Πτώση δέντρου σε αυτοκίνητο… Η επόμενη μέρα μετά την κακοκαιρία

15
3093
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Με τις ελάχιστες -ευτυχώς- ζημιές πέρασε η χτεσινοβραδινή κακοκαιρία, που είχε ως κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές καταιγίδες και τον πολύ ισχυρό νοτιοανατολικό άνεμο.

Οι δρόμοι έγιναν λίμνες (ειδικά στον επαρχιακό στο ύψος Μαρινόπουλου και στην Εθνικής Αντιστάσεως στην πόλη της Κω ήταν σχεδόν αδιάβατοι για τα περισσότερα οχήματα).

Παράλληλα, σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων, όπως φαίνεται στις συγκεκριμένες φωτο στην οδό Κλεοβούλου στην πόλη της Κω το δέντρο λίγο ακόμα και θα προκαλούσε σοβαρή ζημιά σε σταθμευμένο όχημα.

Με παρέμβαση της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κω (παρουσία το κ. Σεβ. Μαραγκού) και τη χρήση μπουλντόζας το δέντρο απομακρύνθηκε με τη μικρότερη δυνατή ζημιά στο όχημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στου Βασιλόπουλου-πρώην Βασιλειάδη, στο Μαρμαρωτό ο καινούργος δρόμος του καλοκαιριού έγινε πάλι κανάλι Βεβετίας....

    Βρε άσχετοι του δήμου, δεν μάθατε ακόμα να δίνετε κλήσεις;;;;;;;;;;;;;;;;;; Γιατί πρέπει να κολυμπάμε κάθε φορά για να περάσουμε;;;;;;;;;;;;;;;

    • ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ @ΚΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ.

      ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΝΑΚΙΑ.ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΔΕΟΣ…….ΛΙΓΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙΤΕ.

  2. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΕΙΝΑΙ. Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ…………………….

  3. Τα δενδρα μας μαρανανε.Εδω το νησι είναι τελειωμενο σε θεματα καριοτητας,κολητων,τραινακιων,εργολαβων,συγκενων,κουμπαρων,βαπτιστικων,κλιματιστικων,ηπαληλων του δημου,και παει λεγοντας.Το δενδρο μας μαρανε……ανικανοι,ψευτες,διπροσωποι,τεμπεληδες,.ΓΥΦΤΙΑΡΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΣΑΤΕ.

  4. Το έμαθα από Δικηγόρο: Την τετραετία του ξεβρακώματος την τελευταία μέρα και αφού ο κύριος Κυρίτσης είχε χάσει τις εκλογές ανέθεσε σε μελετητή την σύνταξη του Πολεοδομικού σχεδίου της πόλης με πεντακόσια χιλιάρικα. Ο Καίσαρλης ακύρωσε την σύμβαση και προχώρησε στην σύνταξη του Πολεοδομικού σχεδίου για όλο το νησί σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο. Ο μελετητής πήγε στα Δικαστήρια αλλά έχασε. Όταν ξαναγύρισε ο Κυρίτσης επανέφερε την σύμβαση με τον μελετητή και μάλιστα με την έγκριση της αντιδημαρχίνας του των οικονομικών έβγαλε και τα πρώτα λεφτά να πληρώσει των μελετητή. Ευτυχώς το πήρε είδηση η Ρούφα και τον κατήγγειλε στον Εισαγγελέα. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.

  5. ειναι παντου οπου την καλεσουμε. συγχαρητηρια και στην πυροσβεστικη για τη βοηθεια τους.

  6. Για θυμηθείτε τα παρτέρια και τις αναθέσεις στην Ιπποκράτους και στο λιμάνι. Έφερε εργολάβους από την Αθήνα και ι κάθε θάμνος έκανε 12 ευρώ όταν οι ντόπιοι τον πουλούσανε τέσσερα.

  7. ευτυχως που δεν το καταπλακωσε το αυτοκινητο και που δεν περνουσε κανενας εκεινη την ωρα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ