ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με νεανικό ενθουσιασμό και επιτυχία η Δεντροφύτευση της ΑΡΓΩ στην Καρδάμαινα

0
2154
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΊΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με νεανικό ενθουσιασμό και επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η Δεντροφύτευση της ΑΡΓΩ στην Καρδάμαινα.

 

Συνολικά φυτεύθηκαν 70 αλμυρίκια στην περιοχή Λιά- Άνεμος από τα παιδιά της πέμπτης και έκτης τάξης του δημοτικού σχολείου Καρδάμαινας, παρουσία του Προέδρου της Κοινότητας Νίκου Πόγια, καθώς και του Προέδρου και των μελών του ΔΣ του Πολιτιστικού συλλόγου ΑΡΓΩ Καρδάμαινας που είχε και την πρωτοβουλία της δεντροφύτευσης.

Ο χρήστης Αργώ Πολιτιστικός Σύλλογος Καρδάμαινας πρόσθεσε 59 νέες φωτογραφίες στο άλμπουμ: Δεντροφύτευση 7 Οκτωβρίου 2019 — με το χρήστη Giannis Kouvelos και 2 ακόμη στην τοποθεσία Αργώ Πολιτιστικός Σύλλογος Καρδάμαινας.

Τιμούμε σήμερα το δέντρο γιατί, ειδικά στον τόπο μας με τις δύσκολες κλιματικές συνθήκες, τα δέντρα και τα δάση αποκτούν ιδιαίτερη σημασία και απεριόριστη αξία.
Δεν θα ήταν υπερβολή να δεχθούμε ότι αυτά αποτελούν σημαντικό
στοιχείο της ζωής μας που πρέπει να διαφυλάξουμε με κάθε δυνατό τρόπο.
Ευχαριστούμε θερμά τα Mitsis Hotels για την για την κάλυψη μέρους των δέντρων,
τα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Καρδάμαινας καθώς και τη Δημοτική Κοινότητα Καρδάμαινας.

Δεντροφύτευση 7 Οκτωβρίου 2019
59 φωτογραφίες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, ουρανός, παραλία, σύννεφο, ωκεανός, παιδί, βουνό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, παιδί, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 15 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, παιδί και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, ουρανός, ωκεανός, παιδί, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ