ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η Συγκέντρωση για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην Κω | Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ!

68
3680
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Η Συγκέντρωση για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην Κω | Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ!

Από τις ομιλίες στη συγκέντρωση:
Είναι πραγματικά λυπηρό, σε ένα τόσο μεγάλο και σοβαρό Εθνικό ζήτημα να μην αντιδρά έμπρακτα η πλειοψηφία του λαού. Οι Μακεδονομάχοι ξεκινούσαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας για να δώσουν το Αίμα τους για την Μακεδονία. Δυστυχώς εμείς σήμερα δεν είμαστε ικανοί, ούτε σε ένα συλλαλητήριο να πάμε! Πιο πολύ αξία έχει φαίνεται ο καφές, η παραλία και η βόλτα από ένα Εθνικό θέμα με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Αγωνιζόμαστε για την ΓΗ μας, για την ΙΣΤΟΡΙΑ μας. Αγωνιζόμαστε για τους Ήρωες Προγόνους μας! Που έδωσαν το Αίμα τους για να κρατηθεί η Γη μας και η Ιστορία μας! Η παραποίηση της ιστορίας μας έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 5 της επέσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών θα αναθεωρηθούν τα σχολικά εγχειρίδια!
Η αμοιβή της προδοσίας από την εποχή του ιούδα έχει αυξηθεί πάρα πολύ!

Και να μην ξεχνάμε ένα πράγμα. Ότι εμείς οι Έλληνες μπορεί να είμαστε ένας Ηρωικός λαός αλλά είμαστε και ένας λαός προδοτών! Στην εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου οι Έλληνες που είχαν πάει με τον Δαρείο ήταν πολύ περισσότεροι από τους Έλληνες που ήταν στο πλευρό του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Σύμφωνα με τον κύριο Σαράντο Καργάκο στην βιβλιοθηκη της Ουάσινκτον υπάρχουν πάνω από 400 σκοπιανά βιβλία για το Μακεδονικό ενώ Ελληνικά μόνο 18.

Ο φόβος είναι σύμμαχος δικός τους και εχθρός εκείνου που μάχεται για το δίκαιο και για το αληθές. Και εμείς μαχόμαστε για το δίκαιο! Δεν δίνουμε ούτε μία σπιθαμή Γης και Ιστορίας μας! Δεν είναι μόνο για την Ιστορία μας, για τα ονόματα, για την τιμή, για το δίκαιο και για την αλήθεια. Είναι και για τις ψυχές μας. Αν εξουσιάσουν την ψυχή του ανθρώπου, εξουσιάζουν τα πάντα! ΤΟ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Η ΠΙΟ ΠΕΡΙΛΑΜΠΡΗ ΝΙΚΗ.

Και εδώ αρμόζει μία φράση του Ανδρέα Πετρόπουλου: Μας επέβαλαν τον πόλεμο… Θα τους επιβάλουμε την ήττα!!

Θα ήθελα να αναφέρω κάποια πράγματα που έγιναν κατά την διάρκεια του Ένδοξου Μακεδονικού Μας Αγώνα.

Ένα από αυτά είναι ο Καπετάν Κώττας.

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΩΤΤΑΣ

Ο Ήρωας Μακεδονομάχος και πρωτεργάτης του Μακεδονικού αγώνα Καπετάν Κώττας ήταν σλαβόφωνος και δρούσε στην περιοχή των Πρεσπών. Σλαβόφωνος διότι απο τα μισά του 16ου αιώνα είχε επιβληθεί με άγριο και βάναυσο τρόπο γλωσσικός εκσλαβισμός στην περιοχή. Μετά από αρκετές μάχες και πολύ αγώνα τον συνέλαβαν και ο απαγχονισμός του αποφασίστηκε για το πρωινό της 27ης Σεπτεμβρίου του 1905. Ο Κώττας απαίτησε να του λύσουν τα χέρια. Ανέβηκε μόνος του στο ικρίωμα και αποφασισμένος, αφού φώναξε για τελευταία φορά στα σλάβικα, Ντα ζίβι Γκ(ά)ρτσια! Δηλαδή (Ζήτω η Ελλάς)] ή «Ζήτω το έθνος!»[κλώτσησε μόνος του το υποπόδιο.

Άλο ένα είναι το μοιρολόι της Αρβανίτενας.
Το μοιρολόι της Μανιάτησας αδελφής στον αποθανώντα Μακεδονομάχο αδελφό της.

Στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο στην μάχη του Σκρα σκοτώθηκε ένα παλλικάρι από την Μάνη. Η αδελφή του, του έφτιαξε ένα μοιρολόι –από τα ωραιότερα μοιρολόγια της πατρίδος μας.‘’Το μοιρολόι της Αρβανίτενας’’. ΟΙ δύο τελευταίοι στοίχοι του είναι: Πες του να κάθαται κοιδά και να φυλλάει τα σύνορα.

Η συγκέντρωση για τη ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ στην Κω

68 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΡΑΚΗ ΚΛΠ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .

    Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό.Αιγαιο,Κρητη Θράκη, Κύπρος,Μακεδονια και Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα. Όμως, το χειρότερο είναι πως όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί με τη συνεργασία των ελληνικών πολιτικών ηγεσιών. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι «Έλληνες», για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    • Τρις και οι σουβλακομάχοι... Όσο σκέπτομαι ότι οι περισσότεροι ψήφισαν τον συγΚΑΜΕΝΟ ψεκασμένο ΜΠΟΥΛΗ σκάω στα γέλια...

      Βρε υπερπατριώτες τώρα που τα ξεπούλησε όλα η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ του χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑ και του συγΚΑΜΕΝΟΥ ΜΠΟΥΛΗ ξυπνήσατε;;; Πούλησαν τα πάντα, λιμάνια, αεροδρόμια, τρένα, πετρέλαια, το όνομα την γλώσσα της Μακεδονίας με διαδικασία εξπρές του μεσονυκτίου…

    • Βρε σουβλακομάχοι, πήρατε χαμπάρι ότι εδώ και έναν μήνα άρχισε η επέκταση του στρατοπέδου ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΥ;;;

      Χώροι διαμορφώθηκαν, νέες σκηνές είναι έτοιμες και περιμένουν την επιστροφή των επικίνδυνων ΛΑΘΡΟ που η ΜΕΡΚΕΛ θα μας στείλει πακέτο… Κάντε προμήθειες σουβλακιών και ετοιμαστείτε για την υποδοχή 500 που θα έρθουν με πτήσεις της Ryan Air…

    • Ξυπνήστε βρε ψευτοπατριώτες, πιστεύετε ότι με κυβέρνηση ΣΦΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και υπουργό τον συγΚΑΜΕΝΟ θα έχουμε ασφάλεια και ειρήνη;;;

      ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΑΝΕΛ. Αυτοί οι ΔΟΣΊΛΟΓΟΙ που μας κυβερνάνε ο χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑΣ και ο συγΚΑΜΜΕΝΟ Μπούλης θα ξεπουλούσαν και την μάνα τους όχι μόνο ονόματα φτάνει να κάθονται στην καρέκλα της εξουσίας… Όμως δεν είστε οι μόνοι πατριδοκάπηλοι, και άλλοι είναι της ίδιας συνομοταξίας, ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ, οι ακροδεξιοί, οι εθνικιστές, οι φανατικοί πατριώτες, οι απατεώνες αριστεροί, οι αναρχικοί τεμπέληδες τύπου Καρανίκα κ.τ.λ. Όλοι αυτοί θα είναι οι πρώτοι που θα την κοπανήσουν με το πρώτο ΜΠΑΜ από τον γείτονα, θα κλάσουν πατάτες… Την στιγμή που η Εθνική Κυριαρχία και η οικονομία μας πεθαίνουν οι φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μας χώνει φόρους, φόρους, φόρους, ψηφίζουν στα τέσσερα ΦΠΑ 24 % στα νησιά της άγονης γραμμής λόγω νησιωτικότητας και ότι τους ζητήσει η ΜΕΡΚΕΛ ακόμα και την επιστροφή ΛΑΘΡΟ και ξεπουλάνε την ιστορία και την γλώσσα μας.

    • ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΔΥΣΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΠΑΤΕ, ΣΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΕΧΕΤΕ? (ασε που λετε τα ιδια και τα ιδια, για σουβλακια και αλλες τετοιες μπουρδολογιες).ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΚΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗΝ ΣΑΣ…

    • ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΔΥΣΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΠΑΤΕ, ΣΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΕΧΕΤΕ? (ασε που λετε τα ιδια και τα ιδια, για σουβλακια και αλλες τετοιες μπουρδολογιες).ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΚΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗΝ ΣΑΣ…

  2. Δεν έχει τελειωμό ο εξευτελισμός της κυβέρνησης. Ο εθνομηδενισμός τους έχει κάνει τους Τούρκους να μας συμπεριφέρονται λες και είμαστε μπανανία.Σου λέει, αφού είναι τόσο προδότες οι κυβερνήτες της Ελλάδας και ξεπουλάνε τα εδάφη τους για να παραμείνουν στην εξουσία, ευκαιρία να αρπάξουμε όσα νομίζουμε ότι μας ανήκουν.Πολώνουμε το κλίμα διασύροντάς τους με τις υποσχέσεις που μας έδωσαν για την έκδοση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών αφήνοντας του Έλληνες στρατιωτικούς να σαπίζουν στη φυλακή, και κλιμακωτά επιχειρούμε να πραγματώσουμε τις επεκτατικές μας ονειρώξεις. Ήτοι, συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, εδραίωση από θέση ισχύος στην Κύπρο και προσάρτηση της Θράκης.
    Και… δόξα τον Αλλάχ βρέθηκαν οι άνθρωποι που θα τους βοηθήσουν να τις υλοποιήσουν.
    Εξάλλου, το έχει πει κι ο ίδιος ο Κοτζιάς. Λύνουμε πρώτα τις εκκρεμότητες με Σκόπια και Αλβανία κι έπειτα επικεντρωνόμαστε στα ελληνοτουρκικά.http://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/doste-to-aigaio-kai-katharisate-/10.125188

  3. Διότι αν κρίνουμε από την μειοδοσία που έδειξαν στο Σκοπιανό κι αυτή που έρχεται για το Αλβανικό, φαντάζεστε τι μας επιφυλάσσουν για το Τουρκικό.Αλλά μην ανησυχείτε, ο Αλέξης και ο Νίκος έχουν σύμμαχο τον μπαρμπα – Σαμ και θα μας προστατεύσει. Απλώς θα χάσουμε λίγα εδάφη ακόμη.Μην γελιέστε, η εμπλοκή με τους Τούρκους είναι θέμα χρόνου να συμβεί. Θα είναι ωστόσο περιορισμένου χρόνου και έντασης, καθώς οι… σύμμαχοι δεν θέλουν να διακυβευθούν τα συμφέροντά τους στην περιοχή. Τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων δηλαδή.Έτσι, μετά από το… ντου του Σουλτάνου, θα εμφανιστούν… σαν από μηχανής θεοί, θα μας καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και ως διά μαγείας θα γίνουμε φίλοι με τους Τούρκους, όπως γίναμε με τους Σκοπιανούς και τους Αλβανούς.Θα παραδώσουμε βέβαια κομμάτι του Αιγαίου, μπορεί και της Θράκης, αλλά τι να φτουρήσει η εθνική κυριαρχία και η περηφάνια μπροστά στο χρήμα. Γιατί έτσι θα σερβιριστεί η ήττα, με την επίφαση της οικονομικής ευμάρειας που θα αποφέρει η συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων.

  4. Και οι… αγέρωχοι σανοφάγοι θα πειστούν εν τοις πράγμασι ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει στην εποχή που δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα. Αέρα αδέρφια, βαστάτε, η Μύκονος, οι Cayenne και τα σιλικονάτα στήθη… ξανάρχονται για να καλυτερεύσουν τις ζωές σας.Ο νέος εκμαυλισμός των Ελλήνων βρίσκεται προ των πυλών.Όσον αφορά την Κύπρο, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Η ηγεσία της διακατέχεται από… ανάλογο πατριωτισμό με της δικής μας, συνεπώς δεν προβλέπεται να προβάλουν ιδιαίτερη αντίσταση. Θα πάνε με το ρεύμα…Τώρα αν ορισμένοι μας πουν συνωμοσιολόγους, δεν πειράζει, η πραγματικότητα τους διαψεύδει.
    Παρατηρήστε πως θα γείρει προς την Δύση ο Σουλτάνος αδειάζοντας τους Ρώσους για μια ακόμα φορά, κλιμακώνοντας παράλληλα τα επεκτατικά σχέδιά του.
    Εδώ είμαστε και θα το δείτε…

  5. βρε μιχαλακι ο κυριτσης σε κανει ρεζιλι,και δεν το εχεις καταλαβει.

    Από το χωριο εισαι.Προβατακι ξυπνα.Καιγεσε διπλα στον κυριτση.Μα ποσο .. εισαι,και δεν το καταλαβαίνεις.Θα σε ψηφισουν οι προβατες του χωριου σου.Καηκες κακομοιρο παιδακι.

    • Δηλαδή ρε μύδι..η διαδήλωση των μανάδων σήμερα για τους δύο κρατούμενους Στρατιωτικούς

      ήταν αποτυχημένη,λόγω της μικρής συμμετοχής?Για θυμήσου το Δημοψήφισμα Πρόπερσι και τους χορούς με τα γλέντια,τις μαντινάδες ,το βρισίδι της Μέρκελ που τελικά αναστράφηκε απ το κόμμα των Αριστερών… Θυμήσου επίσης τις ψηλές στον Μπουτάρογλου…τουλάχιστον αυτοί έχουν μία τσίπα,εσύ και οι ομοϊδεάτες σου,χαίρεστε μόνο για τα άσυλα..αλλά τελειώνουν και αυτά σύντομα.

  6. η μεγαλύτερη κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας γίνεται από τους προγονόπληκτους δήθεν «ελληνόψυχους»

    • ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΑΠΙ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΣΑΣ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΈΛΛΕΙΜΜΑ ΝΟΗΜΑΤΙΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ! ΖΗΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΘΕΩΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΑΛΑΘΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ! ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΤΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΩΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ……

  7. Το αστείο είναι πως αυτοί που φωνάζουν τώρα είναι αυτοί που ευθύνονται για το όνομα, οπότε ας διαβασουν λίγο ιστορία και ας σταματήσουν να μας κάνουν ρεζίλι….

  8. Οι φραππεμακεδονομαχοι διδάσκουν μπολιτισμό ελληνικό τύπου «παρκάρω το χρέπι την μηχανή μου στη πλατεία με το έτσι θέλω» γυαλι από την ταινία «ο εξολοθρευτής» και βούρ ΕΜΑ ΤΥΜΙ ΧΡΗΣΥ ΑΒΓΟΙ!!!ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧ

    • Φραπεδομαχακη είσαι για τον Π….. μπορείς να μας βρεις όπου θέλεις για να συζητήσουμε το πρόβλημα σου. Μπράβο σε όλους όσους ήταν εκεί

  9. Ειναι Λυπηρο…… ποσο κακια μπορει να βγαλει ενας ανθρωπος?αντι ολοι σαν μια γροθια να παλεψουμε για την ΠΑΤΡΙΔΑ μας….βγαζουμε την χολη σε αυτους που εστω και με (σουβλακια )οπως λετε εδωσαν τον αγωνα τους.και δινουν χωρις σουβλακια τωρα!!εσεις που κρινετε τι κανετε??ΑΠΛΑ πετατε τις κακιες σας και η ΕΛΛΑΔΑ μας πλεει τα ολισθια…..θα θελα να ηξερα εσεις σηκωνετε ΣΗΜΑΙΑ?εσεις δωσατε καποιο αγωνα εστω και με σουβλακια??αφησατε τον καφενε για να τραγουδησετε τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ??η απλα περιμενετε σαν τις κουτσομπολες πισω απο μια οθονη να βγαλετε οτι δεν μπορειτε face to face!!!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!!αλλα αξιοι της μοιρα σας!!!Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι

    • Αποφασίστε επιτέλους εσείς οι καθαρόαιμοι απόγονοι του τι επιτέλους είστε? Χριστιανοταλιμπάν που σφάξαν και κάψαν καθετί αρχαίο ή δωδεκαθειστές που θυσιάζουν στην θεά Άρτεμις?

      • εσυ παντως εισαι υιοθετημενος,,,απογονος του τιποτα,,,,αργοσχολος δημοσιος υπαληλος(κηφηνας)χωρις παιδια(δοξα το θεο)και χωρις την δυνατοτητα να κανεις οικογενεια….(δοξα το θεο μας γλυτωσε)πες μας τωρα τι εισαι …..φιλελε gay,απατριδος η απλως καραγκιοζης,ζηλοφθονος απλυτος ???

      • ΕΣΥ ΡΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΕΙΣΑΙ? Ο Μ@ΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ…ΕΞΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΠΟΛΥ ΣΦΑΛΙΑΡΙΑ Ε? ΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ Ε?

    • ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΘΕ ΛΙΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ. »ΠΝΕΩ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΛΕΩ ΤΑ ΟΛΙΣΘΙΑ !!

  10. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΔΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.

  11. αν ξέρατε έστω και λίγο την ιστορία της Μακεδονίας θα λέγατε μπράβο στον Τσίπρα και στο Κοτζιά. Είστε όμως αγράμματοι ανιστόρητοι και τίποτα παραπάνω

    • Ένα κουνούπι, ζυγίζει κλάσμα του γραμμαρίου, αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο

      Τόνοι Βλακείας βέβαια μπορούν να ισοπεδώσουν πόλεις.Μάλλον ο ιστορικό αρθρογράφος πήρε το ένθετο της Real News χθες,αλλά δεν το διάβασε.Το IQ του Τσίπρα,Κοντζιά,Καρανίκα, είναι πανομοιότυπο με το δικό σου!!!!

    • Πραγματικά αδυνατώ να κατανοήσω πως έγιναν ανιστόρητοι, ο Σταύρος Λυγερός, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Νίκος Λυγερός, ο Μανώλης Γλέζος, ο Σαράντος Καργάκος, ο Γιώργος Μπαμπινιώτης, Ο Γιώργος Καραμπελιάς, ο Σάββας Καλεντερίδης, ο Παντελής Σαββίδης, ο Γιώργος Κοντογιώργης και τόσοι άλλοι ακαδημαϊκοί και συγγραφείς, αλλά εσύ με πτυχίο από το «Ι.Ε.Κ. Καρανίκας», την έχεις δει αλάνθαστος ινστρούχτορας και ο μοναδικός εκπρόσωπος της σύγχρονης Ελληνικής διανόησης. ΣΥ.ΡΙΖ.Α Magic!!!

    • πες μας ρε αριστερο φασιστοκοπροσκυλο να μαθουμε και εμεις που δεν ξερουμε αλβανικη και σκοπιανη ιστορια….διδαξε μεγαλε μαο ,τσε,σταλιν και ολους τους αρχιδολοφονους του κουμμουνισμου

  12. ΚΑΛΟΙΤΑΙΡΑ ΜΑΙ ΤΟΥΣ ΥΜΗΤΡΑΙΛΛΟΥΣ ΚΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΗΣΤΑΙΣ(ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΑΤΟΥΣ)ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΗΣΤΕΡΟΥΣ.ΠΗΤΕ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ.

      • απλυτος οχι ανωνυμος….απλυτος φασιστας με σεξουαλικα προβληματα(ανικανοτητα στυσης,επιλογη φυλου) και χρονια εγκεφαλικη ανεπαρκεια….

  13. Η ιστορία θα αποδείξει πόσο σημαντική είναι αυτή η συμφωνία. Για την Ελλάδα και την ειρήνη στην περιοχή.

    Για τους απλούς ανθρώπους δεν πειράζει η συμφωνία θα κάνει καλό και σε εσάς και στα παιδιά σας. Παρόλο που τώρα η φοβισμένη σας καρδιά δεν το καταλαβαίνει. Για τους νεοδημοκράτες πρέπει να πείτε καθαρά τι θέλετε σκέτο Μακεδονία ή σύνθετη ονομασία? Γιατί δεν λέτε στον κόσμο την αλήθεια? Για τους χρυσσοναζιστές πρέπει να ντρέπεστε που πουλήσατε την μισή Κύπρο και σήμερα το παίζεται πατριώτες.

  14. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Η ΜΙΚΡΟΨΥΧΊΑ Ο ΑΜΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΊΛΑ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΩΝ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΓΟΠΕΘΕΝΟΝΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙ ΤΗ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΟΡΦΗ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΝΏ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΝΑ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΧΡΥΣΑΥΓΊΤΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΉΣ….. ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

  15. ‘Οταν την έλεγαν πρώην Μακεδονία δεν φωνάζατε, τώρα σας πειράζει…. ‘Οταν πάνε οι ομοιδέατες σας εκεί και ψωνίζουν φθηνότερα δεν σας πειράζει, όταν ερχόντουσαν σαν Μακεδόνες τουρίστες τους υποδεχόσασταν μια χαρά. Τώρα που βρέθηκε ένας γενναίος πολιτικός να ξεκαθαρίσει επιτέλους την κατάσταση, τώρα βγάζετε τις σημαίες.

  16. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΗΓΑΝ.ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ

    ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  17. -Κορίτσια από την Καστοριά και τη Βλαχοκλεισούρα
    Κάτι να σας ρωτήσουμε , κάτι να σας ειπούμε.
    -Ποιος είσαι συ που μας ρωτάς και θέλεις να σου ειπούμε;
    -Εγώ είμαι ο Παύλος ο Μελάς , της Καστοριάς Καμάρι
    Της Καστοριάς της Ρούδιανης και της Βλαχοκλεισούρας*.

  18. Ποτε θ’ ανθίσουνε τούτοι οι τόποι
    Ποτε θαρθουνε καινούργιοι άνθρωποι
    να συνοδεύσουνε τη βλακεία
    στην τελευταια της κατοικία;»

  19. Βερολίνο: «Η Ελλάδα θα αποτελέσει το πρότυπο για το πως θα επιστρέφουμε πρόσφυγες»!

    Ένας νέος κίνδυνος δια χειρός των Γερμανών προδιαγράφεται για την Ελλάδα καθώς το Βερολίνο θέλει να έχουν ολοκληρωθεί έως τα τέλη Ιουλίου οι συμφωνίες με την Ελλάδα και την Ιταλία για τις επαναπροωθήσεις προσφύγων και μεταναστών.Μάλιστα οι Γερμανοί θεωρούν την Ελλάδα το «πρότυπο» πάνω στο οποίο θα επιστρέφουν τους πρόσφυγες!
    Η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, μιλώντας σε ΜΜΕ της χώρας της δήλωσε σίγουρη ότι και οι άλλες χώρες της Ε.Ε. θα δείξουν προθυμία για την επαναπροώθηση των προσφύγων και πσυνέχισε «για τις νέες διαδικασίες διέλευσης θα αποτελέσει πρότυπο η Ελλάδα»!

  20. Καρανίκηδες πλησιάζει η ώρα να δουλέψετε αντί να μας δουλεύετε....

    Γιατί οι καρανίκηδες του συριζα κάθε φορά που γίνεται συλαλλητήριο για τη ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ τρομοκρατούνται και αρχίζουν να παραληρουν προβάλλοντας δικαιολογίες και παρωχημένα ιδεολογήματα που το μόνο που δείχνουν είναι ότι αντιλαμβάνονται το τέλος του καθεστώτος της πρώτης φοράς Αριστερά και ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους καλοβολεμένους και καλοπληρωμένους καρανίκηδες άνευ πτυχίων που έχοτν εθιστεί στην με κάθε τρόπο νιρβάνα τους…..

  21. Η κυρια ρουφα να διωξει αμεσα απο την παραταξη τους χρυσαυγιτες που ερχονται στις συγκεντρωσεις ,ιωαννα δεν θελουμε φασιστες στην παραταξη . μια φιλη’

  22. ΤΟ 18% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΛΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ! ΠΑΝΟ, ΚΟΥΒΕΛΗ, ΚΑΝ’ ΤΕ ΤΟΥΣ… ΜΗΝΥΣΗ!!

    Ανάμεσα στις πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις που επιφύλαξε για το πολιτικό κατεστημένο η δημοσκόπηση της Κάπα Research για το «Έθνος της Κυριακής» (καθαρά τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή, με διψήφιο ποσοστό, συντριπτικά ποσοστά κατά της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών, απαισιοδοξία για την οικονομία, και άλλα…), ήταν και το ποσοστό των Ελλήνων που απάντησε θετικά στην ερώτηση αν συμφωνούν με την άποψη, ότι πρέπει να επέμβει ο στρατός και να συλλάβει τον πρόεδρο της δημοκρατίας τους, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας, με την βαριά κατηγορία της εσχάτης προδοσίας: 18%!
    Πανοκαμμένε, Κουβέλη και λοιποί «Ηρακλείς» του πολιτεύματος, σπεύσατε! Καν’ τε τους… μήνυση για προπαρασκευαστικές πράξεις για την ανατροπή του πολιτεύματος! Μόνο που υπάρχει ένα… μικρό πρόβλημα: είναι πάρα πολλοί για να τους κλείσετε «μέσα»! Άσε που μπορεί και να σας… προλάβουν!

  23. Μας πήραν το όνομα της Μακεδονίας, μετά τι έχει σειρά; Να πουν ότι οι κουρκούβιαλοι δεν είναι κώτικοι;;;; Κατάντια

  24. Καθαρόαιμοι υδροκέφαλοι «ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» με αμερικανικές (σιωνιστικές) Harley, τζηνάκια levi’s, μπλουζάκια pierre cardin..ΣΤΑΖΕΤΕ αρχαία Ελλάδα ρε παιδί μου!Ο μ. Αλέξανδρος σας βλέπει και χαίρεται!

  25. η οποία ζορίζεται πολύ περισσότερο και άσε την άνω κεφαλή,αυτή είναι άδεια έτσι και αλλιώς.

  26. Το καθεστώς συριζανελ πρεπει να τελειώσει ωστε ναμπορέσει η χώρα να απεγκλωβιστεί από ενέργειες και δεσμεύσεις που αργά αλλά σταθερά αλλοιώνουν την δημοκρατία καταργούν το σύνταγμα παραχωρούν εθνική κυριαρχία και ουσιαστικά μεταλλάσουν τους πολίτες σε καθεστωτικά πειθήνια που αν ευβούλως ακολουθούν τις ιδεοληπτικές αγκυλώσεις των επικυρίαρχων τους πετάνε ένα κοκκαλάκι …..διαφορετικά χαρακτηρίζονται ως εχθρός του ΚΑΘΕΣΤΏΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ