Αυτή η personal trainer από την Αυστραλία σου δείχνει δύο αποτελεσματικούς τρόπους να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά

0
222

Πέρα από το υπόλοιπο σώμα, η κοιλιά είναι ένα από τα σημεία που κάθε γυναίκα «παλεύει» να διορθώσει, λίγο πριν φορέσει τα στενά της μπλουζάκια ή το μαγιό της στην παραλία.

Γιατί κακά τα ψέματα, όταν είναι επίπεδη και οι γραμμωμένοι κοιλιακοί ξεχωρίζουν, τότε νιώθει πιο άνετα με την εικόνα της και η αυτοπεποίθηση της αυξάνεται, σε αντίθεση με το χειμώνα, που ακόμα και το λίπος που συσσωρεύεται γύρω από αυτήν είναι δυνατόν να καλυφθεί με ένα πιο φαρδύ ρούχο.

Η 29χρονη γυμνάστρια από την Αυστραλία Sophie Allen υποστηρίζει ότι το μυστικό της επίπεδης κοιλιάς, όπως αυτή που έχουν τα μοντέλα που ποζάρουν στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας είναι οι ασκήσεις με βάρη και oι διατροφικές συνήθειες.

Οπως εξηγεί θα πρέπει να κοπιάσετε, να δώσετε έμφαση τόσο στη διατροφή σας, όσο και στη γυμναστική σας και θα πρέπει, ακόμη, να καταλάβετε και να αποδεχτείτε ότι το όποιο αποτέλεσμα θα φανεί σε βάθος χρόνου.

1. Κάντε προπόνηση με βάρη. 

Οι περισσότερες θερμίδες «καίγονται» κατά τη διάρκεια ασκήσεων με αλτήρες ή άλλα βάρη. Βάλτε στο πρόγραμμα γυμναστικής σας ασκήσεις τέτοιου τύπου και όσες περισσότερες επαναλήψεις κάνετε, τόσο αυξάνεται την απώλεια θερμίδων και κατά τη διάρκεια της ημέρας.  Επιπλέον, όσο περισσότερη μυϊκή μάζα έχει το σώμα σας, τόσο περισσότερες θερμίδες καίτε τη μέρα.

2. Προσέξτε τη διατροφή σας

Ενα μενού που περιλαμβάνει ζάχαρη, αλάτι, κορεσμένα λίπη και πολλούς υδατάνθρακες πρόκειται να επισκιάσει τους κοιλιακούς σας. Αυξήστε την κατανάλωση πρωτεΐνης, λαχανικών και νερού και συνδυάστε την ισορροπημένη διατροφή με τη σωματική άσκηση.

Προσθέστε περισσότερη πρωτεΐνη στα γεύματά σου, μέσα από τροφές όπως για παράδειγμα το κοτόπουλο, που σας βοηθά στο αίσθημα κορεσμού, ώστε αργότερα να καταναλώνετε μικρότερες ποσότητες φαγητού. Η υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή είναι σύμμαχός σου για την απώλεια του λίπους γύρω από την περιοχή της κοιλιάς.

Το πρωινό είναι απαραίτητο έναυσμα για τον μεταβολισμό, βοηθώντας σας να κάψετε λίπος. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να ξεκινήσετε σωστά με καλή πρωτεΐνη. Τι καλύτερο από ένα αυγό; Πλούσιο σε B12 και χολίνη. Συνδυάστε το με λίγο αβοκάντο και μία φέτα ψωμιού σίκαλης.

Η γυμνάστρια επίσης σημειώνει πως πρέπει να μασάμε καλά το φαγητό μας. Η καλή υγεία ξεκινά από το έντερο, οπότε ξεκινήστε να μασάτε κάθε μπουκιά για τουλάχιστον 10 φορές.

Φυσικά, μείνετε μακριά από τα λιπαρά τρόφιμα -πατάτες τηγανιτές, τυριά και σάλτσες.

Διαβάστε επίσης: Το μυστικό της Κόρντεϊ Καρντάσιαν για επίπεδη κοιλιά μετά από 3 εγκυμοσύνες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ