Γιάννης Φραγκούλης για Ακτή Κουντουριώτη: Σε λίγους μήνες το τιμόνι του νησιού αλλάζει χέρια. Έως τότε δεν θα επιτρέψουμε καμία σπασμωδική κίνηση που θα ευνοεί τους λίγους έναντι των πολλών

61
2222

Γιάννης Φραγκούλης για Ακτή Κουντουριώτη: Σε λίγους μήνες το τιμόνι του νησιού αλλάζει χέρια. Έως τότε δεν θα επιτρέψουμε καμία σπασμωδική κίνηση που θα ευνοεί τους λίγους έναντι των πολλών.
Ο κος Κυρίτσης έχοντας απωλέσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας, έχοντας εξαντλήσει και τα τελευταία αποθέματα του πολιτικού κεφαλαίου των εκλογών του Μαΐου του 2014 αποφάσισε να επιστρέψει σε παλιές και γνώριμες πολιτικές πρακτικές.
Λίγο πριν την έξοδο παίζει το τελευταίο του χαρτί που δεν είναι άλλο από τον διχασμό και την πόλωση της κοινωνίας για να μπορέσει να ψαρέψει ψήφους και υποστηρικτές στα θολά νερά του φανατισμού.
Βάζει απέναντι την μία επαγγελματική ομάδα στην άλλη ώστε να μπορεί μετά να διαπραγματευτεί με τον καθένα ξεχωριστά και πάντα σε όρους προσωπικού συμφέροντος και πολιτικής δοσοληψίας.
Πως θα δικαιολογήσει, σε λίγους μήνες, το γεγονός ότι επί πέντε ολόκληρα χρόνια δεν έκανε απολύτως τίποτα. Ο μόνος τρόπος είναι ο διάλογος επιχειρημάτων, ιδεών, σχεδίου και μεθόδου να μετατραπεί σε διάλογο κραυγών, ύβρεων και φανατισμού.
Το ζήσαμε στην υπόθεση του μεταναστευτικού όπου αντί να λειτουργεί ως κυματοθραύστης και εγγυητής της ενότητας, λειτούργησε ως εμπρηστής θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια την υπόσταση του νησιού για να κερδίσει 15 λεπτά δημοσιότητας και 10 ψήφους.
Ακριβώς με την ίδια λογική λειτουργεί και στην περίπτωση της Ακτής Κουντουριώτη. Δεν σέβεται ούτε εκτιμάει τους επαγγελματίες της περιοχής αλλά και του συνόλου του νησιού. Επιχειρεί να τους χρησιμοποιήσει και τους χρησιμοποιεί ευκαιριακά για να αλλάξει την πολιτική ατζέντα θεωρώντας ότι οι πολίτες θα εστιάσουν εκεί και θα αγνοήσουν το γεγονός ότι ολόκληρο το νησί βρίσκεται στον αυτόματο πιλότο οδεύοντας προς τα βράχια.
Αν είχε τον παραμικρό σεβασμό προς τους επαγγελματίες δεν θα επέτρεπε τη διάλυσή τους το καλοκαίρι του 2015, δεν θα τους φόρτωνε κάθε χρόνο με επιπλέον τέλη και φόρους, δεν θα εξαφάνιζε κρουαζιερόπλοια και Ryanair, δεν θα τους κορόιδευε προεκλογικά τάζοντας 24ωρη δημοτική συγκοινωνία, δεν θα κοιτούσε απαθής επί 10 μήνες την κατάντια του λιμανιού μετά τον σεισμό χωρίς να πάρει ούτε μία πρωτοβουλία για την προσωρινή αποκατάσταση του.
Αίφνης, μεσούσης της τουριστικής περιόδου ανακοινώνει εν ήδη τετελεσμένου την απόφασή του να «κλείσει» την Ακτή Κουντουριώτη για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να προσεταιριστεί μία ομάδα επαγγελματιών.
Συγγνώμη αγαπητοί συνδημότες αλλά ποιος είναι ο κος Κυρίτσης που θα αποφασίσει μόνος του για το αν θα κλείσει ο βασικός οδικός άξονας της πόλης της Κω; Ποιον ρώτησε και ποιος δίνει το δικαίωμα στον κάθε απερχόμενο να αποφασίζει και να διατάζει;
Σε λίγους μήνες το τιμόνι του νησιού αλλάζει χέρια. Έως τότε δεν θα επιτρέψουμε καμία σπασμωδική κίνηση που θα επιφέρει ανυπολόγιστες συνέπειες για το νησί ή κινήσεις που θα ευνοούν λίγους έναντι των πολλών.
Η συζήτηση για το τι πρέπει να γίνει σε ολόκληρο το νησί είναι ανοιχτή. Ακούμε και σεβόμαστε τους πάντες όμως οι αποφάσεις θα παρθούν από κοινού.
Από κοινού θα αποφασίσουμε το σχέδιο, τις δράσεις και τον τρόπο υλοποίησης των παρεμβάσεων που εξυπηρετούν και την Ακτή Κουντουριώτη, και την Αβέρωφ, και την Κανάρη, και την Βασιλέως Γεωργίου, και την Πλατεία Διαγόρα, και την Ιπποκράτους, και την Πλατεία Κονίτσης, και την Παλιά Πόλη και όλες τις γειτονιές της πόλης της Κω είτε διαθέτουν είτε όχι πυρήνες επαγγελματικής δραστηριότητας.
Ταυτόχρονα, γιατί έχω την αίσθηση ότι ξαφνικά η Κως περιορίστηκε στα 100 τετραγωνικά του ιστορικού κέντρου, θα αποφασίσουμε από κοινού και τις δράσεις για την Κέφαλο, την Καρδάμαινα, την Αντιμάχεια, το Μαστιχάρι, τη Ζιά, το Τιγκάκι, το Πυλί, το Μαρμάρι…
Μοναδική προϋπόθεση είναι οι αποφάσεις που θα πάρουμε, όλοι μαζί και όχι κάθε ομάδα ξεχωριστά, να μην αδικούν ούτε έναν συνδημότη μας, επιχειρηματία ή μη.
Τα βασικά αίτια που προκαλούν ασφυξία στις τοπικές μας επιχειρήσεις δεν βρίσκονται, αγαπητοί συνδημότες, εκεί που τα ψάχνετε. Τα αίτια βρίσκονται πρωτίστως στον τρόπο που λειτουργούμε συνολικά ως κοινωνία και δευτερεύοντος εκεί που εμείς ως κοινωνία δώσαμε το δικαίωμα να εκμεταλλεύονται κάποιοι το νησί μας χωρίς εμείς να έχουμε ούτε απολαβές αλλά ούτε καν το δικαίωμα να μιλήσουμε.
Μαγικές λύσεις και ραβδάκια, αγαπητοί συνδημότες, δεν υπάρχουν. ΜοναδιΚΩΣ τρόπος για να πάει το νησί έστω και ένα βήμα μπροστά είναι να το κάνουμε όλοι μαζί. Αν αυτό δεν μπορεί να γίνει κατανοητό και αποδεκτό από όλους τότε λυπάμαι αλλά το «Ευρωπαϊκό Μέλλον» που σας τάζουν κάποιοι θα μετατραπεί σε «Ευρωπαϊκό Μελόδραμα».
Με τιμή,
Γιάννης Μ. Φραγκούλης
Δρ. Πολιτικής Επιστήμης Παν/μίου Κρήτης
Αν. Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
ΟΡΑΜΑ Κίνημα Πολιτών Νήσου Κω

61 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυριε Φργκουλη εμας ο δήμαρχος όταν βρισκόμασταν στο λινοποτι μας το ειχε πει ξεκαθα πως θα μας στηριξει γιατι τον στηρίζουμε.Εσεις να λετε ότι θελετε.

  2. εσεις για το μονο που ενδιαφερθηκατε ειναι να δωσετε ΑΙΓΛΗ στα κολληταρια σας

    και μιλας για συμφεροντα;;;;;;; αντε ταξτε μας παλι διπλοδρομιση εσεισ… ….κριμα τα νιατα σου

    • αλλα για να το πιασεις πρεπει να εχεις ΜΥΑΛΟ και οχι το δακτυλο ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΟ ΜΕΛΙ… α μελι ειπα και θυμηθηκα ΤΟ ΜΕΛΕΚΟΥΝΙ. ποιοι ετρωγαν ειπες ΦΡΑΓΚΑΟΥΛΗ??????????

    • την κλείσιμο του δρόμου τα αντιδραστικά διχαστικά υπόλοιπα του σΟυΡΑΜΑτος ο Φραγκούλης.....;?;?;?

      Και πως θα το πετύχετε αποτυχημένοι πολικάντιδες ;?;?;? Με κατάληψη όπως θα έκανε ο ΖΕΡΒΌΣ στο αεροδρόμιο ή με καμιά δικαστική ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ στην περιφέρεια για πρόσκαιρη καθυστέρηση όπως συνήθως κάνετε? ;?;?;

    • Για την ΑΒΈΡΩΦ είχε έτοιμο πρόγραμμα το σΟύΡΑΜΑ αλλά δεν πρόκαμαν λόγω συνεργατικών.!.! Παραλιακό ποδηλατόδρομο..

      Συμφωνώ μαζί σας σΟυΡΑΜΑτα, θα βγάλετε τα τραπεζικά και θα φτιάχνατε πεζόδρομο πάνω στο κύμα και έναν δρόμο για γουρούνες… Και μην ξεχνάτε, μια καταγγελία ή ρουφιανιά την ημέρα τον Κυρίτση ΔΕΝ κάνει πέρα.

  3. εμείς ως κοινωνία δώσαμε το δικαίωμα να εκμεταλλεύονται κάποιοι το νησί μας χωρίς εμείς να έχουμε ούτε απολαβές αλλά ούτε καν το δικαίωμα να μιλήσουμε……λεει το γιαννακι. Για τις συνεργατικες τα λεει μαλλον που μοιραζανε την περιουσια του κωακου λαου σε παιδια, ανιψια, κουμπαρες και φιληναδες. Βρε σε ποιον τα πουλατε αυτά βρεεεεεε ξεσουρωστε βρεεεεεεεεε

    • βδελα του φυριτση,γιατι δεν λες σε ποιους εδωσε αδεια τραινακιων ο δικος σου,

      γιατι δεν λες για τους εργολάβους,γιατι δεν λες για τα κλιματιστικα,γιατι δεν λες για τα κερδη της μαρινας που εξαφανιζοντε,γιατι δεν λες για το κουφιοτομαρο σου που γραφεις ολη την ημερα για τον πανη….. σου,και σε πληρωνουμε εμεις.Αντε χαμενο τομαρι του …..Βγαλε τον περιδρομο αχρηστη πατσαβουρα του ….

    • ΟΙ ΕΜΙΣΘΟΙ ΤΗΣ ΣΟΥΡΟΚΟΜΠΑΝΙΑΣ των 2300 ευρω τον μηνα ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΟΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΑΡΙΩΝ

      βγηκαν ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΧΑΣΜΟΥ να μιλησουν για ΕΝΟΤΗΤΑ….. το μονο που ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑΝΕ κανα ξεροκοματο. ,,, τωρα που χαθηκαν αυτα χυνουν ΧΟΛΗ ΟΙ ΡΟΥΦΟΣΦΥΡΙΚΤΡΕΣ

      • Γραμματικού και του κολλητού του με τα μεζεδοπωλεία των φιλαρμονικών χίλιες φορές ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

      • Πω, πω, πω...Μεγάλο κεφάλι, πολύ μεγάλο αλλά σε φουρτούνα ο γραμματικός, διδάκτωρ γαρ. ..

        Ο σοφός λαός μας έλεγε… Ουδείς μορώτερος των ιατρών παρά μόνο οι % €¥ διδάκτωρες€£¥% των συνεργατικών.

      • μιλας εσυ με το φεστιβαλ και το στημενο ουζερί της αθηνας?μιλας εσυ με τα κλιματιστικα και τις εκατοντάδες απευθειας αναθεσεις? μιλας εσυ για τι μπογιες σε δημοτικους συμβουλους και α οικόπεδα στους χωρικους? Βρε αιντε από εδώ και η σφαλιαρα που ερχεται θα την θυμασαι για μια ζωη.

  4. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ!!!
    ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΦΕΥΓΕΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

    • ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ ΜΕ ΕΠΑΡΣΗ, ΤΡΕΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΟΠΑΡΜΕΝΟΙ..
      ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ Δ.Ρ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΝΕΙ???
      ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ Ε??
      ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΚΥΡΙΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ,
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΒΑΛΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ..???

  5. Φραγκούλη εσείς είστε για να δίνεται μόνο τραπεζοκαθίσματα στους κολλητούς σας πάνω στα αρχαία …. ξέρετε εσείς είστε οι πιο διαπλεκόμενοι από όλους

    • Περνα πισω απο την ΔΕΗ περνα απο το τοιχίο της Β.Γεωργιου περνα μετα την μαρίνα και κοίτα που εχουν μπει τραπεζοκαθισματα…..
      Τολμας και μιλας.

  6. Απορια.Σαν τι μιλαει αυτος;Τι ακριβως ειναι και ποιον αντιπροσωπευει;Αυτοι που ειχαν εκλεγει με το Οραμα εχιυν φυγει και μιλαει καποιος που ουτε 5 ψηφους δεν πηρε;Ακου δεν θα επιτρεψει.

    • αναλβάνουν το νησί και ανατρέπουν ότι ήξερες μέχρι τώρα!??

  7. Μεγάλε the party its over!!!! Πανε κανε καμία δουλεια που περίμενες να πας στον δήμο για να περνάς τον μισθό !!!!καλομαθες!!!!

  8. Ανώνυμε είσαι παντού και πάντα με διαφορετικά Μηνύματα αλλα το ίδιο Ηλίθιο πρόσωπο κανεις μπαμ απο πολύ μακριά.
    Όσο πιο γρήγορα το δεχτείς ότι έχετε την Ητα στο τσεπάκι τόσο το καλύτερο.
    Η Ρούφα είναι η επόμενη Δήμαρχος της Κω και πάρτε το απόφαση.
    Εσείς και ο Δήμαρχος σας απλά θα σας ξεχάσει ο Κόσμος.

  9. Η ΡΟΥΦΑ ΕΡΧΕΤΑΙ………..ΜΕ ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

  10. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΚΤΟΓΡΑΜΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΤΟΓΡΑΜΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΙΜΑΝΙ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΔΧ ΚΑΙ ΙΧ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. Η ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ. ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΑΡΗ ΚΑΙ ΑΒΕΡΩΦ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ Η ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΣ ΑΠΕΥΘΗΝΘΟΥΝ ΣΕ ΔΗΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΗΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ ΘΕΩΡΗΤΑΙ ΣΕ ΛΙΜΕΝΟΒΡΑΧΙΟΝΑ ΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΛΕΥΡΙΖΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΗΝΗΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ. ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ;;;; ΑΠΕΥΘΗΝΘΗΤΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΑΥΘΕΡΑΙΤΗ ΦΑΣΙΣΤΗΚΗ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΛΙΓΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΩΝ….

  11. η παράταξη των κηφήνων έχει να μας κάτι άλλο εκτός από π….Ρολογιες ; Για την αίγλη έχεις να πεις κάτι ;;;

  12. πολλα καρα με πατάτες !!! Εσείς το μονο που θέλετε είναι Ηοτ σποτ το νησί τι σας κόφτη ο τουρισμός εσάς !!!! Να είστε συγουρι οτι θα πιάσετε τιμόνι κάποτε με αυτα τα μυαλά !!!

  13. Με πιο συνδιασμο ;; Κάντε πρώτα συνδιασμο και μετά μηλατε για τιμόνια και δημαρχίες !!!! Ειδικά στα χωριά δεν προκειτε να φτιάξετε θα μαζέψετε ότι παιδάκι υπάρχει να κλείσετε συνδιασμο αφού από εκατό τόσους θέλετε εβδομήντα άντε σας βόλεψε κ ο νόμος της απλής αναλογικής

  14. ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ? Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΑΚΟΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΡΟΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΧΟΡΟΥΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΑΝΤΑΞΙΟΥΣ ΤΟΥ 2015. ΑΠΟ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΧΡΙ 12 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΘΑ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ή ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΟΔΟΙΓΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΖΙΚ ΖΑΚ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΪ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ. ΕΞΥΠΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ Ο ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΒΕΡΩΦ ΚΑΙ ΚΑΝΑΡΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΣΟΥΠΕΣ. ΚΕΡΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

  15. ΤΡΑΙΝΑ,ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙΩΝ,ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ,
    ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ(ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ),ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ-ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ),ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ RYAN AIR(ΚΑΙ ΜΑΓΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ!),ΑΥΞΗΣΗ ΤΕΛΩΝ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ(ΚΑΙ ΦΟΡΟΜΠΙΧΤΗΣ ΙΚΑΝΟΣ!),ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PARKING(ΣΕ ΜΑΚΕΤΕΣ!),ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ(ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ-ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΟΥ-ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ),ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΕ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ(ΕΡΓΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ),ΚΟΥΝΕΛΟΠΟΔΑΡΟΣ(ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ-ΣΕΙΣΜΟΣ),ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΙΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΕΛΑΙΩΝ(ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ…ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!)

  16. ΠΟΛΗ ΠΕΝΤΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΗ ΟΠΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ(ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ),ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ,ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ,ΩΚΕΑΝΟΛΟΓΟΣ,ΓΕΩΛΟΓΟΣ(ΘΕΡΜΑ-ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ-ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ),ΓΛΥΠΤΗΣ(ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ-ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ-ΑΝΑΠΛΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!),ΛΑΜΠΡΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ(ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΥΜΑΤΑ),ΧΥΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ(ΤΙ-ΠΩΣ-ΠΟΥ;)…ΜΕΓΑΛΗ Η ΛΙΣΤΑ,ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ!
    ΚΑΤΣΕ ΟΡΑΜΑ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ,ΤΑ ΔΥΝΑΜΟ-ΑΛΛΑΓΟ-ΠΑΙΔΙΑ (ΜΑΣ) ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!

  17. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΛΙΜΑΝΙΑ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ

  18. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΛΙΜΑΝΙΑ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ

  19. Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΜΟΝΟΔΡΟΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ. ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ;. ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΤΟΠΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ….

  20. Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΣ

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  21. εφερες την διχονοια την γκρινια την ρουφιανια το αλληλοκαρφωμα την καχυποψια.θα μεινεις στην ιστορια οπως ο νερωνας.το καψες το νησι μας

  22. καλά τα λες Γιάννη αλλά χρειάζεστε επικεφαλή που να μπορεί και να πείθει τη πόλη. Αν δε βρείτε άντε γειά

  23. το κυκλοφοριακο προβλημα το εφερε ο κυριτσης με τα 10 τρενακια ,ανοιχτο λεωφορειο, αφετηριες λεωφορειων

    στο λιμανι ,χωρις ποδηλατοδρομο στα δελφινια ,τουριστικα λεωφορεια .

  24. αβερωφ, καναρη ,μ.αλεξανδρου,ε.βενιζελου,αρτεμισιας,β.γεωργιου,ιπποκρατους,μακρυγιαννη ολοι οι επαγγελματιες

    ειμαστε εναντιον του κυριτση που θελει να μας εξοντωσει.

  25. οι αρχιερεις της διαπλοκης της αρπαγης, των εργολαβων ,των κλιματιστικων ,των λεωφορειων ,των τρενων,

    των πλατειων ,των συντριβανιων,ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΤΩΝ,ΤΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ.μονο μασα και φουνταραν το νησι

  26. γεωργιε φευγεις.σε πηρε χαμπαρι ολο το νησι.πασαλειματα προχειροδουλειες

    στο γονατο στο ποδαρι.δεν γλυτωνεις την εκλογικη πανωλεθρια που ερχεται.Γεώργιε εσένα ποιός θα σε σώσει απο το τσουνάμι των Κώων στις δημοτικές εκλογές;
    γεωργιος ο μεγας ψευτης.
    ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΓΕΩΡΓΙΕ.2 ΦΟΡΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.κυριτση δεν σε θελουμε εισαι χειροτερος απο τον ντουτσε.
    αποχαιρετα τις καρεκλες τις μασες τα ταξιδακια τους καφεδες.

  27. μηνας χατζημιχαηλ και γιαννης φραγκουλης τον εστειλαν αδιαβαστο τον απερχομενο

    αυτον που σακατεψε το νησι μας με τις ηλιθιοτητες που κανει

  28. Φίλε Γιάννη, ΄Οπως ξέρεις, δεν υπάρχουν αποφάσεις με ουδέτερο αποτέλεσμα. Οι αποφάσεις για να ληφθούν από την μεγαλύτερη δυνατή πλειοψηφία, είναι μόνο ένας. Να γίνουν οι εκλογές με απλή αναλογική, και να
    ακολουθήσει προγραμματική συμφωνία. Και πάντως οι αποφάσεις θα πρέπει να αφορούν την κοινωνία συνολικά, όχι ομάδες πολιτών η » συντεχνίες «, η μεμονωμένους πολίτες. Σε κάθε περίπτωση όμως, όταν το πρόβλημα τίθεται, το να μην τοποθετείσαι, δεν είναι ότι καλύτερο. Το ζητούμενο βέβαια είναι, οι αποφάσεις να λύνουν προβλήματα αντί να δημιουργούν μεγαλύτερα, να εξυπηρετούν τούς πολλούς, και ακόμη καλύτερα να αποκαθιστούν υπαρκτές αδικίες.

  29. γιαννακη οταν θα ξεκινησει η προεκλογικη περιοδο μην ξεχασεις να περασεις απο το λιμανη να μας πεις το προγραμα σου…φελοιοιοιοιοι

  30. σημασια δεν εχει τι γραφει και τι λεει αλλα ποιος τα λεει…το νεο με την παλια ξυλινη γλωσσα…

  31. ο δρ ο φραγκουλης εκανε και γκαλοπ και λεει οτι ειναι με τους πολλους για τετοιο πολιτικο αναστημα μιλαμε ….βρε ψισττττττττττ…………….

  32. Παλι να φύγει ο ένας να έρθει ο αλλος. Ξύπνα Κως! Τους δοκίμασες και τους δύο, τους μαυρισες και τους δυο και τωρα πάλι σε δουλεύουνε και οι δυο!

  33. ΒΙΜΕΛ;
    ΒΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ;
    ΒΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ;;;;;;;;;;;;;;
    Η ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ
    Η ΤΩΡΙΝΗ ,ΤΗΝ ΕΝΤΑΦΕΙΑΣΕ ΣΕ…………………..ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ!
    ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ,ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΧΙΩΝΕΙ……ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ……ΛΑ,,,,,,,,,!!!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ