Αρχική Πρωτοσέλιδο ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Διαγωνισμού -Εντυπωσίασε και καταχειροκροτήθηκε το «Dancing Star KIDS...

ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Διαγωνισμού -Εντυπωσίασε και καταχειροκροτήθηκε το «Dancing Star KIDS 2020» σε μια μοναδική βραδιά στο Ilios Resort στο Τιγκάκι

0
2655
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Εντυπωσίασε και καταχειροκροτήθηκε ο παιδικός διαγωνισμός χορού Dancing Star KIDS 2020 που συνδιοργάνωσαν με επιτυχία το Σωματείο Χορού «Ακροβάτης» Κω σε συνεργασία με το Εργαστήρι χορού «Artista de Danca», στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Ilios Resort στο Τιγκάκι στο πλαίσιο του τριήμερου φεστιβάλ χορού στο νησί μας.

Το διαγωνιστικό κομμάτι περιελάμβανε έξι κατηγορίες, με συμμετοχή παιδιών απ΄ όλη την Ελλάδα , ενώ κριτές ήταν η Σοφία Σπυροπούλου Infinity Dance Project και ο Δημήτρης Πετρόπουλος από την Ακαδημία Ζειμπέκικου.

Η δράση ολοκληρώθηκε με επιτυχία με σεμινάριο χορού σήμερα το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω.

Το φεστιβάλ είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα του διαγωνισμού θα διατεθούν στο Ειδικό Δημοτικό σχολείο Κω και στο Σβουρένειο ΚΔΑΠ ΜΕΑ Κω.

Αποτελέσματα Διαγωνισμού Dancing Star Kids 2020:

Salsa Children Soloist Girls (ηλ.5-11)
1η Θέση: Βασιλική Κουζούκα (n1)
2η Θέση: Έλενα Ρίγλη (n4)
3η Θέση: Μέγκυ Ντοτσάι (n3)

Salsa Junior Soloist Girls (ηλ.12-17)
1η Θέση: Αικατερίνη Διακάκη (n7)
2η Θέση: Ινβα Κότζα (n5)
3η Θέση: Σοφία Πατέρου (n8)
4η Θέση: Βιολέτα Καραίσκου (n6)
5η Θέση: Νικολέτα Γκίκα (n9)

Oriental Children Soloist Girls (ηλ.5-11)
1η Θέση: Αναστασία Βραχνά (n10)
2η Θέση: Ηλιάννα Νιοκαστρίτη (n11)
3η Θέση: Αλέσια Ντόρτη (n15)
4η Θέση: Ράνια Βεροπούλου (n12)
5η Θέση: Ραφαέλα Κουζούκα (n13)
6η Θέση: Φωτεινή Μιαούδη (n14)

Ζεϊμπέκικο Solo Kids (ηλ.5-11)
1η Θέση: Πανορμίτης Μαλλιάς (n16)
2η Θέση: Αθηνά Ραφαέλα Ασημακοπούλου (n20)

Ζεϊμπέκικο Solo Amateur (ηλ.12+)
1η Θέση: Βλάσσης Χριστοδούλου (n21)
2η Θέση: Σταύρη Κωνσταντίνου (n18)
3η Θέση: Ανέστης Μαυρίδης (n19)
4η Θέση: Αλέξανδρος Κόλα (n17)

Junior Team (ηλ.8-17)
1η Θέση: Starlight Dance school
2η Θέση: Latinaries – Artista
3η Θέση: Starlight Dance school
4η Θέση: Tropicanes – Artista

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν! Κάθε χρόνο και καλύτερα Μπράβο σε όλους και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κριτές μας Dimitris Petropoulos και Sofia Spiropoulou για την τιμή που μας έκαναν να έρθουν στο νησί μας την Κω και να στηρίξουν αυτή την διοργάνωση! Ένα ευχαριστώ επίσης στην κ. Sevi Vlachou που ήταν παρούσα και έκανε τις απονομές των νικητών, στον Δήμο Κω για την κάλυψη του ήχου της βραδιάς και σε όλα τα ΜΜΕ τα οποία παρευρέθηκαν και τους χορηγούς οι οποίοι βοήθησαν να γίνει η διοργάνωση. Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ θέλω να το πω στους συνεργάτες μου γιατί έτσι τους νιώθω μετά από την άψογη συνεργασία μου μαζί τους Anita Iliou Eleanna Kakakiou Stella Agathangelidou Theodosis Giakoumis Laura Nieto Marios Loukakis γιατί ο καθένας τους ξεχωριστά με βοήθησαν με τον δικό τους τρόπο! Ευχαριστώ επίσης την κ. Aggeliki Prigou για την συμμετοχή της, την κ. Eleni Sourasi για το όμορφο show και τον Stathis Pirpiris από το BKF για τις απονομές και το δώρο την νικήτριας ομάδας! Τέλος ευχαριστώ τον κ. Νικος Ηλιος για την βοήθεια του και την διάθεση της όμορφης αίθουσας του ξενοδοχείου Ilios resort, τον κ. Μαραγκό και τα ΚΤΕΛ ΚΩ για την μεταφορά των επισκεπτών μας, τον κ. Κακίβελη Mixalhs Kakivelhs Eirhnh Xondrou για την διάθεση της σκηνής, το ξενοδοχείο Kos Hotel Junior Suites για την διαμονή και φυσικά το SSF και την Rena Mavrakaki Nicos Koronakis για τα δύο full pass στο 11th SSF (14-17 May 2020) που κέρδισαν η Αικατερίνη Διακάκη και η Βασιλική Κουζούκα.

Εύχομαι του χρόνου να μας τιμήσουν με την παρουσία τους σύλλογοι και σχολές χορού από την Κω, καθώς είχαμε συμμετοχές μόνο εκτός Κω από Κύπρο (Stavria Constantinou), Κρήτη, Αθήνα, Ρόδο, και φυσικά να είναι παρούσα εμπράκτως η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καλύπτοντας έστω ένα μέρος των εξόδων που έγιναν για αυτήν την διοργάνωση, όπως για παράδειγμα η διαμονή των παιδιών, και φυσικά να είναι παρόντες έστω κάποιοι εκπρόσωποι των αποδεκτών των εσόδων του διαγωνισμού, στην προκειμένη περίπτωση η διεύθυνση του Ειδικού Σχολείου Κω και του Σβουρένειου τους οποίους και περιμέναμε για τις απονομές.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα που χαμογελούν, άτομα στέκονται, νύχτα και εσωτερικός χώρος, πιθανό κείμενο που λέει "aegeanews"
Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, άτομα που χαμογελούν, άτομα στέκονται και παπούτσια
Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα που χαμογελούν, άτομα στέκονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που χαμογελούν, άτομα στέκονται και κείμενο
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα που χαμογελούν, άτομα κάθονται
+41

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ