Αναστέλλεται τελικά μέχρι νεωτέρας λόγω κορονοϊού η κινητοποίηση που είχε αποφασιστεί για το πρωί της Κυριακής έξω από το Διοικητήριο | Η ανακοίνωση του Τοπικού συμβουλίου Πυλίου

71
1701

Αναστέλλεται τελικά μέχρι νεωτέρας λόγω της γενικής απόφασης ακύρωσης όλων των εκδηλώσεων ανά την Ελλάδα για επιδημιολογικούς λόγους, λόγω κορονοϊού η κινητοποίηση που είχε αρχικά αποφασίσει το Κοινοτικό συμβούλιο Πυλίου για την Κυριακή το πρωί έξω από την Αστυνομία Κω.

Η ανακοίνωση του Τοπικού συμβουλίου Πυλίου: » Το Τοπικό Συμβούλιο Πυλίου σας ενημερώνει ότι το προγραμματισμένο κάλεσμα της ειρηνικής διαδήλωσης για το μεταναστευτικό, την Κυριακή 1/3/2020 αναβάλλεται λόγω της Κυβερνητικής Υπουργικής Απόφασης(ΦΕΚ Α’ 42/27-2-2020), η οποία ματαιώνει όλες τις εκδηλώσεις-συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα λόγω φόβου εξάπλωσης του κορωνοιού COVID-19.

 Μας ενημέρωσαν από την Αστυνομική Δ/νση Κω πως αν προχωρήσουμε στην ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα υπάρξουν κυρώσεις προς τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Πυλίου. Επιμένουμε στον αγώνα μας για τα δίκαια αιτήματα της κοινωνίας του χωριού μας και του μας νησιού μας  και μεταθέτουμε τις ειρηνικές κινητοποιήσεις μας στο άμεσο μέλλον… «

Θ.Πάχος πρόεδρος Δ.Κ Πυλίου: Θερμά επεισόδια στο Πυλί ανάμεσα σε δυο νέους και μετανάστες (Δηλώσεις στη Δημοτική τηλεόραση Κω)

71 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επιτέλους πρυτάνευσε η λογική. Μπλεξαμε με τους Πυλιωτες που καβαλησαν να αλογο και νομιζαν πως εγιναν μεγαλο παραγοντες. Βρε πρόεδροι15 μερες πριν το ανοιγμα της σεζον;;; Τις δικες σας επιχειρησεις δεν τις σκέφτεστε;;; Ποιοι θα ερθουν για φαγητο και ιππασία; Ο ενας.προεδρος ειναι δημοσιος.υπαλληλος,μηβας μπαινει μηνας βγαινει ο μισθος πεφτει κανονικα. Εμεις;;;; Και εμεις αγωνιούμε αλλα πρεπει να ζήσουμε ή αν σκασουν τα χρεη μας.θα μας τα πληρωσει ο Κουλης;;;;

    • αν δεν μαζέψεις τα ντούκια, ετοιμάσου για φουντούκια… Και ξαναάκουσε αυτά που είπες, θυμιζουν εγκληματική συμμορία!!!

  2. Ο Πάχος χειροκροτεί τους έγχρωμους ποδοσφαιριστές του ΔΙΚΑΙΟΥ αλλα τους αλλους εν τους θέλει…… Ε πουτανε οι μεγαλοπαραγοντες του αθλητισμου και της πολιτικης. Βρε αιντε απο εδω….βαζετε σε κινδυβο το βησακι μας με τις ανευθυνοτητες σας.

  3. Ευτυχως υπαρχουν και λογικοι ανθρωποι στο νησί. Θα μας εβαζαν σε κίνδυνο δυο ασχετοι πρόεδροι και ενας ιππεας. Που πατε βρε γιαλαμαδες ασχετοι.

  4. Ηρεμία!!!!! Το παρακολουθουμε και θα ειμαστε έτοιμοι. Οχι με τέτοια παιδαριώδη λάθη. Ο κ.Παχος πρεπει να σοβαρευτεί….Εμεις έχουμε επιχειρήσεις που ασχολουμαστε με το εμπόριο,καλως ή κακός εχουμε αναγκη τον τουρισμο. Δεν ειμαστε δημοσιοι υπάλληλοι ειμαστε ελευθεροι επαγγελματίες και δεν γινεται να μας ξανα παρει απο κατω.

    • Τωρα ομως αποφασιζουν εντελως δημοκρατικα Τους καπνισε και εβγαλαν μια ανακοινωση, για παγκωακο συλλαλητήριο στη πολη. Βρε αιντε απο εδω,ασχετοι και επικίνδυνοι ειστε. Νομίζετε πως με μια καρεκλα θα ορίζετε τις περιουσιες μας. Το προσφυγικό κυριε Παχο κυριε Πιτση κυριε Γιωργαλη δεν λυνετε με εσας ουτε με εμας. Και επειδη οι ζωες μας.εχουν και συνέχεια…..να ειστε περισσότερο σοβαροι. Συγκάλεσε πρωτα τους συμβουλους των κοινοτήτων μιληστε με τους εμπορικους συλλογους και μετα πραξτε αυτο που πρεπει.αυτο που επιθυμει ο λαος. Οι δικες σας κινήσεις ειναι ακρως επικίνδυνες για το νησι,θυμιζουβ πρακτικες αλλων εποχων. Ντροπη.

    • Ο ΨΗΛΟΣ ΑΠΟΤΥΧΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΘΙΑ!!!!!!!ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!! ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ…

  5. …..Σοβαρευτητε βρε να δουμε τι σκ… θα καμουμε!!
    Ποιος κοροναιος??
    Μονο τα γεροντια κινδυνευουν!! Οχι εμεις!!

  6. AΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ….. ΕΕΕΕΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΆ ΚΑΙ ΕΞΕΡΩ ΚΑΙΙΙΙΙ ΚΥΚΛΟΦΟΥΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΗΡΘΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΤΛ…..
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΕΙΡΑΝ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ….

  7. Την οππια την ειχε ανακκινωσει ποιος ρε παιδια;;; Ο Παχος και οι αλλοι εχουν παραιτηθει ή οχι; Ανευθυνοτητα παντού,ελεος με αυτους που μπλεξαμε…την μια α παραιτηθουμε την αλλη α καμουμε συλλαλητήριο! Βρε χαλαρώστε!!! Το νησι μετραει αναποδα να φορεαει τα καλοκαιρινα του.

    • ΝΑΙ !! ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΡΑΙΑΝ ΑΙΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ …ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΤΟΥΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ …ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΑ ΑΛΛ ΙΝΚΛΟΥΣΙΒ

  8. Μπραβο στον κυριο Παχο και στα μελη του τοπικου συμβουλιου Πυλιου για τη σοβαροτητα τους

    • Ναι τοσο σοβαροι που ουτε αυτοι ξερουν….αν εχουν παραιτηθει ή οχι;;;
      Ανεύθυνοι,εβγαλαν μια ανακοινωση ……… Που πατε βρε καημενοι που πάτε.

  9. Πάχο είπες ότι θα παραιτηθείτε όλο το ΔΣ αν περάσουν τα κλειστά κέντρα…. Ακόμα δεν είδαμε καμία παραίτηση… Καλείτε τον κόσμο να διαμαρτυρηθεί για τους λαθρομετανάστες που έκαναν κ θα κάνουν ακόμα χειρότερα απ’οσα έκαναν χθες βράδυ και το παίρνεις πίσω… πώς να σε πάρει ο κόσμος στα σοβαρά αφού δεν έχεις τα κότσια να κάνεις ούτε το ένα ούτε το άλλο… Αϊ παράτα μας λοιπόν κάτσε στην καρέκλα σου κάνε την γλάστρα, πάρε τον μισθούλη σου και μην μας ζαλίζεις τον έρωτα θα σε υποστούμε 4 ακόμα χρόνια…

    • Θα παραιτηθούν οταν γίνει η κλειστή δομή, είναι κακό που αγωνίζονται μέχρι και τελευταία στιγμή;;;;Βγαλε χολή ακομα!!!Φαν του πληκτρολογίου!!!!

  10. Ανθρωπάκια κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία σας, κανετε κριτική από τον καναπέ σας και ρίχνετε λάσπη σε ανθρώπους που νοιάζονται για τον τόπο τους!!! Να ξέρετε ότι της αποφάσεις τις παίρνουν και τα 7 μέλη του τοπικού συμβουλίου Πυλίου και όχι μόνος του ο κος Πάχος. Αλλά εσας σας νοιάζει μόνο η τσέπη σας , θεός σας το χρήμα!!! Σας ενοχλεί η ενότητα που έχει αυτό το τοπικό συμβούλιο πέρα από κομματικές παρατάξεις ενωμένοι προσπαθούν για το καλό του νησιού μας όχι μόνο του χωριού τους. Αλλά που ξαναδατε τέτοια πράγματα μαθημένοι στη διχόνοια. Παρτάκιδες μην σας ξεβολέψουνε από τους καναπέδες σας κοιμηθητε ήσυχοι τον ύπνο του δικαίου…

    • που τους πληρώνουμε ακριβά γράφουν τα σχόλια . Αισχρή προπαγάνδα εναντίον του τοπικού Πυλιού. Οι γκαιμπελίσκοι.

    • Μα βρε μάστορα τα γεγονότα όπως έχουν γίνει χρονικά περιγράφω τι βλακείες μας τσαμπουνας για ανθρωπάκια και πληκτρολόγια… Είδες τι δήλωσε όταν ήρθε ο Μηταράκης? Απ’ολη την ομιλία του στο Δημ Συμβουλιο το μόνο που έβγαζε νόημα ήταν ότι θα παραιτηθεί το ΔΣ αν περάσει το μέτρο με τα κλειστά κέντρα παραιτήθηκε? ΟΧΙ παροτρύνει τον κόσμο να κατέβει να διαμαρτυρηθεί την Κυριακή και μετά το ακυρωσε ΝΑΙ η ΟΧΙ ? Δυσλεκτικός είσαι και δεν το καταλαβαίνεις?

    • Ενω εσυ μιλας και γραφεις επώνυμα!
      Εκτος και αν Αγανακτησμενος ειναι το επιθετο σου.
      Οπως, Γιωργος Αγανακτησμενος του Βρασιδα και της Αφροξυλανθης για παραδειγμα.

  11. άμα θελετε να το παίξετε πατριώτες και αγαπάτε το νησί σας όπως μας έχετε ζαλίσει ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ALL INCLUSIVE ξενοδοχεία σας και κάντε τα ελεύθερα!!! Άντε να σε δω να τα βάζετε με του Γερμανούς!! ψευτομαγκες!! Ποιοι νομίζετε ότι είστε να παίζετε με την επαγγελματική μας ασφάλεια??

  12. ΕΣΥ ΚΥΡΑ ΝΤΙΝΑ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΠΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΠΙΝΕΙς,ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ .ΟΛΟΙ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΟΥΜΕ

  13. Υπαρχουν αυτοι που αγκαλιαζουν τα.προφυγοπουλα γιατι ειναι παιδιά,υπαρχουν και αυτοι που τα ξυλοφορτώνουν γιατι πολλα απλα απο τυχη γεννηθηκαν Ελληνες…
    Ας αποφασισουμε με.ποιους είμαστε.

  14. Καποιοι εδειραν δυο 17χρονους μας λεει ο πρόεδρος κυριος Παχος. Προσοχη δεν καταδικάζει αυτην την κίνηση!!! Ειναι φυσιολογικο μάλλον να δερνουν…. εχουμε παιδιά μας είπε και φοβούνται να βγουν να.παιξουν στις παιδικες.χαρες. Τα ιδια παιδια φορουν την φανελα του Γιαννη Αντετοκουμπο. Καληνύχτα Πυλι,καληνυχτα Κως. Πρόεδρε πρωτα να καταδικαζεις και μετα να φιλοσοφείς…..

    • Εσυ που βριζεις την «μποχαλια»παρτους στο σπιτι σου και στο νομο σου!!Αντε απλυτε με την μεγαλη φιλοσοφια σου!!

  15. χαχαΕχασες!!!Την εκανα σε τιγκακιωτη-κατσουνα και θα συνεχιζω να την κανω!!Καποιοι δεν ειναι κακο να ψαχνουν που και που την κεφαλα τους χαχαχαχ

  16. Εσείς λοιπόν τα φθηνά ανθρωπάκια που ξέρετε να κατηγορείτε όλους αυτούς που με κόπο κάνουν ότι μπορούν για τα ΠΑΙΔΙΑ όλων μας ,αυτο σας νοιαζει μονο που ανοιγει η σεζόν; πάνω απ’όλα βάζετε το χρήμα ακόμα και πιο πανω απο τα ίδια σας τα παιδια; Μήπως φοβάστε να σηκωθείτε από το καναπέ σας που βρωμισε ο κ…λος σας 6 μήνες ;Είστε κότες όποιοι και αν είστε πίσω από τα ψιτ και τιγκακι και ανώνυμους….ντρέπεστε γιατί φοβάστε να βγείτε πρώτη γραμμή μπροστά στα ματ…ανανδροι χωρίς μπέσα και λόγο, ντρέπεστε γιατί δεν θα μπορούσατε να κάνατε αυτά που έκαναν οι νησιώτες μας, για μένα ήρωες…
    Κάτσετε λοιπόν στο καναπέ σας και να δείχνετε τον ανδρισμό σας έτσι κρυμμένοι κάτω από τις φουστιτσες…Ντροπή σας μάγκες του υπολογιστή που τα κάνετε πάνω σας σε δύσκολες ώρες….ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ , ΦΘΗΝΟΙ*Δεν ανήκω σε καμία παράταξη.Ο μόνος μου στόχος είναι τα παιδιά μου έπειτα όλα τα άλλα παιδιά να μεγαλώσουν σε ένα ασφαλές τόπο .Δεν με νοιάζει καμία παράταξη κανένας τουρισμός κανένας από το τοπικό συμβούλιο ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

    • Και τα δικα μας παιδια θελουν την οικονομικη ασφαλεια των γονιων τους. Χρεη και καθημερινες τποχρεωσεις αρκετων εκατοντωδων χιλιαδων ευρω για να κρατησεις μια επιχειρηση. Δεν θα καταστραφουμε για 7 ανευθυνους. Ειπαμε με την σειρά να γινουν καποιες διεργασιες και δεν εγιναν τθποτα. Και τελος με ποια ιδιοτητα μας καλει ο Παχις ο Πιτσης και οι αλλοι;;; Εχουν παραιτηθει!!!!

      • Οι άνθρωποι είναι άξιοι, και σας ενοχλεί!!!είπα θα παραιτηθούν Εαν γίνει η κλειστή δομή!Εγινε;;;Είναι κακό Που το παλεύουν μέχρι τέλος!!!!Ντροπή σας που γράφετε αυτα !!!

    • Αν δεν ξερεις καλο θα ηταν να μη μιλας!!!Το 2015 εγω και πολλα στελεχη της Δυναμης Αλλαγης ειμασταν στην πρωτη γραμμη,δεν ηθελα να το αναφερω αλλα με προκαλεσες!!!Πες μας αφου δεν ανηκεις σε καμμια «παραξη»ο αντρας, και ο πατερας σου, τα αδερφια σου,ΠΟΥ ΗΤΑΝ???Αν και δεν πιστευω το προφιλ σου…καλο και πρεπον θα ηταν να αραξεις στα «αυγα»σου και να μην τρεχει η γλωσσα σου!!!

  17. ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΜΑ ΖΟΥΣΕ Ο ΓΑΛΗΝΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΟ ΠΥΛΙ?

    • Χαχαχαχα μεκαμες και γελασα. Δηλαδη ο γαληνος θα χειριζοταν το θεμα διαφορετικα απο τον παχο; και τι θακανε δηλαδη θα σηκωνε τη μαγκουρα;

    • ποιοι δεν αφησαν να γινει ο Καποδιστριας’ ΟΠΩς ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΗΣΊ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ… ΤΟΣΟ ΩΦΕΛΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ …ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΩ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΑ ΜΙΝΤΙΑ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ

  18. ΦΥΛΑΞΑΣΘΑΙ ΧΡΕΟΣ!!!

    Σε λιγο καιρο ολοι εσεις που σκεφτεστε και νοιαζεστε για τους παρανομους εισβολεις…ολοι εσεις οι αλληλεγυοι που βγαζετε χολη για τους νησιωτες και το Πυλι….θα ζητατε συμπαρασταση οταν σας
    πηδ@νε οι λ@θρο και τα ΜΑΤ…Δεν θα υπαρξει λυπηση για σας τους αναρχοαπλυτους…
    Καμια λυπηση πατριωτες…Προσωπικα εγω θα ειμαι με τους Πυλιωτες….

  19. Ο Βούτυρο Μπεμπε Δήμαρχος πήγε με της Μπορτοζες οταν δεν έπρεπε. Τώρα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να κρύβεται όπως ηταν κρυμμένος πριν του χαρίσουν την δημαρχία

    • Ο κρυμμενος Νικηταρας και στο λιμανι πηγε και στο Χοτ σποτ εχει ερθει και χθες στην φασαρια και τους Πυλιωτες κακος καλυψε….
      Ο πρωην δημαρχος που δεν κρυβοταν δεν ηξερε που ειναι το Πυλι οταν τρωγανε ξυλο οι Πυλιωτες ηταν στην Ουτρεχτη και απο το Πυλι ελεγε μαζι θα τα δουλεχουμε. Ο Παχος που ηταν τοτε;;;;;; Παχο θυμασαι το βιντεο με τις δηλωσεις του Κυριτση;;; Τοτε κοκοκοκοκο τωρα;;;;;

      • Φερεφωνο του εν κρυπτω Νικηταρα κοψε τον μπαφο,καιει τα εγκεφαλικα κυτταρα,οσο και να προσπαθεις με την «μαυρη προπαγανδα»το αποτελεσμα ειναι το ιδιο!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΡΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ!!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

      • Φίλε τις Αντωνιου Ιωαννιδη ρουφα το αυγό σου που δεν είστε τελικά άξιοι για τιποτα. Έχετε τον εξαφανισμένο κουραμπιέ που ειναι μόνο για εφέ με τις πλάτες ΚΑΙΣΕΡΛΗ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και τα απομεινάρια του ΠΑΣΟΚ. Ανάξιοι είστε να διοικησετε ακόμα και κοτέτσι

  20. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΑΛΗΝΟΥ

  21. Με τούς ρυθμούς που η Νέα Δημοκρατία, χειρίζεται το θέμα, η αποσυμφόρηση των νησιών του Αιγαίου πάνδημο αίτημα των κατοίκων τους και όχι μόνο, αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε 4 χρόνια, μόνο για τούς ήδη υπάρχοντες πρόσφυγες-μετανάστες. Δεν μας λέει βέβαια τι θα γίνει, με τούς 2 στους 3, που κατά την άποψή της, δεν δικαιούνται άσυλο. Τι θα γίνει με τις νέες αφίξεις, που έχουν πάρει την ανιούσα. Για δε την ανάληψη ευθύνης και την ανάγκη αλληλεγγύης σε ένα τόσο σοβαρό θέμα για την χώρα, από την Ευρωπαική ΄Ενωση, και την τροποποίηση του Δουβλίνο 2 ούτε κουβέντα. Μόνο η φραστική αυστηροποίηση των κανόνων διαχείρησης, έχει μείνει από την πολιτική της, η οποία έχει φέρει τα σημερινά αποτελέσματα, τα οποία καταγγέλλονται ακόμη και από τα γαλάζια στελέχη, ανά την χώρα.

  22. Για οσους απο μας ειμαστε στη Δυναμη Αλλαγης…αφηστε μας σας παρακαλω στον πονο μας,
    για την ολοσχερη απαξιωση του Δημου επι των ημερων σας και βγαλτε τον σκ@σμο επι του θεματος…
    Ψιτ…..προσυπογραφω ασμενως…….

  23. Βρε θέατρα σκιών διαβάστε το ΦΕΚ. Καρναβαλικές και αποκριάτικες εκδηλώσεις απαγορεύει όχι διαδηλώσεις. Αγωνιστές της πάρλας. ΔΣ πυλιού και Αιγιωργιτικα αλογα και οτι ακουμε απο παραλογα.

    • ΔΙΚΗΓΌΡΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ… ΕΔΩ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΤΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Κι να τα παιρνρτε κι απο τουσ δυο αντιδήκους …ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΖΕΑ ΣΑς ΑΝ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΘΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΗΜΕΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ …ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙ Ή ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ …

  24. ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΩΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΣΚΟΜΕΙΑ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ «ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΝΑΩΝ? ΤΙ ΔΩΡΕΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ? ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΥΛΙΩΤΕΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΕΛΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΥΛΙ ΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ. ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Ή ΣΤΟ ΦΡΟΝΤΣΡΗΡΙΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕΙ. ΝΑ ΟΧΥΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΕ ΦΡΑΚΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΣΦΑΛΗΣ.

  25. Ανωνυμε…..ασε τις εκκλησιες…..ο μονος υπευθυνος ειναι ο περιφερειαρχης……απλα απορω γιατι δεν τον καλουν να απολογηθει…..οσα λες δε για το πυλι συμφωνω…

  26. Μην μιλάς μην γελάς …..κινδυνεύει η Ελλάς, γαλουχίαμενη κωακη κοινωνία …….,,μα το ντέρμπι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο ………Κω ,ωραία κοιμωμενη

  27. Το ξέρετε ότι το Τοπικό Συμβούλιο Πυλίου απειλήθηκε χθες εν ώρα συμβουλίου από τρεις διαφορετικούς Αστ/κους Δ/ντες να μην προχωρήσουν στην κινητοποίηση γιατι και τα 7 μελη θα πάνε μέσα αυτόφωρο με 2ετή φυλάκιση. Αμα δεν ξέρετε να μην μιλάτε ολοι εσείς οι κριτικοί του καναπέ. όλοι εσείς που βλέπεται την πάρτη σας και όχι το μελλον των παιδιών σας. Αλλά ξέχασα το μελλον των παιδιών σας κρίνεται μόνο από το χρήμα. Ο θεός σας είναι το χρήμα, βολεψάκιδες.

  28. Μπράβο Στον Παχο,από την πρώτη στιγμή παλεύει για το χωριό μας!Για τα παιδιά μας, για μας τους ίδιους!

  29. Ντροπή Και αίσχος να γραφούν κάποιοι 1.2 είναι Για ανθρωπους Που παλεύουν και αγωνίζονται για τον τόπο τους!

  30. ΕΎΓΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΥΛΙΟΥ!!!ΚΑΙ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΌ!!!ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΆΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΊΣΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!

  31. όταν το τοπικό παρακράτος με τη βοήθεια επίορκων και Σημιτικών έδωσε την Αλυκή σε ιδιώτη;

  32. Βρε θέατρα σκιών διαβάστε το ΦΕΚ. Καρναβαλικές και αποκριάτικες εκδηλώσεις απαγορεύει όχι διαδηλώσεις. Αγωνιστές της πάρλας. ΔΣ πυλιού και Αιγιωργιτικα αλογα και οτι ακουμε απο παραλογα.

    • Βρε αι μην πω την λέξη, ξεφτίλα δικηγόρε Που είναι βρε ο Δήμαρχος και η Περιφέρεια!!!Τα έχεις με το τοπικό Πυλιου, σαχλε!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ