ΟΡΑΜΑ: Γιατί οι δημοτικοί υπάλληλοι, έχουν καλύτερη πρόσβαση από τους υπόλοιπους πολίτες της Κω στις υπηρεσίες του δήμου; Από τη μία γκάφα στην άλλη το πάει ο κος Κιάρης.

37
1071

Ποιος – αλήθεια – είναι ο κος Κυρίτσης το γνωρίζει καλά η κοινωνία της Κω. Πολύ περισσότερο οι εργαζόμενοι του δήμου που τον υφίστανται.

Ο κος Κιάρης επαληθεύει τα όσα μας μεταφέρουν οι συνδημότες μας περί πλήρους ταύτισης του, και μάλιστα σε «βελτιωμένη» έκδοση, με τις πρακτικές του κου Κυρίτση.

Άλλωστε όπως λέει και ο σοφός λαός, άμα δεν ταιριάζανε….

Η αλαζονεία του κου Κιάρη ανταγωνίζεται την έλλειψη στοιχειώδους ευθιξίας.

Αν διέθετε στοιχειωδώς την τελευταία, θα απαντούσε στα αμείλικτα ζητήματα που θέτει η επιστολή του Αντιμαχείτη συνδημότη μας για το πραγματικό πρόβλημα..

Επιλέγει να αποπροσανατολίσει από το πραγματικό πρόβλημα και άρον – άρον να ανασκευάσει με κραυγές και ύβρεις κατά της επικεφαλής μας.

Δυστυχώς, για αυτόν, οι υπάλληλοι του δήμου γνωρίζουν καλά ποια είναι η Ρούφα και τις καθαρές σχέσεις που έχει με το προσωπικό του δήμου. Το μαρτυρούν και οι πέτρες.

Το ποιόν του πολιτικού άνδρα φαίνεται πραγματικά όταν αναλάβει εξουσία.

Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται δεν είναι σύμπτωση. Είναι στάση, πρακτική, και μέθοδος.

Ο κος Κιάρης δεν ήταν αυτός που από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου απειλούσε του δημότες Δικαίου και Ηρακλειδών ότι θα τους πάει τη δημοτική αστυνομία γιατί δεν συνδέθηκαν με το αποχετευτικό;

Ο κος Κιάρης δεν ήταν αυτός, που απειλούσε ως άλλος Καίσαρας, τους δημότες με επιβολή προστίμων;

Ο κος Κιάρης δεν ήταν αυτός που την άλλη μέρα και μετά από τη δικαιολογημένη αντίδραση της Ιωάννας τα …μάζεψε σαν «καλό παιδί» και έβαλε την ουρά στα σκέλια;

Και μόνο η ανάγκη του να αναφερθεί στο κείμενο του(;) τουλάχιστον τρεις φορές στην ιδιότητα του πολίτη ως υπαλλήλου του δήμου υποκρύπτει(;) απειλή που αποδεικνύεται από την προσπάθειά του και το πανικό του να ανασκευάσει και να δώσει άλλο νόημα στα γραφόμενα του… Και μας απειλεί και μας θεωρεί και βλάκες!

Θα είχε μάλιστα εξαιρετικό ενδιαφέρον να εξηγήσει στους πολίτες της Κω γιατί οι δημοτικοί υπάλληλοι, όπως ξεκάθαρα αναφέρει, έχουν καλύτερη πρόσβαση από τους υπόλοιπους πολίτες της Κω στις υπηρεσίες του δήμου… Από τη μία γκάφα στην άλλη το πάει ο κος Κιάρης.

Οι πρακτικές του κου Κιάρη παραπέμπουν σε άλλες καθεστωτικές λογικές και μεθόδους που φαίνεται τελικά – και αυτό είναι ένα παράθυρο ελπίδας – ότι δεν μπορεί να τις υπερασπιστεί μέχρι τέλους.

Στην περίπτωσή του η αλαζονεία ανταγωνίζεται την θρασυδειλία!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

37 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ποιος αρρωστημένος εγκέφαλος έγραψε όλες αυτές τις παπαρολογίες;;; Βουρ για πατσά στην ταβέρνα του Αράπη...

      Γράφετε, γράφετε, γράφετε αλλά η κοινωνία σας έχει γραμμένους σΟυΡΑΜΑτιστές της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ. ΡΟΥΦΑ, Ρούφα. Ρούφα παντούφλες, μπριζολάκια και ζαρζαβατικά… Τι άλλο επιθυμεί ο οργανισμός σας για Ρούφα, πατσά και καβουρδισμένα αμελέτητα;;;;;;

    • ΑΝΩΝΥΜΕ,ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΟΥΣΤΗ,ΣΟΥΡΩΜΕΝΕ ΨΥΧΑΚΙΑ,ΜΠΟΧΑΛΕ,ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ

      ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕΣ Β…..,ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ……ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ.Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΑΥΤΗ Η ΦΙΦΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ.ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΟ …. ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ…..ΠΟΝΤΙΚΕ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΕΥΡΟΥ,ΡΟΥΦΕ,ΟΥΥΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ .

  1. η εξουσιομανης γυρολογος τζοβαννα που αλλαζε παραταξουλες σαν πουκαμισα

    με την προυποθεση της καρεκλας και μονο, δεν ταιριαζε και δεν συμπεθέριαζε; ασε μας κουκλιτσα μου.

      • ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ,ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ,ΚΥΡΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.ΖΗΤΩ ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ,ΟΥΥΥΥΥ ΚΑΤΩ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.

    • αυτος ο αλητης που γραφει και είναι μονο ενας δεν τον υπολογίζουμε.Εισαι η επομενη Δ-Η-Μ-Α-Ρ-Χ-Ο-Σ.

  2. αλλο ηθος και αλλο μισθουλακι ηθικε κυρει Κιαρη που μας κουνας και το δακτυλο.

    Εξουσομανης ειναι ο εμμισθος κος Κιαρης. για βρειτε αν η Ρουφα πληρονωταν στην προνοια και μετα να μιλας για ηθος κε Κιαρη πολιτικε …….

    • παζαρευες με τουπε τις θεσουλες; ελεγες ή θέση εξουσιας ή δεν κατεβαίνω; γιαυτη τη ανιδιοτελεια μιλάς ηθικη κουκλίτσα μου;

      • ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ. Η ΡΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΓΝΩΣΤΗ.

    • Ρε Ποπη μου τι βλακειες ειναι αυτες που γραφετε για το Μηνα? Εχετε ξεφυγει τελειως? Ντροπη! Παρε θεση…

  3. τωρα σχεδιαζει τι θα κανει του Κυριακου.... οποιος δε σας ξερει.........

    Ειμαι σιγουρη οτι η απαντηση ειναι της Ρουφα. Περιμένω και του Μηνα που θα του την γραψει ο Κυριτσης.

  4. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΙΩΑΝΝΑ . ΓΚΑΤΣΣΣΣΣΣΣ

  5. Σας μαθαμε ΜΗΝΑ .Με το που βγηκε η αποφαση για τον ΔΗΡΑΣ αρχισε αναρχα να μετακινει τους εργαζομενους απο δω και απο εκει. Τετοια εμπαθεια μονο σε εναν αρωστο ανθρωπο αρμοζει.

  6. Ιωαννα σημερα ιδιώτης εργολάβος κλαδευε τα δεντρα στην πλατεια αγιας παρασκευης,χωρις καμια αδεια.οταν ηρθε η αστυνομια τους παρακαλεσαν να μην καταγραψουν το περιστατικο γιατι ο ιδιώτης θα πηγαινε αυτοφορω…. εσυ εδώ εισαι για λείπεις?

    • και η αστυνομια πως ηρθε?μηπως γιατι δεν πηγαν στην αβερωφ που ειχαν κανονισει….σε άλλο σαββατιατικο ρουσφετι.δωσε χρημα στους εργολαβους

    • ΚΡΥΒΕΣΑΙ; ΑΠΟ ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟ ΠΑΠΠΟΥΛΗ.

      ΠΡΟΣ ΧΑΡΗΣ…………. Η ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ . ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ; ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ;

        • σκάνε απο τις φυτρες και χορευουν στον αέρα σα γητεμένες κόμπρες, άλλο να σου το λέω και άλλο να το βλέπεις, χάρμα.

  7. Καλημέρα, Ιωάννα χωριςνα κουνησεις ουτε το μικρό σου δακτυλάκι τους έχεις προκαλέσει πανικό,

  8. Μας δουλευετετε τελικα.Γιατι τοτε υπαστηριζετε υπαλληλους του Δημου που «δουλευαν»στο ΔΗΡΑΣ να παρουν περισσοτερα απο ολους τους αλλους?Γιατι υποστηριζετε καποιες κυριες να εχουν δημοσια περιουσια και να την εκμεταλευοντε τζαμπα?Πατε καλα?

  9. ΚΑ¨ΡΟΥΦΑ ελάτε στην Αντιμάχεια να ανοίξετε τους κρουνούς που εχουν για καθαριότητα των σωλήνων τουσ ανοιγούν μόνο οταν καθαρίζουν τον υδατόπυργο δηλαδή κάθε δυο τρια δρόνια . Υπάρχουν ακόμα σωλήνες αμυάντου στη πλατεία της αγ. τριάδος για του λόγου το αληθές μιλήστε με το πρώην διανόμενα επι κοινότητας Αντιμάχειας

  10. Αχχχχ βρε Κυριακο !!! ΤΑΡΑΧΗ προκαλεσες με ενα φλιτζανακι καφε – ζουμι !!! Δεν ξερουν τι να πρωτομαζεψουν!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!

  11. Μηνά ξέχασες να ξεκαθαρίσεις πως οι κολλητοί Δημάρχου – ρουφιανάκια υπάλληλοι του Δήμου, έχουν την καλύτερη πρόσβαση από τους υπόλοιπους πολίτες της Κω στις υπηρεσίες του δήμου, τις ευνοικότερες θέσεις, την καλύτερη μεταχείριση αλλά και την αμέριστη ασυλία και τη βγάζουν ζάχαρη. Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, η ασυλία τελειώνει, θα τους βρουν όλους απέναντί τους. Μετά να σας δούμε γατούλες με τι πλάτες θα το παίζετε μάγκες και τρανοί (Ισχύει και για τα δύο φύλα). Ε ρε γλέντια….Χι, χι, χι….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ