ΣΟΚ: Θάνατος 40χρονου Αρχιλοχία της 80 ΕΑΡΜΕΘ στην Κω: Φώναξε βοήθεια – τον βρήκαν στο διαμέρισμα με αίματα

2
14951


Πεσμένος στο δάπεδο του διαμερίσματος του στην πόλη της Κω, με αίματα στο στόμα και στη μύτη εντοπίστηκε ο άτυχος Αρχιλοχίας ο οποίος το πρωί εξέπνευσε στο Νοσοκομείο της Κω όπου διεκομίσθη εκτάκτως.

Ο σπιτονοικοκύρης ήταν αυτός που βρήκε τον 40 χρόνο υπαξιωματικό καθώς άκουσε τις εκκλήσεις του για βοήθεια.

Ο 40χρονος Αρχιλοχίας υπηρετούσε στην 80η Επιλαρχία Αρμάτων Εθνοφυλακής του νησιού. Το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής η οποία θα διενεργηθεί εντός της ημέρας, στη σορό του άτυχου στελέχους του Στρατού Ξηράς, αναμένουν στο ΓΕΣ προκειμένου να διακριβωθούν τα αίτια του θάνατου.

Η νεκροτομή η οποία θα διενεργηθεί τελικά αύριο στην Κω από τον χειρουργό Βασίλη Μπεσίρη αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου (η αιμορραγία εκτιμάται ότι προήλθε πιθανότατα από διάτρηση στομάχου).

Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωση του το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανέφερε:

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι, τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 21 Μαΐου 2018, ο Αρχιλοχίας (ΤΘ) Τ.Δ., άγαμος, που υπηρετούσε σε Μονάδα της 80 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (80 ΑΔΤΕ «ΚΩΣ»), μεταφέρθηκε περί της 0235 με αιμορραγία στο Γενικό Νοσοκομείο της Κω, όπου εξέπνευσε στις 03:07. Τα αίτια του θανάτου του, διερευνώνται αρμοδίως.

Το ΓΕΣ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του άτυχου συναδέλφου μας.

Συλλυπητήρια του ΠΣΑΕΜΘ για το χαμό του αρχιλοχία στην Κω

Το Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Ε.Μ.Θ εκφράζει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια και την συμπαράστασή του ,στους οικείους του συναδέλφους ε.ε ΕΜΘ Αλχία(ΤΘ) μέ καταγωγή απο τον Εβρο , που υπηρετούσε σε Μονάδα της 80 ΑΔΤΕ στην Κω, για τον ξαφνικό χαμό του.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλόν παράδεισο. ο Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του,κουράγιο στους οικείους του και σε όλους τους συναδέλφους της 80 ΕΑΡΜΕΘ και της 80 ΑΔΤΕ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ