ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές κατέκλυσαν το κέντρο της Κω | Διασκέδασαν με την ψυχή τους μικροί και μεγάλοι στο Αποκριάτικο Καρναβάλι Κω

2
3720

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Για άλλη μια χρονιά οι δρόμοι της Κω γέμισαν με μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές, από σχολές χορού: Ελένης Δρόσου, Artista Αποστολίας Τσαμπουνιάρη και Αγγελική, τον πολιτιστικό σύλλογο Ασφενδιού «Ο ΘΕΟΚΡΙΤΟΣ» με τα εντυπωσιακά παραδοσιακά δρώμενα, το 5ο Δημοτικό σχολείο Κω και τη Φιλαρμονική του Δήμου Κω να προπορεύεται δίνοντας το ρυθμό, στο καθιερωμένο τα τελευταίοα χρόνια αποκριάτικο καρναβάλι της Κω.

Η εκκίνηση και η κατάληξη ήταν στην πλ. Ανταγόρα αφού έγινε η παρέλαση όλων των καρναβαλιστών στους κεντρικοιύς δρόμους της πόλης (από Β. Παύλου, Ελ. Βενιζέλου, Μητροπόλεως, Ιπποκράτους και επιστροφή στην πλ. Ανταγόρα).

Εκεί  ο JOKER ο οποίος παρουσίασε με το δικό του μοναδικό τρόπο την εκδήλωση, κάλεσε στην εξέδρα και παρουσίασε τα τέσσερα χορευτικά από τις σχολές χορού: Ελένης Δρόσου, Artista Αποστολίας Τσαμπουνιάρη και Αγγελική. Τέλος με τα παραδοσιακά δρώμενα εμφανίστηκε το χορευτικό του Θεόκριτου επίσης καταχειροκροτούμενο με γαίτανάκι, το πιπέρι και τη σκούπα.

Τέλος, μικροί και μεγάλοι χόρεψαν όλοι μαζί και διασκέδασαν δεόντως με τα μοναδικά χορευτικά του Τζόκερ.

Πρόσθετες φωτό: Χαρίκλεια Χριστοφή.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. .. κατόπιν έριχνε λάσο για να αιχμαλωτίσει μαυρόκ@λους ταύρους,ενώ το πλήθος ζητωκραύγαζε ‘ολεεεε’….στη συνεχεια ζήτησε απ’ τον τζόκερ να τραγουδήσει το ‘η ζωή εδώ τελειώνει σβήνει το καντήλι μου’,ενώ ευλόγησε το πλήθος σαν ο επόμενος Ποιμενάρχης…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ