ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» σε ηλικία 39 ετών ο Βασίλης Χατζηπαυλής («Τελευταίο αντίο» Παρασκευή 7μμ στον ΙΝ Αγίων Πάντων Κω

16
15186

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου, ενός καλού φίλου, εξαίρετου και πάντα χαμογελαστού και καλόκαρδου παιδιού, του Βασίλη Χατζηπαυλή πατέρα δύο μικρών παιδιών, σε ηλικία μόλις 39 ετών.

Ο Βασίλης έχασε μια δύσκολη μάχη σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρημένος από την καρδιά του (είχε χρόνιο πρόβλημα).

Εργατικό, ευγενικό, εξυπηρετικό, φιλότιμο παιδί (εργαζόταν στο πρατήριο Χατζηδιαμαντή στην οδό Νυμφαίας)  ό,τι και να πούμε είναι πολύ λίγο…

Καλό ταξίδι φίλε Βασίλη, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ!

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Το «τελευταίο αντίο» στον καλό μας φίλο Βασίλη, θα είναι αύριο 7μμ στον ΙΝ των Αγίων Πάντων Κω (η σορός θα βρίσκεται εντός του Ιερού Ναού από τις 4μμ).

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΟΝΟ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ.

  2. Καλό παράδεισο παληκαρι μου και να προσεχεις τα παιδακια σου απο εκεί ψηλά.Δυστυχώς αυτό το πρόβλημα με την καρδουλα σου που σε ταλαιπωρησε στάθηκε μοιραίο για την ζωή σου.Λυπαμαι πάρα πολυ…….Θερμά συλλυπητηρια και κουράγιο σε όλη την οικογένεια.

  3. Καλο παραδεισω να εχεις .αγωνιστηκες ταλαιπωρηθηκες.καλη αναπαυση να εχει η ψυχουλα σου.πολυ λυπαμε

  4. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΛΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ! ΑΙ ΔΕ ΨΥΧΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΖΩΣΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ!
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

  5. Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΦΥΓΕ . ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΨΕΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΦΑΝΗΚΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ . ΗΡΘΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕ . Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΗΡΩΑΣ . ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙ΄ ΑΥΤΗΝ. ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ . ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΟΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΑΝ ΗΡΩΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΝΙΚΗΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ . ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΚΑΝΕ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΗΡΩΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΕ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΑΣΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ . ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ