ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με μεγάλη επιτυχία και θερμά χειροκροτήματα η Θεατρική παράσταση «Οίκος Ενοχής» στο Πολύκεντρο Πυλίου

6
2264
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Η θεατρική ομάδα Πυλίου παρουσιάζει την κωμωδία «Οίκος Ενοχής» των Ρέππα – Παπαθανασίου.

Η πρεμιέρα έγινε χτες Παρασκευή 22 Μαρτίου, ενώ ακολουθούν οι παραστάσεις απόψε Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Μαρτίου, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Πυλίου.
Οι παραστάσεις ξεκινούν 20:30 και η τιμή εισόδου είναι 5€.
Λαμβάνουν μέρος οι: Καραθωμάς Θωμάς, Γιώργος Αγρέλλης, Χρήστος Κουτέας, Γιάννης Γιαννούρης, Εύη Πέτρου, Μαριάνθη Γκανά, Ανθούλα Καραγιάννη, Μαρία Κέππα και Ασηλάνης Θεοδώρου.
Η πλοκή του έργου :
Η υπόθεση ξεκινάει από τη στιγμή που τρεις τυπικοί μικροαστοί, ένας υπάλληλος του υπουργείου συγκοινωνιών , μια προϊσταμένη νοσοκόμα και μια φαρμακοποιός κληρονομούν εξ αδιαιρέτου ένα νεοκλασικό στο κέντρο της Αθήνας. Ένα υπέροχο κτίριο με ιστορία , γιατί σε αυτό κάποτε είχε μείνει ο ποιητής Άγγελος Σικελιανός.
η πρώτη έκπληξη που περιμένει τους τρεις κληρονόμους είναι ότι στο εν λόγω κτίριο στεγάζεται ένας οίκος ανοχής στον οποίο δουλεύουν μια Ελληνίδα και μια Ρωσίδα, ένας υπάλληλος επί της υποδοχής και ένας νταβατζής.
Οι τρεις μικροαστοί κληρονόμοι κατ” αρχήν σοκάρονται από το είδος της επιχείρησης, που στεγάζεται στην ιδιοκτησία τους αλλά γρήγορα ξεπερνούν το σοκ και συνεργάζονται με μεγάλη ευκολία. Και όχι μόνο συνεργάζονται, πρωτοστατούν με πολύ πρωτότυπες ιδέες για τη βελτίωση των εισοδημάτων της επιχείρησης. και το πιο μεγάλο κόλπο που κάνουν είναι το εξής: εκμεταλλευόμενοι το όνομα του Άγγελου Σικελιανού ιδρύουν ένα ψεύτικο πολιτιστικό σύλλογο και παίρνουν επιδότηση από τα ευρωπαϊκά προγράμματα. Τα πράγματα όμως περιπλέκονται επικίνδυνα όταν μετά την έλευση της τρόικας στην Ελλάδα ελέγχονται από το υπουργείο όλοι οι σύλλογοι που έχουν επιδοτηθεί. Τι θα κάνουν όταν έρθει να τους ελέγξει ο Αυστηρός Γερμανός επίτροπος; Πώς θα παρουσιάσουν τον οίκο ανοχής;

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με συγκίνησε ο τίτλος της παράστασης «Οίκος Ανοχής» Μου θυμίζει το σπίτι που κάναμε τις συζητήσεις για να κατεβάσουμε υποψήφιο δήμαρχο τον κοψιμιό. Αφήστε με να αγιάσω τους ειπα τότε και έπεσε στο τραπεζι η ιδέα. Ως Άγιος να γράφω σχόλια με σοβαρό ύφος και με στόχο να πλήξω τον Κυριτση. Ωραίες νύχτες πίναμε και ουισκακια. Ό

  2. Μου ανέθεσαν να ερευνήσω ποσά εισιτήρια θα κόψει στις εκλογές η παράσταση του δικου μου. Το έψαξα ρώτησα και εμαθα αλλά δεν μπορώ να σας πω. Δεν είναι και τόσο ευχάριστα τα πράγματα. Ο Κυριτσης προηγείται σταθερά με μεγάλη διαφορά. Παρακάλεσα όμως το Βαξεβάνη και θα μου φτιάξει μια δημοσκόπηση που θα βγάζει δήμαρχο το δικό μου από την πρώτη Κυριακή. Ευτυχώς έχω φίλους.

  3. Συγχαρητήρια στην θεατρική ομάδα ΠΥΛΙΟΥ για την τέλεια παράσταση που παρουσίασαν. Νομίζω ότι για ερασιτέχνες ηθοποιοί… αξίζουν πολλά περισσότερα από τους διάσημους ηθοποιούς! Τέλειες ερμηνείες! Τέλεια παράσταση που αξίζει να την δείτε ΌΛΟΙ!

  4. Θερμά Συγχαρητήρια σε όλη την Θεατρική Ομάδα !!!
    Είστε όλοι Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο Ι… Πολλά Μπράβο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ