7 τροφές που ενισχύουν τη libido

0
1163

Τζίντζερ – Πιπερόριζα
Το τζίντζερ έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και χρόνια για να διεγείρει την επιθυμία και να ενισχύσει τη σεξουαλική δραστηριότητα τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Συμβάλλει  στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος.

Μάνγκο
Η χρήση του για τη στυτική δυσλειτουργία υποστηρίζεται από σύγχρονα επιστημονικά στοιχεία. Τα μάνγκο είναι πολύ υψηλά σε θρεπτικά συστατικά και οι ερευνητές έχουν επιβεβαιώσει ότι είναι τέλεια για τη σεξουαλική ορμή. Στην πραγματικότητα, τα μάνγκο περιέχουν ενώσεις και αντιοξειδωτικά που έχουν συνδεθεί με την εξισορρόπηση των ορμονών γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.

Σταφίδα
Λόγω των αντιοξειδωτικών που περιέχουν οι σταφίδες είναι ευεργετικές στην αντιμετώπιση στυτικών δυσλειτουργιών. Αυξάνουν τα επίπεδα κινητικότητας του σπέρματος και μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητες σύλληψης.

Κρεμμύδια
Τα κρεμμύδια λέγεται ότι αυξάνουν την επιθυμία. Παραδοσιακά, μερικοί άνθρωποι πίνουν ένα  κουταλάκι χυμό κρεμμυδιού μαζί με μια κουταλιά χυμού τζίντζερ, τρεις φορές την ημέρα, για την ενίσχυση της λίμπιντο και της σεξουαλικής ορμής.

Χουρμάδες
Μελέτες έχουν δείξει ότι οι χουρμάδες είναι ευεργετικοί για την αύξηση της σεξουαλικής αντοχής.  Το 2006, μια μελέτη έδειξε τις επιπτώσεις των χουρμάδων στη σεξουαλική λειτουργία και διαπίστωσε ότι τα υψηλά επίπεδα των συστατικών του καρπού αυξάνουν τον αριθμό και την κινητικότητα του σπέρματος.

Κολοκύθι
Το κολοκύθι  έχει ορισμένες ιδιότητες που θεραπεύουν αποτελεσματικά μια ασθένεια στους άνδρες που ονομάζεται BPH, ή προστατευτική προστατική υπερτροφία, δηλαδή όταν ο προστάτης μεγαλώνει σε περίεργο σχήμα και μέγεθος  και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με τη σεξουαλική λειτουργία.

Καρπούζι
Οι ερευνητές λένε ότι το καρπούζι  μπορεί  να βοηθήσει στην αύξηση της λίμπιντο. Συμβάλλει στη χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων, με αποτέλεσμα τη μείωση της αρτηριακής πίεσης και την καλύτερη στυτική υγεία στους άνδρες.

xwris.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ