ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» ένα νέο παιδί από την Κέφαλο | Κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει ακόμα…

29
5427

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου ενός νέου παιδιού, μόλις 33 ετών, του Σταμάτη Στελέτου.

Κατέληξε το πρωί της Τετάρτης στο Νοσοκομείο Κω έπειτα από μια σύντομη περιπέτεια με την υγεία του τις τελευταίες ημέρες.

Κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει ακόμα… Ούτε στο χωριό του, την Κέφαλο, αλλά ούτε και οι συνάδελφοι του στο Αεροδρόμιο Κω (εργαζόταν στην Fraport).

Ένα πάντα χαμογελαστό παιδί, καλόκαρδο, πρόσχαρο, με χιούμορ και ιδιαίτερα αγαπητό μεταξύ των φίλων και συναδέλφων του.

Το «τελευταίο αντίο» θα είναι κατά πάσα πιθανότητα σήμερα Πέμπτη, στην Κέφαλο.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένειά του, στους γονείς, τα αδέλφια και σε όλους τους συγγενείς.

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό ταξίδι Σταμάτη , πάντα μας χαιρετούσε όταν μπαίναμε για δουλειά και πάντα όταν τελειώναμε. Θα μας λείψεις ………

  2. ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗ ;;; ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ;;;; ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ;;;; Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ..!!

  3. O ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΝ ΣΚΗΝΑΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΤΟΥ! ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ! ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΤΩΝΗ!

  4. Σταματη ο Θεός να αναπαυσει τη ψυχή σου. ..Δυσκολεύομαι με το θρηνο το πόνο που είδα πριν σε αποχαιρετησω. ..»καλό σου ταξίδι. ..!!!!!!!!!θα μου λείψουν τα πειράματα σου! !!!!!!!!😔😔😔

  5. Κρίμα το χαμόγελο , το χιούμορ , το οξύ πνεύμα τα νιάτα σου. Είμαι συγουρος ότι θα αξιοποιηθούν εκεί ψηλά όλα σου τα χαρίσματα !! Οι εδώ κάτω δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ , καλό σου ταξίδι ..

  6. Καλό παράδεισο γίγαντα μ θα είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μ αυτό να το θυμάσαι ❤️
    Άγγελε μου Σαγαπω πολύ ❤️
    Μου λείπεις ήδη να το ξέρεις 💔😭😓
    Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει 🙏🙏
    Τα λόγια για σένα δεν αρκούν το ξέρω , δεν ξεχνάω όμως ότι ήσουν και θα είσαι ένα χαμογελαστό παιδί.Και ότι μου έμαθες ότι και στα δύσκολα πρέπει να χαμογελαω..
    Υπόσχομαι ότι δεν θα περνάει λεπτό που να μην σκέφτομαι ❤️
    Θα είναι δύσκολο για μένα να σου πω ΑΝΤΊΟ …..💔
    Θα λείψεις σε όλους 💔😓
    Κανείς δεν μπορεί να περιγράψει τον πόνο που έχει😓
    Άγγελε μου το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι και αν με στεναχωρεί θα κάνω αυτό που μου είπες θα χαμογελάω και στα δύσκολα και ότι φέρει❤️
    Μην ξεχνάς ότι ΣΑΓΑΠΩ πολύ ❤️
    ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ🙏💔

  7. Καλό παράδεισο γίγαντα μ ❤️
    Ξέρω ότι τα λόγια δεν αρκούν μπροστά σε όλο αυτό που έχει συμβεί κάνεις δεν μπορεί να το πιστέψει 💔
    Δεν ξεχνάω ότι περάσαμε …
    Θα λείψεις σε όλους 💔😓
    Είναι δύσκολο για μένα να σου πω ΑΝΤΊΟ..💔
    Να ξέρεις ότι Σαγαπω Πολύ ❤️😓
    ΆΓΓΕΛΕ ΜΟΥ 🙏

  8. Γιατί ο Θεός παίρνει τους νέους; Απάντηση απο τον Όσιο γέροντα Παϊσιο

    Ο Θεός παίρνει τον κάθε άνθρωπο «στην καλύτερη στιγμή της ζωής του», «για να σώσει την ψυχή του». Ιδού το όλο σχέδιο:«Εάν δει ότι κάποιος θα γίνει καλύτερος, τον αφήνει να ζήσει. Εάν δει όμως ότι θα γίνει χειρότερος, τον παίρνει για να τον σώσει. Μερικούς πάλι, που έχουν αμαρτωλή ζωή, αλλά έχουν τη διάθεση να κάνουν το καλό, τους παίρνει κοντά Του, πριν προλάβουν να το κάνουν, επειδή ξέρει ότι θα έκαναν το καλό μόλις τους δινόταν η ευκαιρία. Είναι δηλαδή σαν να τους λέει: “Μην κουράζεσθε• αρκεί η καλή διάθεση που έχετε”. Άλλον, επειδή είναι πολύ καλός, τον διαλέγει και τον παίρνει κοντά Του, γιατί ο παράδεισος χρειάζεται μπουμπούκια. Φυσικά, οι γονείς και οι συγγενείς είναι λίγο δύσκολο να το καταλάβουν αυτό. Βλέπεις, πεθαίνει ένα παιδάκι, το παίρνει αγγελούδι ο Χριστός και κλαίνε και οδύρονται οι γονείς, ενώ έπρεπε να χαίρονται. Γιατί πού ξέρουν τι θα γινόταν, αν μεγάλωνε;»Πρέπει έτσι να χαίρονται οι γονείς. Άλλωστε «από εκείνη τη στιγμή έχουν έναν πρεσβευτή στον Παράδεισο. Όταν πεθάνουν, θα ’ρθουν τα παιδιά τους με τα εξαπτέρυγα στην πόρτα του Παραδείσου να υποδεχθούν την ψυχή τους. Δεν είναι μικρό πράγμα αυτό!«Στα παιδάκια πάλι που ταλαιπωρήθηκαν εδώ από αρρώστιες ή από κάποια αναπηρία ο Χριστός θα πει: “Ελάτε στον Παράδεισο και διαλέξτε το καλύτερο μέρος”. Και τότε εκείνα θα Του πουν: “Ωραία είναι εδώ, Χριστέ μας, αλλά θέλουμε και τη μανούλα μας κοντά μας”. Και ο Χριστός θα τα ακούσει και θα σώσει με κάποιον τρόπο και την μητέρα».Υπάρχει άλλη ζωή , αυτό που ζούμε είναι προετοιμασία για την αιωνιότητα. Είναι τραγικό να βιώνουμε ως Ορθόδοξοι τον θάνατο ενός ανθρώπου ως μηδενιστική καταστροφή, ως απώλεια παντοτινή, ως εξαφάνιση του ανθρώπου.Στον θάνατο ο άνθρωπος ολοκληρώνεται…..Μην μας φοβίζει λοιπόν ο θάνατος διότι δεν υπάρχει …….Να φοβόμαστε μην χάσουμε τον Χριστό.Είναι αντιφατικό να τρομάζουμε όταν ακούσουμε ότι το παιδί , ο άντρας μου, η γυναίκα μου αρρώστησαν και μπορεί να χάσουν την εδώ ζωή αλλά να μην μας απασχολεί καθόλου αν θα γίνουν μέτοχοι της αιωνιότητας.

  9. Σταμάτη κρίμα να φύγεις έτσι ξαφνικά και τόσο νέος από μια απλή πνεύμονια ήθελα να ήξερα η υπεύθυνη Γιατροί στο Νοσοκομείο κοιμούνται ήσυχη ??? Τελικά Δυστυχώς Νοσοκομείο Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Καλό παράδεισο φίλε μου και καλό κουράγιο στους δικούς σου.

  10. Ο ΘΕΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ

  11. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συγγενείς να ζήσετε να τον θυμάστε!! Καλή δύναμη μέσα από την καρδιά μου

  12. Kolite, lene oti to internet enonei olo ton kosmo, makari na ksera ti grami pianei ekei pano n se paro FB na posperisoume.

    kolite m, oti k na grapso edo tha ne gia to AegeaNews opote leo na peraso n sta pw ‘prive’ otan fioun oi poloi.

    Eis to epanidin p m lees k su

    O kolitos s

  13. Πρέπει κάτι να κάνουμε για το νοσοκομείο. Δεν γίνεται να προσπερνάμε έτσι ότι γίνεται. Και οι γιατροί και το προσωπικό είναι ήρωες πόσο δε οι ασθενείς. Δεν πάει αλλο δυστυχώς.

    • Ελεος πια με το ηρωικο προσωπικο.Χαλια είναι και πολλες φορες απαραεκτο.Να σταματησει το παραμυθι επιτελους.Αν δεν τους αρεσει η δουλεια να πανε σπιτια τους και μην ταλεπωρουν αρρωστους και συγγενείς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ