ΟΡΑΜΑ& ΔΡΑΣΗ: Ο κύριος Νικηταράς έχει δώσει ήδη 2 παρατάσεις στον εργολάβο της Εθνικής Αντιστάσεως!

13
750

Ο κύριος Νικηταράς έχει δώσει ήδη 2 παρατάσεις

στον εργολάβο της Εθνικής Αντιστάσεως!

 

 

Με αφορμή την επιστολή του κυρίου Νικηταρά στις Τεχνικές Υπηρεσίες του δήμου μας στις οποίες ο ίδιος προϊσταται (;) για «την παρατεταμένη εκκρεμότητα στο έργο οδοποιίας επί της Εθν. Αντιστάσεως» του θυμίζουμε ότι:

  • με την υπ’ αριθμ. 366/11-10-2019 απόφαση Δ.Σ. χορήγησε 2η παράταση στον εργολάβο ! (τότε διοικούσε το δήμο άλλος δήμαρχος;)
  • με την υπ αριθμ. 459/ 20-12-2019 (ημέρα Παρασκευή) απόφαση του Δ.Σ. χορήγησε και 3η παράταση στον εργολάβο η οποία ισχύει και τον καλύπτει απόλυτα μέχρι την 29η Ιανουαρίου! (Προς τι η επιστολή στον εαυτό του;  Από τη μια του χορηγεί παράταση και από την άλλη τον εγκαλεί για καθυστέρηση;;)

Μάλιστα η συγκεκριμένη απόφαση αναρτήθηκε τάχιστα… για να εξυπηρετηθεί ο εργολάβος… στις 23/12 ημέρα Δευτέρα !

Αντίθετα το πρόγραμμα εκτελεστέων έργων του δήμου για το 2020 (πρωτοφανές!) αναρτήθηκε μόλις εχθές!

Ο κύριος Νικηταράς οφείλει να καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα στην επικοινωνία και τη διοίκηση.

Οφείλει να μάθει να παίζει έντιμα και να λέει την αλήθεια ακόμα και όταν η πίεση που του ασκείται από την δικαιολογημένη αγανάχτηση των δημοτών στο συγκεκριμένο – και όχι μόνο έργο- είναι μεγάλη.

Για την ενημέρωση των συνδημοτών μας επισυνάπτουμε την απόφαση για την τρίτη παράταση επισημαίνοντας ότι κανένας εκ της δημοτικής αρχής και προπάντων ο κύριος Νικηταράς (ήταν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου άραγε;) δεν έκανε λόγο για κακό εργολάβο, για καθυστέρηση και κακοτεχνίες…

 

 

https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%97%CE%A98%CE%A9%CE%9B%CE%95-9%CE%A85?inline=true&fbclid=IwAR3sowUgjyrAMYOPSdVTOXmOjbZFFDUd3tBeOu5QHBDIvobx3k-zG98WrRw

 

Το Γραφείο Τύπου

13 ΣΧΟΛΙΑ

    • Δυό παρατάσεις έδωσε ο Τριώφλορος στον εργολάβο, λιλιά όμως γιοκ και φωνασκεί...

      Προσπαθεί να βγάλει κακοτεχνίες στα έργα ΚΥΡΙΤΣΗ μια και για να δούμε δικό του θα περάσει το 20$20. Είπαμε, ο ΤΕΟ μόνο για τις δημοπρασίες έργων ενδιαφέρετε που έχουν τα λιλιά των εργολάβων και μπόλικο μέλι……

  1. ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ παλευει με το καθεστως κυριτση.

  2. Έχετε καταντήσει πολύ γελοίοι , περιοδεύον θίασος πραγματικά , κουράζεται πολύ κυρία Ρουφα παρά πολύ παρατιέστε τα ποια , όλο μέσα στην μιζέρια , και βγάλτε το όραμα Δράση λέγεστε, ένας ένας σας φεύγει δεν το βλέπετε ποια βγάλτε της παρωπίδες !!!!!!!!!

  3. Κι έλεγα που ταν γκρυμενη τόσες μέρες… Βρε ούτε τα μελομακάρονα δεν την γλύκαναν… Σταμάτα πιο καλά ναι……

  4. Κυρια ρουφα αλλανταλλων λετε μου φαινεται. Ειδατε τι μας αναρτησατε?

    Κυρια ρουφα διαβασα προσεκτικα το link που δωσατε στην ανακοινωση σας. Καταλαβαινω οτι αυτο που λεει στην αποφαση εχει να κανει με τον δρομο που περνα μπροστα σπο το ωδειο και οχι με τον δρομο της εθνικης αντιστασεως. Λεει μαλιστα οτι δινουν την παραταση στην γρηγοριου Ε γιατι δεν εχει τελειωσει ακομα η εθνικης αντιστασεως και δεν μπορει ναναι και οι δυο κυριοι δρομοι σκαμενοι. Μια χαρα το βρισκω και λογικο. Εσεις κα Ρουφα πως νομιζετε οτι το εγγραφο αυτο μιλα για την εθνικης αντιστασεως? Ημαρτον δηλαδη αλλα θα μας τρελλανετε? Αλλα νταλλων λετε μαλλον. Χαλαρωστε και σοβαρευτειτε γιατι συτο ειναι γελοιοποιηση.

  5. Πωωω…μεγαλη πατατα εκανε το οραμα. Εχει δικιο αυτος που λεει οτι η παραταση που δωσανε ειναι για τον δρομο του ωδειου. Πως την πατησατε ετσι ορε οραματιστες?

  6. Πόσο κουραστικοί έχετε γίνει… Ψάχνετε το παραμικρό για να φανείτε… Και δε ξέρετε κιόλας τι γράφετε… Για την Γρηγορίου μιλούσε… Αλλά που… Αντιπολίτευση μα κάνετε και ας λέτε και βλακειες…

  7. Μαλλον ησουν στο κομμωτηριο και δεν προσεξες αννουλα μου. Προσεχε κορη μου τις γκαφες. Οταν κουρευσαι μην καταγγελεις κορη μου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ