία καλή ξυριστική που είναι αποκλειστικά για body shaving. Θα σου λύσει τα χέρια χωρίς ανησυχίες και προβληματισμούς.

5. Ξύρισμα σε όλα τα παραπάνω αν αθλείσαι

DirkNowitzki

Η μόνη περίπτωση που δεχόμαστε να μην αφήσεις τρίχα πάνω σου, είναι αν ασκείσαι εντατικά. Οι τρίχες εκτός από αντιαισθητικές, προκαλούν περισσότερη εφίδρωση και δυσοσμίες. Και όχι, αυτό είναι κάτι που δεν θέλεις και ειδικά για τον κόσμο με τον οποίο συναναστρέφεσαι. Είσαι αθλητής λοιπόν; Μην αφήσεις ούτε τρίχα για δείγμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ