ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Φαντασμαγορική η τελετή λήξης των 30ων Αιγαιοπελαγίτικων στην Κω | 3ος ο ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ | Παράδοση σημαίας από την Κω στην Ικαρία

10
2345
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Σε μια φαντασμαγορική τελετή λήξης με πυροτεχνήματα, βεγγαλικά, παράδοση σημαίας από την Κω στην Ικαρία και θερμά χειροκροτήματα στους αθλητές και τους Αθλητικούς συλλόγους που πρώτευσαν ολοκληρώθηκε απόψε στο νέο στάδιο Ανταγόρας Κω και η 2η μέρα των 30ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων στίβου.

Οι Αθλητικοί σύλλογοι που πρώτευσαν σύμφωνα με την τελική βαθμολογία (που πήρε λίγη ώρα αναμονής μέχρι να βγει) είναι οι εξής:

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ισοβαθμία στην πρώτη θέση των αποτελεσμάτων για τις γυναίκες

1) ΚΑΖΩΝΗΣ – Κάλυμνος 2000 49 βαθμοί

2) ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ ΓΣ  49 βαθμοί

3) ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΣ 33 βαθμοί

1) ΑΟ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ Ρόδου 41 βαθμούς

2) ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΣ ΓΣ με 36 βαθμούς

3) ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ με 33 βαθμούς

Ο Δήμος Κω διά του Δημάρχου Γ. Κυρίτση πήρε από τους εκπροσώπους του ΣΕΓΑΣ, τον κ. Σεβαστή και τους εκπροσώπους των Αθλητικών σωματείων τα εύσημα για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία και παρέδωσε την σημαία των Αιγαιοπελαγίτικων στην Ικαρία όπου θα διεξαχθεί του χρόνου η 31η διοργάνωσή τους.

Και ολόκληρη η δεύτερη μέρα αγώνων καθώς και η τελετή λήξης από το Live streaming των συναδέλφων του giafkasports.gr σε περιγραφή του καλού συναδέλφου Γιώργου Πίτση.

ΔΙΕΠΡΕΨΑΝ ΟΙ ΕΙΔΙIΚΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΒΟΥΡΕΝΕΙΟΥ ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΩ ΣΤΟΥΣ 30ους ΑΙΓΑΙΟΠΕΓΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ/VIDEO-

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ:

 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στις 30 Ιουνίου θέτουμε το ερώτημα για την υπόθεση του κλειστού προπονητηρίου.

    Ήμασταν σαφείς:

    Γιατί άφησαν να χαθούν τα 200 χιλιάδες ευρώ.

    Που βρίσκεται η προκαταβολή των 50 χιλιάδων ευρώ.

    Στις 2 Ιουλίου με περισσό θράσος μας απαντάει ο κος Χατζηκαλύμνιος ότι εκείνος δεν γνωρίζει και θα έπρεπε να γνωρίζουμε εμείς…

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ!

    Τον Ιούλιο του 2018 ο κος Χατζηκαλύμνιος δεν γνώριζε ότι τα 50.000 ευρώ έκαναν φτερά από το λογαριασμό του δήμου στις 31/12 του 2014!

    Δηλαδή 4 χρόνια πίστευαν ότι τα είχαν!

  2. Όταν μπήκε το «δύσκολο» ερώτημα που είναι και τι τα κάνατε…

    Η απάντηση χωρίς καμιάν αναστολή με τον πλέον αναίσχυντο και ανήθικο τρόπο του κου Χατζηκαλύμνιου ήταν η γνωστή: τα καταχράστηκαν οι προηγούμενοι!

    Ο κος Χατζηκαλύμνιος ο μέγας αντιδήμαρχος είχε ξεχάσει την επιστολή που έστειλε το 2015 στο υπουργείο ζητώντας να αξιοποιήσει τα 50.000 ευρώ της προκαταβολής για το κλειστό για άλλο αντικείμενο!

    Είχαμε όλα τα στοιχεία στα χέρια μας. Η επικεφαλής μας πέραν των γραπτών αιτημάτων είχε επικοινωνήσει και τηλεφωνικά με τις αρμόδιες διευθύνσεις των υπουργείων.

  3. Αφού εκθέτουμε τον κο Χατζηκαλύμνιο, με τα αδιάσειστα στοιχεία που πάντα διαθέτουμε πριν αναφερθούμε σε οτιδήποτε αναλαμβάνει δράση ο κος Κυρίτσης.

    Στην κυριολεξία αδειάζει τον κο Χατζηκαλύμνιο και αποκαλύπτει αναγκαστικά ότι τα χρήματα επεστράφησαν γιατί ήταν ανίκανοι να τα κρατήσουν ή όπως το λέει ο ίδιος (στη χθεσινή του ανακοίνωση) δεν πρόλαβαν στο τετράμηνο από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι και την 31ηΔεκεμβρίου 2014!!!

    Αρκετά με τα καμώματα, τα ψέματα και την απέλπιδα προσπάθειά σας να διασωθείτε!

    Η ώρα του δημότη ήρθε (26 Μαΐου 2019) και εσείς απέρχεστε!!!

  4. ξερει να διοργανωνει Αιγαιοπελαγιτικους απο το 1998. Μπραβο στα στελεχη που τρεχουν για ολες τις δουλειες!!!

  5. Η Περιφερεια και η κυρια Νακη εχουν διαρκη παρουσια σε ολα τα δρωμενα του τοπου μας

  6. Μπραβο στο δημο Κω που ξερει να διεκδικει και να διοργανωνει αψογα τετοιες διοργανωσεις βαζοντας τα γυαλια σε πολλους

  7. όσοι είναι απέξω από τον χορό σχολιάζουν πάντα και παντού χωρίς ίχνος τσίπας. Για ρωτήστε αυτούς που σχεδιάζουν επί μήνες τις μετακινήσεις 500 ανθρώπων από 20νησιά ,40 σύλλογοι ,διαμονή διατροφή κ.λ.π. πέρα τις εκδηλώσεις για αυτό. Αντί να συνδράμουμε όλοι να πετυχαίνουν οι διοργανώσεις γκρινιάζουμε για το τάδε και το δίνα. ΌΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΌ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΉΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ.
    Μπράβο στους διοργανωτές για την άψογη συνεργασία τους, και τους ντόπιους συλλόγους που είχαν άψογη παρουσία καθ όλη την διάρκεια των αγώνων, μέσα και έξω από το στάδιο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ