ΕΟΔ Κω: Για 1η φορά τοποθετήθηκε αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής στη ΖΙΑ, στο εστιατόριο «Ωρομέδων»

4
2656

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κω σας ενημερώνει ότι για πρώτη φορά τοποθετήθηκε αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής στη ΖΙΑ της Κω.

Ο απινιδωτής εδρεύει στο εστιατόριο του κου Παπακωνσταντίνου «Ωρομέδων» ο οποίος ανέλαβε την πρωτοβουλία αγοράς και τοποθετησης του και θα είναι προσβάσιμος σε όλους.

Η απόκτηση του απινιδωτή έγινε σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κω η οποία θα προχωρήσει και στην εκπαίδευση όσων ενδιαφέρονται στη βασική υποστήριξη της Ζωής και χρήση απινιδωτή.

Όλα τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης συγχαίρουμε τον κο Παπακωνσταντίνου για την εξαιρετική πρωτοβουλία του προς ώφελος των κατοίκων αλλά και των τουριστών της Κω.

English Text

The Hellenic Rescue Team informs you that the first defribrilator of Zia village is ready to get used.

The owner of Oromedon restaurant mr Papakonstantinou bought the defribrilator and placed it at his restaurant making Zia safer as it can get used by everyone.

The following days the Hellenic Rescue Team of Kos as a supporter is going to make some presentations of the BLS/AED guidlines to Zia village.

Congratulations mr Papakonstantinou.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, τρώει, κάθεται, πίνακας και φαγητό
Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο στον κύριο Παπακωνσταντίνου. Θεωρώ ότι όλοι όσοι εργάζονται στην ΖΙΑ, και
    όχι μόνο, θα πρέπει να λάβουν μέρος στα μαθήματα της ΕΟΔ. Στο χωριό ανεβαίνει πάρα πολύς κόσμος κάθε ηλικίας και η έγκαιρη αντιμετώπιση κάποιου συμβάντος είναι αυτή που, πολλές φορές, θα καθορίσει και την εξέλιξη του μέχρι να έρθει ιατρική βοήθεια.

  2. Φίλος από χρόνια, σωστός επαγγελματίας !!!
    Ξέρει κάποιος (ή μάλλον κάποιοι) να χρησιμοποιούν τον απινιδωτή ;;

  3. Φιλτατε Νίκο, εξαιρετική ιδέα για την τοποθέτηση ενός απιδινωτή στο εστιατόριο. Καλό και χρήσημο θα φανεί να έχουν επίσης εκπαιδευτεί όλοι οι υπαλήλοι του εστιατορίου, έτσι ώστε να υπάρχει άμεση ανατπόκρηση (αχρείαστο να είναι).
    Dear my friend Niko, congrats on this innovated move on your behalf. Its an excellent move. Strongly recommended for all of your staff to be trained on how to use it, just in case there is an emergency, for an immediate response. This tool will be useful in our society ONLY if people know how to use it!

  4. Μόνο μπράβο μπορείς να πεις σε τέτοιες πρωτοβουλίες. Χρόνια τώρα οι Κω οι σε αυτόν τον τομέα της προσφοράς είχαν μείνει πίσω. Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια τέτοιες περιπτώσεις άρχισαν να εμφανίζονται

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.