Η πρόταση του Γιώργου Κυρίτση για ανοιχτό διάλογο των υποψηφίων δημάρχων μπροστά στους πολίτες. Τι περιλαμβάνει – Τους καλεί σε συνάντηση

51
1467

ΘΕΜΑ : “Η πρόταση του Γιώργου Κυρίτση για ανοιχτό διάλογο των υποψηφίων δημάρχων μπροστά στους πολίτες. Τι περιλαμβάνει.- Τους καλεί σε συνάντηση την άλλη Δευτέρα στις 11 το πρωί.”

Όπως είχε προαναγγείλει, ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης έστειλε σήμερα την αναλυτική επιστολή-πρόταση προς τους υποψηφίους και υποψήφιες δημάρχους για τη διεξαγωγή ανοικτών εκδηλώσεων διαλόγου με τους πολίτες στην πόλη της Κω και στα χωριά.

Οι εκδηλώσεις αυτές θα γίνουν μπροστά στους πολίτες, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν ερωτήσεις σε όλους τους υποψηφίους.

Όπως τονίζει ο κ. Κυρίτσης “Πρόκειται για μια μεγάλης σημασίας, πρωτοποριακή κίνηση που θα φέρει τον πολίτη στο επίκεντρο, θα του δώσει βήμα και λόγο αλλά ταυτόχρονα θα του δώσει και τη δυνατότητα να κρίνει προγράμματα και προτάσεις για την επόμενη μέρα.
Μέσα από αυτή την πρωτόγνωρη δημοκρατική διαδικασία θα διαμορφωθεί και το πλαίσιο συνεργασίας και συνεννόησης για την επόμενη μέρα.”

Μάλιστα ο Δήμαρχος καλεί τους υποψηφίους και τις υποψήφιες δημάρχους σε συνάντηση τη Δευτέρα 4 Μαρτίου στις 11 το πρωί στο Δημαρχείο για να συζητήσουν και να καταλήξουν σε συμφωνία για τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων διαλόγου με τους πολίτες.

Η πρόταση του Δημάρχου έχει 6 σημεία:

1ον-Οι ανοιχτές συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Κω (στον Ορφέα) και στα δημοτικά καταστήματα στις δημοτικές κοινότητες Αντιμάχειας, Καρδάμαινας, Κεφάλου, Ασφενδιού, Πυλίου.

2ον-Στην Κω η θεματική μπορεί να κινηθεί στις προτάσεις μας για την πόλη αλλά και για τη λειτουργία του Δήμου ενώ στις άλλες δημοτικές κοινότητες στις προτάσεις μας για αυτές.

3ον-Κάθε υποψήφιος δήμαρχος θα έχει 10 λεπτά (αυστηρά και με χρονοδιάγραμμα) προκειμένου να καταθέσει τις προτάσεις και να κάνει την τοποθέτηση του.

4ον-Στη συνέχεια θα δοθεί ο λόγος στους πολίτες για να απευθύνουν ερωτήματα. Θα ερωτώνται διαδοχικά όλοι οι υποψήφιοι με τη σειρά. Κάθε υποψήφιος θα έχει 2 λεπτά στη διάθεση του για να απαντήσει στην ερώτηση του πολίτη. Με τον τρόπο αυτό θα υπάρχει γρήγορη ροή και θα δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερους πολίτες να καταθέσουν ερωτήσεις.

5ον-Το συντονισμό των ανοιχτών συζητήσεων θα τον αναλάβει πρόσωπο κοινής αποδοχής, στο οποίο μπορούμε να συμφωνήσουμε. Ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλειδών κ. Βαρκάς, ο Πρώην Δήμαρχος Κω κ. Φάκος, ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μυλωνάς, ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλειδών κ. Στέργος Μπίλης είναι πρόσωπα τα οποία μπορούν να αναλάβουν το έργο του συντονιστή αυτών των συζητήσεων.

6ον- Η πρώτη ανοιχτή συζήτηση μπορεί να διοργανωθεί τη Δευτέρα 18 Μαρτίου στην Κέφαλο, η δεύτερη την Παρασκευή 22 Μαρτίου στο Ασφενδιού, η Τρίτη τη Δευτέρα 1 Απριλίου στο Πυλί, η τέταρτη τη Δευτέρα 8 Απριλίου στην Καρδάμαινα, η πέμπτη τη Δευτέρα 15 Απριλίου στην Αντιμάχεια και να κλείσουμε με την έκτη και τελευταία στην πόλη της Κω τη Δευτέρα 6 Μαΐου, με δεδομένο ότι μεσολαβούν και οι ημέρες του Πάσχα.

Ο Γιώργος Κυρίτσης αναφερόμενος στην πρόταση του, επισημαίνει: “Πιστεύω ότι όλοι μας έχουμε τη θέληση αλλά και την ικανότητα να εγγυηθούμε η ανοιχτή αυτή συζήτηση να γίνει με όρους δημοκρατίας και ευπρέπειας.
Να περάσουμε ένα απόλυτα θετικό μήνυμα στους πολίτες.
Να αναδείξουμε μια άλλη εικόνα, μια εικόνα αντιπαράθεσης προτάσεων και προγραμμάτων, μακριά από εικόνες και πρακτικές χαμηλού επιπέδου.”

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής-πρότασης του Δημάρχου Κω προς τους υποψηφίους και υποψήφιες δημάρχους:

Σου αποστέλλω σήμερα την πρόταση μου για τη διεξαγωγή ανοιχτών συζητήσεων των υποψηφίων δημάρχων, μπροστά στους πολίτες και με τους πολίτες να έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν σε όλους μας ερωτήσεις.

Πρόκειται για μια μεγάλης σημασίας, πρωτοποριακή κίνηση που θα φέρει τον πολίτη στο επίκεντρο, θα του δώσει βήμα και λόγο αλλά ταυτόχρονα θα του δώσει και τη δυνατότητα να κρίνει προγράμματα και προτάσεις για την επόμενη μέρα.

Μέσα από αυτή την πρωτόγνωρη δημοκρατική διαδικασία θα διαμορφωθεί και το πλαίσιο συνεργασίας και συνεννόησης για την επόμενη μέρα.

Η πρόταση που καταθέτω είναι απόλυτα συγκεκριμένη και έχει 6 σημεία:

1ον-Οι ανοιχτές συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Κω (στον Ορφέα) και στα δημοτικά καταστήματα στις δημοτικές κοινότητες Αντιμάχειας, Καρδάμαινας, Κεφάλου, Ασφενδιού, Πυλίου.

2ον-Στην Κω η θεματική μπορεί να κινηθεί στις προτάσεις μας για την πόλη αλλά και για τη λειτουργία του Δήμου ενώ στις άλλες δημοτικές κοινότητες στις προτάσεις μας για αυτές.

3ον-Κάθε υποψήφιος δήμαρχος θα έχει 10 λεπτά (αυστηρά και με χρονοδιάγραμμα) προκειμένου να καταθέσει τις προτάσεις και να κάνει την τοποθέτηση του.

4ον-Στη συνέχεια θα δοθεί ο λόγος στους πολίτες να καταθέτουν ερωτήματα. Θα ερωτώνται διαδοχικά όλοι οι υποψήφιοι με τη σειρά. Κάθε υποψήφιος θα έχει 2 λεπτά στη διάθεση του για να απαντήσει στην ερώτηση του πολίτη. Με τον τρόπο αυτό θα υπάρχει γρήγορη ροή και θα δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερους πολίτες να καταθέσουν ερωτήσεις.

5ον-Το συντονισμό των ανοιχτών συζητήσεων θα τον αναλάβει πρόσωπο κοινής αποδοχής, στο οποίο μπορούμε να συμφωνήσουμε. Ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλειδών κ. Βαρκάς, ο Πρώην Δήμαρχος Κω κ. Φάκος, ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μυλωνάς, ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλειδών κ. Στέργος Μπίλης είναι πρόσωπα τα οποία μπορούν να αναλάβουν το έργο του συντονιστή αυτών των συζητήσεων.

6ον- Η πρώτη ανοιχτή συζήτηση μπορεί να διοργανωθεί τη Δευτέρα 18 Μαρτίου στην Κέφαλο, η δεύτερη την Παρασκευή 22 Μαρτίου στο Ασφενδιού, η Τρίτη τη Δευτέρα 1 Απριλίου στο Πυλί, η τέταρτη τη Δευτέρα 8 Απριλίου στην Καρδάμαινα, η πέμπτη τη Δευτέρα 15 Απριλίου στην Αντιμάχεια και να κλείσουμε με την έκτη και τελευταία στην πόλη της Κω τη Δευτέρα 6 Μαϊου, με δεδομένο ότι μεσολαβούν και οι ημέρες του Πάσχα.

Πιστεύω ότι όλοι μας έχουμε τη θέληση αλλά και την ικανότητα να εγγυηθούμε η ανοιχτή αυτή συζήτηση να γίνει με όρους δημοκρατίας και ευπρέπειας.

Να περάσουμε ένα απόλυτα θετικό μήνυμα στους πολίτες.

Να αναδείξουμε μια άλλη εικόνα, μια εικόνα αντιπαράθεσης προτάσεων και προγραμμάτων , μακριά από εικόνες και πρακτικές χαμηλού επιπέδου.

Ελπίζω και εύχομαι να συμφωνήσεις με αυτή την πρόταση. Προκειμένου να συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες αλλά και να ακούσω τόσο τις δικές σου προτάσεις όσο και των άλλων υποψηφίων δημάρχων, σε καλώ σε συνάντηση στο Δήμο, που είναι το κοινό μας σπίτι, τη Δευτέρα 4 Μαρτίου στις 11 το πρωί.

Γιώργος Κυρίτσης

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

51 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ..ΛΑΚΙΕΣ ΥΠΕΡ ΣΟΥ

      ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΠΟΜΕΙΝΕ.ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΟΥ.Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΕΙΩΜΟ.ΜΕΤΕΤΡΕΨΑ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ,ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ.ΚΥΡΙΤΣΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΓΙΑΤΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΟ,Η ΙΩΑΝΝΑ Η ΛΕΒΕΝΤΙΣΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ.ΕΣΥ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΑΤΣΙΓΓΑΝΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΟΥ ΔΕΣΤΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ …..ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΟ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΕΚΕΙ…..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ.

      • Κομπλεξικό ανθρωπάκι, ενημέρωσε τον δειλό καταστροφέα του περιβάλλοντος 3flor ΤΕΟ ότι στο βάθρο θα υπάρχει και πηγάδι...

        Φρόντισε για όλα ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ και κάθε φορά που θα ζορίζεται ο δικός σου θα κρύβεται για λίγο στο πηγάδι. Όμως οι πόρτες θα είναι κλειστές για να μην την κοπανήσει ο κοψιμιός Θεοδόσης…. #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

  1. Πρόσεχε ΚΥΡΙΤΣΗ, ο σε ευθυμία καραγκιοζοπαίχτης με την μπεκροπαρέα του σου την έχουν στήσει με ΔΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ….

    Και ενώ εσύ πιστεύεις ότι θα κερδίσεις τον Δειλό Τριώφλορο ΘΕΟΔΟΣΗ την δεύτερη Κυριακή και θα εκλεγείς Δήμαρχος οι δύο εν κρυπτό συνεργαζόμενες παρατάξεις του σΟυΡΑΜΑτος με την «ΑΠΛΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ» του ΣφΥΡΙΖΑ, την πρώτη Κυριακή με τους διπλάσιους υποψήφιους θα εκλέξουν περισσότερους συμβούλους από εσένα για να ελέγχουν το Δημοτικό συμβούλιο, ακόμα και εάν εσύ καταφέρεις να εκλεγείς Δήμαρχος την δεύτερη Κυριακή… Μήπως θα πρέπει να αντιστρέψεις το παιχνίδι ενισχύοντας μια ανεξάρτητη παράταξη του ΖΕΡΒΟΥ με στελέχη νέους ανθρώπους που χωρίς το πατρονάρισμα από τον ΚΑΜΑΤΕΡΟ θα πάνε καλλίτερα από τις προηγούμενες εκλογές και θα σε ξελασπώσουν από τις παγίδες του εκλογικού νόμου και του Σ@ΥΡ@;;;; Ο ΖΕΡΒΟΣ είναι σοβαρός νέος με αρχές και δεν θα ξεπουληθεί για μεγαλεία και μια έμμισθη θέση σαν την ΡΟΥΦΑ….. ®Νυχτοκαβαλάρης©

    • το παιχνίδι που προτείνεις το παίζει ο Κυρίτσης με το δικό του τρόπο….
      Όσο για τον Αρχηγό του φραπέ, χάρισμά σας … να τον χαίρεστε!

  2. Ω ρε γλέντια που θα κάνουμε με τον περιφερόμενο θίασο των υποψηφίων Δημάρχων. Παρέλαση καρναβαλιστών και καραγκιοζοπαιχτών...

    Όταν οι άλλοι θα ψάχνουν υποψήφιους συμβούλους για να συμπληρώσουν ψηφοδέλτιο η Μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης με ένα καράβι φράγκα που υπάρχουν στο παραφουσκωμένο ταμείο του Δήμου θα αρχίσει τα έργα – Ρουσφέτια από ένα τετράδιο που κρατάει ο Δαυίδ… Έχει επισκευάσει το μηχάνημα ασφαλτόστρωσης και θα ρίξει άσφαλτο κλείνοντας τρύπες και ρουσφέτια… Θα ασφαλτοστρώσει ακόμα και την αυλή της ΜουρλοΓΚΑΓΚΑ… Φράγκα έχει μπόλικα, ρουσφέτια καταγραμμένα και θα μαζεύει ψηφουλάκια όταν ο Τριώφλορος 3flor ΤΕΟ και η ξεσαλωμένη Τζιοβάνα θα ψάχνουν υποψήφιους για να συμπληρώσουν ψηφοδέλτιο… Μια βδομάδα πριν από κάθε επίσκεψη υποψηφίων Δημάρχων σε κάθε χωριό θα στρώσουν άσφαλτο για να κάνει περίπατο ο Γιώργος… -Αλεξίκακος –

  3. Τι έγινε; Μας πήρε από κάτω…. Δεξιοί Αριστεροί …όλοι στον Πασοκο Νικηταρά.

  4. Ο Κυρίτσης θέλει να επαναλάβει την αποτυχημένη φιέστα με τον Απολογισμό και τις στημένες ερωτήσεις.Θέλει να βάλει τον κόσμο να τσακωθούν μεταξύ τους. Αν ξεκινούσαμε και εμείς τις στημένες ερωτήσεις τοποθετήσεις τι θα γινόταν: Αλλά αυτός δεν έχει να χάσει τίποτα, τα έχει χάσει όλα. Το ξέρει πολύ καλά και είναι διατεθειμένος να διχάσει πάλι τον κόσμο.

  5. από ότι κατάλαβα από τη φωτογραφία του θέματος, Γιαννάκης Φραπές τέλος. Σαφής, αν και όχι επίσημη, αναγνώριση της προγραμματικής κυβίστησης… (η λέξη είναι αθώα,ετυμολογικά προέρχεται από την κίνηση των κύβων=ζαριών)

  6. Μπράβο. Αυτό είναι να είσαι ηγέτης. Βγαίνεις μπροστά, εχεις θεσεις, ζητάς συζήτηση μπροστά στον κόσμο. Τώρα να δω τις απαντήσεις.

    • Άκου φίλε τι σημαίνει ΗΓΈΤΗΣ και τι ΑΦΕΝΤΗΣ.
      Ο Αφεντης οδηγεί τους ανθρωπους του. Ο Ηγέτης τους εμπνέει.
      Ο ΑΦΕΝΤΗΣ βασίζεται στην εξουσία.
      Ο Ηγέτης βασίζεται στην καλή θέληση.
      Ο ΑΦΕΝΤΗΣ εμπνέει φόβο.
      Ο Ηγέτης εκπέμπει αγάπη.
      Ο ΑΦΕΝΤΗΣ λέει «εγώ «.
      Ο Ηγέτης λέει «εμείς «.
      Ο ΑΦΕΝΤΗΣ δείχνει αυτόν που έκανε το λάθος. Ο Ηγέτης δείχνει το λάθος.
      Ο ΑΦΕΝΤΗΣ απαιτεί σεβασμό.
      Ο Ηγέτης επιβάλλει τον σεβασμό.
      Αφήνω σε σένα τις συγκρίσεις. Αν μπορείς να καταλάβεις τις διαφορές είσαι σε καλό δρόμο. Αν όχι, υποτακτικος ενός Αφεντη θα είσαι πάντα.

      • Είσαι ο καλύτερος ανώνυμος που κυκλοφορεί… Τον έστειλες σπίτι του… Εύγε

  7. Τώρα να πάρετε θέση. Όχι μόνο βρύσιμο, αυτό είναι εύκολο. Προτάσεις, θέσεις. Να δω τι ψάρια πιάνετε.

  8. Απίστευτη πολιτική κίνηση του Δημάρχου…αντε να ρωτήσεις τον υποψήφιο Δήμαρχο της ισχυρής Κω να σου απαντήσει για το 2ο χοτσποτ που θέλει ο τοπικος βουλευτής,να σου απαντήσει για τη συμφωνία αλλά πρεσπες και τη ρόλο θα παίξει η Δημαρχία γιαυτο,και άντε να αποδείξει οτι δεν είναι δεκανίκι των προδοτών της Μακεδονίας…πάντως υπάρχει πολύ πιθανό να μην γίνουν δημοτικές εκλογές λόγο πολεμικού επεισοδίου με την Τουρκιά….κατι τέτοιο ακούγετε…

    • Ανεπίτρεπτο να επειτρεπονται τέτοια σχόλια με fake news για πιθανό πολεμικό επεισόδιο. Η δημοκρατία έχει σαφή όρια αυτά της υπευθυνότητας και της σοβαρότητας.

  9. Αναρωτιέμαι γιατί ο κύριος Κυρίτσης καλεί σε διάλογο δύο μήνες πριν από τις εκλογές τις παρατάξεις και τον κόσμο να τον ακούσουν. Μάλλον έχει καταλάβει ότι εάν είναι μόνος του δεν πρόκειται να πλησιάσει κανένας εκτός από τους συμβούλους και τις οικογένειες τους. Γι’ αυτό καλεί και τις άλλες παρατάξεις. Του διαφεύγει ότι απέναντι σε αυτόν τον λαό όλων των πολιτικών αποχρώσεων ήταν η παρακμή του κυρίου Κυρίτση. Πλήρης αδιαφορία για τα προβλήματα του κόσμου. Στα δύσκολα τους έστελνε στην Περιφέρεια και στην Κυβέρνηση. Για το πρόβλημα της προσφυγιάς έδειξε απανθρωπιά. Για το πρόβλημα του σεισμού εκμεταλλεύτηκε τις απευθείας αναθέσεις. Αντί για την αναγκαία ενότητα των πολιτών τους έστελνε στα δικαστήρια. Έβλεπε μόνο τον εαυτούλη του σε όλα τα θέματα. Να περνά καλά πράγμα που συζητάνε όλα τα καφενεία.. Μην παραξενεύεστε λοιπόν γιατί τα κόμματα, οι παρατάξεις και οι πολίτες είναι ενωμένοι και δεν πρόκειται να πάνε.

    • Γράφε, γράφε Σ.......... των απευθείας αναθέσεων των 500.000 δρχ η κάθε μια επί Δημαρχίας Καΐσερλη...

      Έχεις τα κότσια να μετρήσεις πόσες αναθέσεις και πόσα εκατομμύρια εισπράξατε από τον συνέταιρο σας Κωστούκο για να τον στηρίζετε 40 χρόνια με ψηφουλάκια απευθείας αναθέσεων;;;;

  10. Ποντάρει σε ανοιχτό διάλογο ο απερχόμενος, καθώς πιστεύει ότι τα λέει καλύτερα και ότι θα κερδίσει τις εντυπώσεις… Ανοιχτά θα βάλει τσιράκια να ρωτήσουν για τις κόμμστικές ταυτότητες και η κουβέντα θα πάει σε μπαρουτοσόου, γιατί εκεί θέλει να την πάει… Πίσω έχει η αχλάδα τη ουρά… Θα την πατήσεις εκεί …..απερχόμενε .

  11. Με τις προτάσεις φιάσκο απερχόμενε , προσπαθείς να καλύψεις τα άπλυτα σου…. Ντροπή σου. Να παραιτηθείς και αυτοί που σε στηρίζουν να ντρέπονται.

  12. Να τους ξεσκίσεις. Είμαστε όλοι μαζί σου και θα έρθουμε να σου συμπαρασταθούμε. Να τους κάνεις με τα κρεμμυδάκια.

  13. Πάει τα έχασε ο απερχόμενος. Θα του πει ξανά όπως στον ΟΡΦΕΑ η Ιωάννα ότι κλέβει με τις απευθείας αναθέσεις και δεν θα ξέρει τι θα απαντήσει. Μόκο έκαναν αυτός και οι σύμβουλοι του.

  14. Μην κατηγορείτε τον Δήμαρχο μας , ο άνθρωπος την ποσόστωση προσπαθεί να καλύψει… 40 υποψήφιες χρειάζεται… χαχαχα. Πληροφορίες λένε ότι είναι σε καλό δρόμο.

  15. όταν τους πήγαινες στα δικαστήρια δεν σκέφτηκες ότι ο τροχός γυρίζει. Όταν έστελνες στα αζήτητα οικογενειάρχες υπαλλήλους δεν σκέφτηκες ότι κάποια μέρα θα είσαι και εσύ αζήτητος. Καλέσματα, παρακάλια και δάκρυα είναι αργά πλέον.

  16. Αλλά εμείς θα πάμε όχι για να τον ρωτήσουμε γιατί δεν πλήρωνε τους υπαλλήλους του ΔΗΡΑΣ, αλλά για να τον χαϊδέψουμε

  17. Κύριοι υποψήφιοι να μην τσιμπήσει κανείς σας στο τυράκι του συνυποψηφίου σας κ. Κυρίτση γιατι είναι μια φτιασιδωμένη παγίδα για να πείσει τους πολίτες που 5 χρόνια τους έγραφε ότι ειναι υπέρ της συνεννόησης του διαλογου και ολα αυτά τα ωραία που θυμάται μονο 3 μήνες πριν τις εκλογές και ξεχνά αμέσως μετά την απομάκρυνση απο ην κάλπη.

  18. ο Κυρίτσης κοροϊδεύει τον κόσμο. Για να δούμε θα βρεθεί κανένα ζαβό της μειοψηφίας να πάρει μέρος στο πανηγύρι που πάει να στήσει;

  19. Αυτός ο επικίνδυνος θέλει να βάλει τον κόσμο να σκοτωθούν μεταξύ τους για να την βγάλει αυτός καθαρή. Ο ΔΗΡΑΣ που είναι Δήμαρχε :::: Τί τον έκανες τον σταθμό τους τεχνικούς τους δημοσιογράφους????????????

  20. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 125% !!! ΑΘΛΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΜΥΛΩΝΑ!

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 125% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 3.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 125%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΒΙΚΩ,ΑΜΙΑΝΤΟΣ, LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  21. Κοινό μας σπίτι ο Δήμος? Από πότε? Και για πόσο? Εδώ η υποκριτική έχει φτάσει σε άλλα επιπεδα, ξεπέρασε τα προσδοκουμενα και πάει σφερατη για ένα παράλληλο σύμπαν. Εμείς θα παίξουμε τον ρόλο του εξωγηινου? Αναμεσα στα τρία είδη μνήμης, την καλή την κακή και αυτή που μας συμφέρει, ας επιλέξουμε αυτή που δεν θα μας απαξιωσει για ακόμα μια φορά.

  22. Δήμαρχε , έρχεσαι καρδαμαινα για να πάρεις ψήφους? Θυμασε 320 υπογραφές που έλεγαν για διάλογο για την πλατεία?…και εσύ ο χουντικός εγωιστής δεν επέστρεψες να γίνει διάλογος και φεύγοντας μπροστά σε όλους..».ότι και να λέτε θα γίνει αυτό που λέω εγώ»…ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΙΚΟΣ!
    …και εσύ ρε Πογια…τόσο μούγκα ρε φίλε..σου έκανε καμία εξυπηρέτηση και σε κρατάει απο τα Α@@@δια?…..για ψαχτείτε να δείτε πως τους κρατάει όλους!
    Παρακαλώ σοβαρευτείτε και παράκληση….μην βάζετε στο ψηφοδέλτιο και την κουτσή μαρια..επειδή εχει Μεγάλο Σόι …ντροπή πια..τόσο πολύτιμη ειναι η καρέκλα?

  23. Ε Άχρηστοι τους καλώ να έρθουν και θα έχω συντονιστή και τον Βαρκά ή και τον Φάκκο. Και ας τολμήσουν οι συντονιστές να δωσουν τον λόγο στους άλλους. Θα τους στείλω κατ’ ευθείαν τον Εισαγγελέα. Ξέρει ο Φάκκος τι τον περιμένει

  24. 1. To 2015 εισβολή μεταναστών
    2. Το 2016 ρεκόρ πτώσης του τουρισμού λόγω της κακής διαχείρισης του μεταναστευτικού από τον Κυρίτση
    3. Αρχή του 2017 παύση της Ryan air μετά από συνεχόμενα χρόνια πτήσεων
    4. Καλοκαίρι του 2017: ο μεγαλύτερος σεισμός στη σύγχρονη ιστορία της Κω
    5. 2018: αρνητικό ρεκόρ όλων των ετών σε αφίξεις κρουαζιεροπλοίων!
    6. 2019: πρωτοφανείς πλημμύρες στο νησί

    Τι άλλο μας περιμένει με τον δήμαρχο της γκαντεμιάς? θεέ μου βοήθα μας με τον xρουσούζη που μπλέξαμε!

  25. Ο Νικηταράς είναι κρυφο σφυριζαιος και οραματίζεται και δεύτερο hot spot καθ’εντολη του μέντορα του Καματερού ? Να βγει και να το πει αντρίκια είμαι Σφυριζαιος και θέλω δεύτερο hot spot ή δεν είμαι Σφυριζαιος ούτε δεύτερο hot spot

  26. Κυρίτσης-τέλος
    Η αποθέωση του «δεν θέλω>> του <>, της μη συνεργασίας, του ξερολισμού, της ειρωνείας, της χλεύης, της παρακμής, της απαξίωσης προσώπων και χαρακτήρων, της ανικανότητας, της κυκλοθυμίας, του `δεν άλλαξα`, αλλά και της διχόνοιας στην τοπική μας κοινωνία – και τόσα άλλα…
    Σίγουρα, κανείς δεν είναι τέλειος (εκτός απ`αυτόν όπως πιστεύει ο ίδιος, γιατί είναι, ο ασεβής, ο μετά τον `Θεό`).
    Θέλουμε δεν θέλουμε, το σύστημα των δημοτικών εκλογών ειναι δημαρχοκεντρικό.
    `Ομως κάτι τέτοιο πάλι και ξανά, δεν μας αξίζει!
    Να τα θυμόμαστε όλα και όλοι και να μην τα ξεχνάμε.
    Αγαπητοί φίλοι και σύμβουλοί του, απλά απομονώστε τον!
    Αγαπητοί συμπατριώτες, θα το διαβάζετε συχνά-πυκνά για να το εμπεδώσετε!
    Επιτέλους, απαλλαγή…

  27. Αγαπητοί συμπατριώτες. Μην ακούτε πάλι τα ίδια τα λόγια, τα ωραία, τα μεγάλα. Μην εμπιστεύεστε το ειρωνικό υφάκι και τα κρύα αστειάκια. Κουράζει και κουράζεται. Ο πραγματικός αποστάτης και κρυπτόμενος από τα προβλήματα του τόπου μας ειναι ο απερχόμενος δήμαρχος. `O,τι και ν`ακούμε, ό,τι και να συζητάμε πρέπει να καταλάβουμε ότι, η θητεία αυτής της δημοτικής αρχής ήταν ένα χαμένο χρονικό διάστημα για το νησί μας. Αυτό που χρειάζεται πλέον είναι συνεννόηση, διάλογος, συνεργασία για να παμε μπροστά. Ζούμε ακόμα σε παρακμιακά χρόνια. Κοιτάζεις γύρω σου κι απογοητεύεσαι. Ο καθένας από εμάς προσπαθεί για το καλύτερο και βρίσκει μπροστά και απέναντι του την τωρινή διοίκηση του Δήμου. Σίγουρα μας αξίζουν πολλά – πολλά περισσότερα. Το βασικότερο είναι η απαλλαγή από τη `Δύναμη Αλλαγής`.

  28. Ο πραγματικός αποστάτης από τα προβλήματα του τόπου μας είναι ο απερχόμενος δήμαρχος. Δυστυχώς, κάποιοι φίλοι και συνοδοιπόροι του δεν το καταλαβαίνουν! Απορούμε, πώς μπορεί να βρει νέα στελέχη για να τον ακολουθήσουν και να συνεχίσει το «ανύπαρκτο έργο του«! Αγαπητοί συμπατριώτες, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα πλέον, παρά μόνο διχόνοια, απειλές και μη συνεργασία. Είναι ένας ακόμα καιροσκόπος της πολιτικής, αγωνιζόμενος μόνο για τον εαυτό του, με την ξανά προεκλογική αλλαγή του πολιτικού του προσωπείου, του καλού και του φιλικού. Απλα απομονώστε τον. Επιτέλους, απαλλαγή…

  29. Τώρα ψάχνω για Debate και διάλογο. Εάν δεν έρθει κανένας σας, θα γίνει μ`εμένα, το εγώ μου και τον εαυτό μου και θα πιάσω νούμερα τηλεθέασης πιο πάνω από το SURVIVOR, το MASTERCHEF και το POWER of LOVE!!!

  30. ΤΥΧΑΙΟ??
    Τυχαία η επιλογή ημερών για τον ανοικτό διάλογο ?
    Ημέρες που όλες οι δημόσιες υπηρεσίες ,σχολεία ,γραφεία ,καταστήματα είναι ανοικτά ??
    Ποιος θα μπορεί να είναι εκεί?
    Μήπως αυτό είναι το ζητούμενο ….να είναι μόνοι τους για να μην υπάρχουν ερωτήσεις από τον κόσμο ?

  31. Κυριτση αν ήσουν υπέρ του διαλόγου της συναίνεσης και γενικά της δημοκρατιας, δε θα λεγες σε δημότη σκουλήκι θα σε λιωσω……

  32. Η πρόταση του Γιώργου Κυρίτση για ανοιχτό διάλογο άργησε πολύ. Κάτι χρόνια ! Μου θυμίζει το έργο «ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΜΠΗΪΑΣ». Το σκεφτόσουν Γιωργάκη πολύ καιρό και τώρα ωρίμασε ; Τι ξέρεις από διάλογο, εσύ που σαν λέξη την απόβαλες από το λεξιλόγιό σου από την πρώτη μέρα που κάθισες στην πανάκριβη πολυθρόνα; Τώρα Ρούφα τ΄αυγό σου και μην λεονταρίζεις με προτάσεις που θα σου βγουν μπούμεραγκ όπως λέγαν κάποτε «ὤδινεν ὄρος καὶ ἔτεκεν μῦν».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ