ΒΙΝΤΕΟ: Η 1η λαπαροσκοπική επέμβαση στο Νοσοκομείο Κω!

2
6414

Η πρώτη λαπαροσκοπική επέμβαση στο Νοσοκομείο Κω πραγματοποιήθηκε χτες Παρασκευή από τον μαιευτήρας γυναικολόγο ιατρό του Νοσοκομείου κ. Νίκο Κυριακόπουλο ο οποίος με επιτυχία αφαίρεσε λαπαροσκοπικά κύστη από τις ωοθήκες ασθενούς.

Σημειώνεται ότι το νοσοκομείο Κω διέθετε λαπαροσκοπικά μηχανήματα αλλά λόγω του ότι δεν υπήρχε ειδικευμένος ιατρός στην λαπαροσκοπική χειρουργική τα είχε δανείσει σε άλλο νοσοκομείο.

Ο κ. Νίκος Κυριακόπουλος διαθέτει μεταπτυχιακό στην λαπαροσκοπική και ρομποτική και έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει εκτός από γυναικολογικά χειρουργεία και γενικά χειρουργεία λαπαροσκοπικής χειρουργικής τα οποία είναι σχεδόν αναίμακτα και απαιτούν ελάχιστο χρόνο ανάρρωσης.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θερμά συγχαρητήρια στον αναπληρωτή διοικητή κ. Γεωργαντή για τις άοκνες προσπάθειες του να αναβαθμίσει το νοσοκομείο μας και κυρίως στον γιατρό Νίκο Κυριακόπουλο για την μεγάλη επιτυχία. Το νησί είναι τυχερό που έχει τέτοιους γιατρούς. Πάντα επιτυχίες φίλε Νίκο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων.