ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με μεγάλο ενδιαφέρον η ΓΣ της Έν. Ξενοδόχων παρουσία του Προέδρου της ΠΟΞ Γρ. Τάσιου | Συμμαχία τουρισμού- Συνεργασία με Μarketing Greece, Πτώχευση THOMAS COOK, Μεταναστευτικό, ΣΣΕ, Αιγιαλός, στο τραπέζι

10
2337

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε απόψε στο ξεν. kos η ετήσια γενική συνέλευση των μελών της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, παρουσία του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Γρηγόρη Τάσιου.

Ο Γρηγόρης Τάσιος εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία του στο νησί κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην άψογη συνεργασία του στην ΠΟΞ με την Ντίνα Σβύνου, αλλά και ενθυμούμενος την συνεργασία που είχε με το νυν μέλος του ΔΣ του ΕΟΤ Νίκο Πουλιού (ο οποίος ήταν επίσης παρών στη συνέλευση) από τα χρόνια που ο Ν. Πουλιού ήταν στην ΠΟΞ και ο ίδιος μέλος του ΔΣ του ΕΟΤ (την περίοδο 2013-15).

Χαιρετισμό στη γενική συνέλευση, καλωσορίζοντας ιδιαίτερα τον παλιό φίλο και συνεργάτη Γρηγόρη Τάσιο απηύθυνε επίσης το μέλος του ΔΣ του ΕΟΤ, Νίκος Πουλιού.

Ακολούθησε το καλωσόρισμα – παρουσίαση από την Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ντίνα Σβύνου η οποία έκανε τοποθέτηση επί των θεμάτων της γεν. συνέλευσης και η ενημέρωση για τις δράσεις της προηγούμενης χρονιάς καθώς και ο οικονομικός απολογισμός από την γενική γραμματέα Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου.

Η κ. Σβύνου παρουσίασε επίσης τη νέα Νομική σύμβουλο της Ένωσης Ξενοδόχων Κω Διώνη Βασιλείου – Πουλιού η οποία έκανε αναλυτική ενημέρωση για το νομικό κομμάτι των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Αμέσως μετά έγινε ενημέρωση από την πρόεδρο για:

  • Συμμαχία τουρισμού-  Συνεργασία με την Μarketing Greece
  • Πτώχευση THOMAS COOK
  • Μεταναστευτικό
  • Ενημέρωση από τον αντιπρόεδρο και τη γενική γραμματέα για:
    •       Σχολείο Τουρισμού ON TOUR στην Κω
    •       Δράσεις γαστρονομίας
  • Και ενημέρωση – Διάλογος μετον Πρόεδρο της ΠΟΞ κ. Τάσιο για:
    •        Συλλογική σύμβαση εργασίας
    •       Πνευματικά – Συγγενικά Δικαιώματα
    •       Αιγιαλός
    •       Κινήσεις-διεκδικήσεις ΠΟΞ

    Το πρωί ο κ. Τάσιος θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο και θα έχει ξεναγηθεί στο νησί.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάποιοι την πάτησαν με την Thomas Cook αλλά λόγω καβάτζας είναι μέσα στην καλή χαρά.

    Οικογενειακή και κομματική υπόθεση, αλλά τα χρέη πάνε σύννεφο και τα καζίκια που θα αφήσουν στην αγορά και τους εργαζόμενους δεδομένα…. Γνωστό το κόλπο και η δικαιολογία της πτώχευσης που όλοι περίμεναν για μερικούς…

  2. Αυτοι καλα κανουν και γελανε, ΤΩΡΑ !!!!!! Τον ριξανε τον Τσιπρα και φερανε τον «δικο τους ανθρωπο» …….. ξερετε αυτον τον ….Φιλελελε τον Κουλη που τα λεφτα που μαζεψε ο» καταραμενος » ο Τσιπρας τα μοιραζει τωρα στους δικους του ….. Αυτοι την δουλεια τους κανανε !!! Οι μ@λ@κες οι μισθωτοι και οι συνταξιουχοι που τους βοηθησαν με την ψηφο τους τι σκ@τ@ περιμενουν ΤΩΡΑ ;;;;;;;;;;;;;; Κοροιδα ε κοροιδα εσεις βλεπετε τα βοθροκαναλα και γεμισετε τις τσεπες σας με τις μ@λ@κιες τους !!! Καλα να παθετε !!!!

  3. Άλλα κ άλλα Ένωση ξενοδόχων;;; Πόσα είναι τα μέλη;;
    Πόσοι ήταν εκεί;
    Ετοιμαστείτε για το δεύτερο χοτ σποτ, Οι σουβλακομαχοι που είναι;;

  4. Μερικοί έχασαν και άλλοι κερδισαν. Ας μη το βρουν ως δικαιολογία για να φεσωσουν προσωπικό και προμηθευτες.

  5. Και δωσε στον υπάλληλο τον κακόμοιρο 700 ευρώ και να χτυπάει 12ωρα Σεπτέμβριο Οκτώβριο που φεύγουν οι ρουμανοβουλγαροσερβοι . Ντροπή σας… εσείς καλά τρώτε.. Και το προσωπικό στην πείνα.. για αυτό ήμαστε εδώ που ήμαστε .

  6. ΤΙ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΧΕΥΣΗ ΤΟΥ THOMAS COOK?

  7. Συμμαχία τουρισμού-  Συνεργασία με την Μarketing Greece. Τα ξεχάσαμε τα παχυλά τα λόγια στον Κυπριωτη πριν χρόνια με τον Σιφάκη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ