Παρέμβαση Δημάρχου Κω για την παρατεταμένη εκκρεμότητα στο έργο οδοποιίας επί της Εθν. Αντιστάσεως…

47
2819

Με αφορμή την παρατεταμένη εκκρεμότητα που αφορά στην καθυστέρηση ολοκλήρωσης του έργου οδοποιίας στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς με επιστολή του προ ημερών στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών ζήτησε την άμεση παρέμβασή της προς την εργολήπτρια εταιρεία, που έχει αναλάβει το έργο.

Κάνει λόγο για κακή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν έως τώρα αλλά και για ανισοσταθμίες στο οδόστρωμα οι οποίες δεν έχουν αποκατασταθεί.

Σε αυτό το πλαίσιο προγραμματίστηκε συνάντηση των εμπλεκομένων την προσεχή Τρίτη, 7 Ιανουαρίου, και επί τόπου εξέταση του έργου.

Ο Δήμαρχος Κω τόνισε ότι αν δεν τηρηθούν οι προδιαγραφές και οι απαιτήσεις της μελέτης του έργου αυτό δεν πρόκειται να παραληφθεί.

Δήλωσε χαρακτηριστικά ότι οι δημότες απαιτούν έργα ποιότητας, οικονομία πόρων και ταχύτητα υλοποίησης. Η δημοτική αρχή εξαντλεί όλες τις δυνατότητες σε αυτή την κατεύθυνση και το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει προασπίζοντας το δημόσιο συμφέρον.

 

 

Γραφείο Τύπου

47 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ζω στην Κω από το 1998 και πρώτη φορά ξημερώνοντας Χριστούγεννα και δεύτερη ημέρα Χριστουγεννων ολοι ομως ολοι καδοι και ο χωρος γυρω τους ηταν γεματοι σκουπιδια .Αυτο δεν το εχω ξαναδει. Εχω ερθει για πρωτοχρονια στην θεσσαλονικη οπου την παραμονη το βραδυ εγινε συναυλια στην πλατεια Αριστοτελους με χιλιαδες κοσμο. Πρωι της 2ης ημερας στις 9 η ωρα σε ολη την περιοχη δεν υπηρχε ουτε ενα αποτσιγαρο. Αυτα ειναι εργα ποιοτητας και σεβασμου του πολιτη κυριε Δημαρχε και αναφέρομαι σε μια πόλη στην ίδια χώρα με τους ίδιους νόμους. Καταφέρατε να βρωμισετε τις γιορτινές μας ημέρες. Όσοι βιάζεστε να με κατακρίνεις θυμηθείτε η ρωτήστε κάποιον συμπολίτη μας εάν έχω άδικο. Εύκολη η κατάκτηση της εξουσίας κύριε Δήμαρχε αλλά δύσκολη η διαχείριση της επιτυχίας. Μετά από πολλά 10άρια πήρατε ένα τεράστιο ΜΗΔΕΝ. Αν κάτι λέει αυτό για εσάς…

    • Ρακί με ειδικό Blend από πεπιεσμένο αρωματισμένο αιθέριο έλαιο, που προέρχεται από υπερ-καταανάλωση προιόντων All Inclussive,και αιωρείται σ όλη την ατμόσφαιρα στην διαδρομή προς Ψαλίδι τις βραδινές ώρες μέχρι πρωίας..Στην υγειά μας ρε παιδιά.

      • Που είσαι βρε Πετράξ να βγάλεις μερικές φωτογραφίες στα τριώροφα σκουπίδια;;;;

        Οι κοκοβιοί έβγαλαν μόνο ξεκοκκαλίζοντας τα μισθά….

        • Psadidi Levante...Au De Toilet αυτό θα είναι το νέο σήμα της Κω στο αεροδρόμιο της Fraport

          και βέβαια βαρύνει και τις τελευταίες 4 Δημοτικές αρχές..γι αυτό πρέπει να κατοχυρωθεί σαν όνομα,σαν άρωμα: Ψαλίδι Λεβάντε περφιούμ..ανα(ζωο)γονεί και τα …τούβλα!!!! Ένα μπλεντ από κατσικίσιο,αρνίσιο,βοδινό,χοιρινό με πασπάλισμα φρούτα,πίτσες,σνάκ,πρωινά και μπόλικη μπόμπα.Αιθέρια έλαια σε πεπιεσμένη αερομορφή και ιδού το θαύμα.Δεν χρειάζεται να ψεκάσεις στο αμάξι,σε καλύπτει το Ψαλίδι Λεβάντε.

    • Βρε αποστάτη του Σ@υράματος ξέχασες τα σκουπίδια χρονιάρες μέρες; Γυρίσατε παστρικοί;;;;;

      Και εσύ βρε Τριώροφε με ραβασάκια στις τεχνικές σου υπηρεσίες θα λύσεις το πρόβλημα ή το πρόβλημα σου είναι να βγάλεις άχρηστα τα έργα ΚΥΡΙΤΣΗ;;; Μήπως εκβιάζει για τα λιλιάτων εργολαβιών ο ανίκανος να προγραμματίσει και να εκτελέσει τα έργα, ακόμα και αυτά που βρήκε έτοιμα;;;;;

      • Περίμενε βρε γρινιάρη, έρχονται οι ΤΡΙΏΡΟΦΟΙ ΚΑΔΟΙ, θα γεμίσουν με φρόκαλα με οράματα.

        Δώσε της αρπαχτής οπαδέ μερικά χρόνια στον Θεοδόσιο να πάρει μπροστά που τον αποκαλείΣ άβουλο και ανίκανο…. Από δημοπρασίες έργων για το μέλι και τα λιλιά ξέρει το ίδιο καλά με την Μ@σχαρ@κεφαλή της Ευρώπης….

    • OTAN Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΝΕΙ ΑΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ
      ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΨΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ. ΗΜΕΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΩΝ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΔΩΡΑ Κ.Τ.Λ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
      ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ 2 ΤΟΥ ΜΗΝΑ; ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ; ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ;

    • Και όμως φίλε μου έχεις άδικο. Μάλλον πρώτη φορά έμεινες για γιορτές στην Κω. Τις προηγούμενες χρονιές μάλλον πήγαινες στον τόπο καταγωγής σου. Και καλά έκανες. Οι μοναδικές μέρες που δεν δουλεύουν οι εργαζόμενοι στην αποκομιδή σκουπιδιών είναι 2 μέρες τα Χρισυούγεννα (25-26), 2 μέρες την Πρωτοχρονιά (1-2) και 2 μέρες το Πάσχα. (Και φυσικά τις Κυριακές). Όλες τις υπόλοιπες μέρες και αργίες δουλεύουμε κανονικά. Μπορείς να κάνεις μία ερώτηση στη Διεύθυνση της υπηρεσίας για επιβεβαίωση. Γι’ αυτό βγήκε και σχετική ανακοίνωση. Έχουμε και μεις δικαίωμα να περάσουμε τις γιορτινές μέρες με τις οικογένειές μας όπως όλοι σας. Αν θέλετε να κάνετε αντιπολίτευση βρείτε άλλο θέμα. Αφήστε μας έξω από τα πολιτικά σας παιχνίδια και άστε μας να κάνουμε τη δουλειά μας (με όλα τα προβλήματα που έχουμε).

  2. ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!

    • ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ?ΕΣΤΕΙΛΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

  3. ……Ο δημαρχος εστειλε επιστολη στις τεχνικες υπηρεσιες!!!
    Ρε τι ζω ο ανθρωπος!!

    • ΑΛΙΜΕΝΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΟΥΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΣΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΦΕΕΕΤΑΑΑΑΑΑ

  4. Βρε τα κυριτσακια. Ηπιαν τις ρακες τους και βγηκαν μεθυσμενα απο την τρυπα τους. Ξεχασανε τα πεντε χρονια απουσιας τα πεντε χρονια αδιαφοριας και καταστροφης των μηχανηματων του δημου. Ξεχασανε τις χιλιαδες καμενες λαμπες. Και τωρα νομιζουν οτι η νεα δημοτικη αρχη εχει μαγικο ραβδι να λυθουν ολα σε λιγους μηνες. Οταν γυρισετε απο την κρουαζιερα τα ξαναλεμε.

  5. Να επιβαλεις στους δουλευταραδες που δουλευουν μια ωρα και καθονται τρεις να δινουν κλισεις στο οδοστρωμα ετσι ωστε το νερο να πηγαινει στα φρεατια των ομβριων και οχι στα μουτρα των πεζων.. επισης το αστειο »λογο καιρου δεν δουλευουμε» πρεπει να σταματησει τα ευρωπαικα παραδειγματα οτι αυτο δεν ισχυει πουθενα ειναι απειρα… Και ασε τις επικοινωνιακες παρεμβασεις Mr Fantastic Δημαρχε γιατι ειναι σαν μας λες οτι δεν εισαι ικανος να τους βαλεις σε μια ταξη.. Με τα μουτρα στην δουλεια το καλοκαρι ερχεται και πρεπει να εχεις ετοιμο το νησι και οχι ακομα να το ετοιμαζεις.. Εδω θα φανει η μαγκια σου ολοι οι αλλοι εσκαβαν μεσα στους τουριστες για να δουμε εσυ??

      • Η ………ήταν,αν είναι τώρα δε ξέρω, υπάλληλος της εταιρία που κάνει το έργο. Ας την έβαζε «μέσον».

    • Πώς να φύγουν τα σκουπίδια, όταν την Πέμπτη έκλεισε το δήμο, και έδωσε άδεια σε όλους τους υπαλλήλους; Είχε το δικαίωμα; ήταν νόμιμο;

  6. Μπραβο ρε Δημαρχε!! Ασε τους απο πανω να λενε ο,τι θελουν! Οταν δεν κανεις σωστα την δουλεια σου σε κριτικαρουν..οταν την κανεις καλα φερνουν στο προσκηνιο ασχετα επιχειρηματα για να σου την πουν..Αυτοι ειναι οι συγχρονοι Ελληνες..Καλα κανεις για να γινουν και επαγγελματιες μερικοι..

  7. Μια φορά ρε Έλληνα να μην βγάλεις χολή… είχαν βγάλει ανακοίνωση αλλά Έλληνας είσαι!
    Υ.Σ. Θεσσαλονίκη την επομένη είχε 400 τόνους σκουπίδια και
    τα μάζεψαν σε λίγες ώρες.!!!!!!
    Ξανακάνεις μία βόλτα;

  8. Πραγματικά στις 9 το πρωί ήταν όλα πεντακάθαρα. Όσο για την κριτική να μάθετε να την αντέχετε και όχι να χωρίζετε συνέχεια τους πολιτες σε δυο παραταξεις. Και εαν μπορειτε να διαβαζετε καινα σκεφτεστε συγχρονως εδωσα πολλα δεκαρια ηδη στον Δημαρχο αλλσ οχι και λευκη επιταγη. Γραψτε για να πειτε κατι και οχι μονο γισ νσ μειωσετε οσους δεν σας χαιδευουν τα αυτια.

  9. Ο Δήμαρχος προσωπικά τα διαπίστωσε όλα ( και η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη γιατί στο τελείωμα πριν τα ποδηλατα του Σερνικου οπου και μενω η νέα άσφαλτος σβήνει στο πουθενά . Είναι σίγουρο ότι θα ξηλωνεται λίγο λίγο από μόνη της ). Άρα λοιπόν πρέπει να περιμένουμε άμεση αποκατάσταση η σε καμία περίπτωση πληρωμή του εργολάβου. Να το δούμε αυτό και να γουστάρουμε Δήμαρχο με κοχονες.

  10. βρε την ανακοινωση της ημερας εβγαλε ο ανθρωπος και την εστειλε στον εαυτό του
    ατε πιο που ε καλαβαινετε.
    βρε σας το πα δεν θα γινει ποτε δημαρχος. 100 δελτια και 500 φωτογραφιες να βγαζει τη μερα
    ε θυμαστε βρε τ0 2014 που κοψε που βγηκε πρωτος που το καμανε δημαρχο για 5 μηνες και μετα που εν ειχε μισθο την κοπανησε
    αλλη εκαμε το χρεος της και οι κοτες ψηφισαν τον κοψιμιο.
    τωρα μην μιλιτε τεσσερα χρονακια χαμενα πεταμενα θυμειθιτε με που σας λεω ξερω τον εγω πο το ΠΑΣΟΚ

  11. Το πρόβλημα είναι που οι εργολάβοι δεν έχουν λεφτά για καλά έργα γιατί τα έδωσαν σε αυτούς που τα κρυβαν στα χρηματοκιβώτια. Έτσι φτιάχνουν άθλιους δρόμους

  12. Μα και που τα «φτιάχνουν » πάλι τα ίδια χάλια ειναι.
    Τα ξεπετανε απλά
    Οι δρόμοι με τόσες λακκούβες και τόσα μπαλώματα κουνάνε πιο πολύ και απο καραβι. Ακατάλληλοι..
    Γ

  13. Θεοδοσακι, δεν προκειται να παραλαβεις το εργο; Να σου θημησω την οδο
    Κολοκοτρωνη; Να σου θυμησω την οδο 25ης Μαρτιου στην κατηφορα της Αγ. Αννας; Αληθεια ποτε εγιναν τα εργα αυτα; Οταν ησουν εσυ Αντιδημαρχος. Τελεια ποιοτητα, ε; Ξερεις ποσες φορες επισκευαστηκαν απο την δημ. Αρχη Κυριτση; τουλαχιστον τεσσερις! Ηταν η ποιοτητα σας, ηλιθιοι!!!

  14. Ερωτηση: Ποτε θα κλαδευτει η Σκ. Ζερβου;
    Απαντηση: Ποτέ
    Ερωτηση: Γιατι;
    Απαντηση: Γιατι στον δρομο αυτο μενουν ο Κυριτσης και ο Γερασκλης.
    Ηθικον διδαγμα: το κομπλεξ φρεναρει τον νου ( αν υπαρχει) των ανθρωπων.

  15. Μπράβο 9 η ώρα το πρωί δεν υπήρχε σκουπίδι πουθενά,όλοι οι κάδοι καθαροί,και από το έδαφος μαζεμένα,διότι όταν γέμισαν οι κάδοι,όλοι τα πετούσαν κάτω,μπράβο στους υπαλλήλους καθαριότητας.

  16. Μικρόψυχοι κοψιμιοί ακόμα να χωνέψετε ότι το πάρτι τελείωσε!!!!Αλλου πνιγήκανε καταστράφηκαν περιουσίες και εσείς κριτές βρήκατε να πείτε για σκουπίδια και δήθεν παραλήψεις και καθυστερήσεις έργων….όλα δρομολογούνται και οι πολίτες είναι δίπλα στην νέα δημοτική αρχή και αυτό φάνηκε από την πρωτοφανή συμμετοχή τους στον στολισμό της πόλης!!!!

  17. ποτε θα κανει παρεμβαση και στον εργολαβο πριν θρηνησουμε θυματα?η κατασταση ειναι δραματικη ολοι οι δρομοι γεματοι χωμα , τσαιλια και λακουβεσ……ειστε απαραδεκτοι……..

  18. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.. ΠΟΥ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΧΑΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΡΙΜΑΞΕΙ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ..

  19. ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ; ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

  20. Το άκρο άωτο της ταχύτητας και της καθυστέρησης.
    Ο Δήμαρχος έστειλε επιστολή στον Αντιδήμαρχο δηλ. στον ευατό του άρα το διάβασε αμέσως, όμως θα απαντήσει στον εαυτό του την Τρίτη.
    Μιλάμε για βλ@@α!

  21. Ο δήμαρχος,
    με επιστολή του,
    προ ημερών,ΠΡΟΣ
    την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, ζήτησε,
    την άμεση παρέμβασή της,
    προς την εργολήπτρια εταιρεία, που έχει αναλάβει το έργο.
    Αλλά διαβάζουν μερικοί ,αλλά καταλαβαίνουν……….και ψηφίζουν κιόλας……………καλή χρονιά

  22. Απορω γιατι αντιδρουνε μερικοι για το αυτονοητο. Ο δημαρχος με επιστολη του ζητα να επισπευθει ενα εργο. Οι προηγουμενοι βεβαια ειχαν ενα καλυτρο τροπο. Την συναλλαγη . Ε αυτα τελος. Πανω απο ολους και απο ολα ειναι το συμφερον του δημου το συμφερον των πολιτων. Πρεπει οι ταξιδιαρηδες να καταλαβουν οτι τα πραγματα αλλαξαν. Η κως θα προχωρησει μπροστα ειτε το θελουν ειτε οχι.

  23. Θεοδόση είσαι όμηρος στο «Γκέτο» που υπάρχει στην Καθαριότητα. Δυστυχώς απέτυχες, και δεν είναι μόνο οι γιορτές, έχει περιοχές που κάνουν νά περάσουν και μια εβδομάδα. Όλο το νησί βρωμάει, τώρα που είναι οι φωτογράφοι σάς?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ