Μιχάλης Κουτούζης : Επιστημονικά επιτεύγματα διεθνούς εμβέλειας

5
1056

Ο στόχος αισιόδοξος,  για τον Καλύμνιο καρδιολόγο Μιχάλη Κουτούζη, να πραγματοποιηθούν μέσα στο 2020 πάνω από 100 πρωτοποριακές Αγγειοπλαστικές σε χρόνια απόφραξη δεξιάς στεφανιαίας αρτηρίας, που όμως είναι δεδομένο πως θα επιτευχθεί.

Την πρωτοποριακή μέθοδο της αγγειοπλαστικής σε χρόνια απόφραξη της δεξιάς στεφανιαίας αρτηρίας, (Chronic Total Occlusion-CTO), που αποτελεί την πιο δύσκολη επέμβαση στην επεμβατική καρδιολογία, πραγματοποιεί ήδη η ομάδα του Μιχάλη Κουτούζη, στον νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, με μεγάλη επιτυχία.

Μια επέμβαση, που στα μεγαλύτερα κέντρα του κόσμου έχει ποσοστά επιτυχίας 80-90%, ο Μιχάλης Κουτούζης στοχεύει να την καθιερώσει στα ελληνικά δεδομένα και να ξεπεράσει τα «παγκόσμια στάνταρ».

Η Αγγειοπλαστική σε χρόνια ολική απόφραξη της δεξιάς στεφανιαίας αρτηρίας, η επιτυχής διάνοιξη με τοποθέτηση δύο stent, πραγματοποιείται στον Ερυθρό Σταυρό από την ομάδα του Μιχάλη Κουτούζη και είναι το μοναδικό Νοσοκομείο που συμμετέχει στην παγκόσμια καταγραφή PROGRESS.

Πηγή: palmostiskalymnou.blogspot.com

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θερμά συγχαρητήρια και σε ανωτερα.Παντα επιτυχίες είμαστε όλοι υπερήφανοι για τέτοιους ανώτερους επιστήμονες επαξιους απογόνους του Ιπποκράτη μας.

  2. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΚΑΛΥΜΝΟ . -ΟΜΩΣ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΠΕΡΟΣ- ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΤΗΣ ΙΑΤΡΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΥ Κ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΟΥ -ΚΟΥΤΟΥΖΗ -ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ» ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» ΣΤΗΝ ΚΩ- ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ- Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΠΕΡΟΥ- ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΕΓΚΡΙΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΡΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ – ΙΩΑΝΝΗ ΠΕΡΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΥ -ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΣΑ- ΕΠΙΣΗΣ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΤΟΥΖΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ -ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ- ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ -ΟΥΤΕ ΣΥΝΟΡΑ- ΜΟΝΟΝ ΕΠΑΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ.-

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.