ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με πολύ κόσμο & μεγάλο γλέντι η ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ προς τιμήν των ξενιτεμένων μας, στο Μαστιχάρι

22
4044
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 Πλήθος κόσμου κατέκλυσε για άλλη μια χρονιά το χώρο μπροστά από το παλαιό δημοτικό σχολείο Μαστιχαρίου, για την καθιερωμένη «ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ» που συνδιοργάνωσαν με επιτυχία στο πλαίσιο των ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΩΝ 2017, ο ΔΟΠΑΒΣ Κω, σε συνεργασία με την Περιφέρεια  Νοτίου Αιγαίου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αντιμάχειας  «Η Πρόοδος».

Με άφθονο φαγητό, ποτό, ανεβασμένη διάθεση και πολύ διασκέδαση. Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι μουσικοί: Ντένια Κουρούση, Βασίλης Κορακάκης και Άννα Νικητιάδη με τον κόσμο να συμμετέχει ενεργά σε ένα μεγάλο γλέντι. Τον χορό άνοιξαν τα χορευτικά του Πολιτιστικού συλλόγου Κεφάλου «Άγιος Νικόλαος» με την Δασκάλα τους κ. Πάτσα.

Στον χώρο του πρ. δημοτικού σχολείου λειτούργησε επίσης έκθεση ζωγραφικής ντόπιων δημιουργών – μαθητών του Μανώλη Καραναστάση .

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό – καλωσόρισμα, ιδίως προς τους ξενιτεμένους συμπολίτες μας που βρίσκονται στο νησί για διακοπές, η Πρόεδρος Αντιμάχειας, Μαρία Σκουφεζή, στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης προς όλους όσοι δοκιμάστηκαν από τον πρόσφατο σεισμό και ευχαρίστησε την ομάδα ΔΙΑΣ, τον π. Νικόλαο και την ενορία Μαστιχαρίου για τους λουκουμάδες, τους οινοπαραγωγούς της Κω, και όλους όσοι συνέβαλαν για την επιτυχία της βραδιάς – Εκ μέρους της Περιφέρειας χαιρετισμό απηύθυνε η Εντεταλμένη Περιφ. Σύμβουλος Ευρυδίκη Νάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για να τιμησετε τους ξενιτεμενους μας κυρια προεδρε θα επρεπε να χορεψουν χορους του νησιου μας και οχι απο θρακη και οτιδηποτε αλλου. Αισχος!!!!!! Δεν ειναι αυτες οι εκδηλωσεις για διαφημιση γνωσεων, οι ανθρωποι ηρθαν στην Κω και θελουν να δουν ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!!! Ασχετοι ε ασχετοι

    • Μπραβο ρε σχετικε ειπες κ σημερα την μλκ σου..
      Ρωτα πρωτα ν μαθεις εαν μπορουσε ο συλλογος τις προοδου να παρευρεθει κ μετα μιλα..

      • οπως και πολλών αλλων για προσωπκους της λογους. ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ………

      • Πρώτον ο (ΑΙΣΧΟΣ) δεν ρώτησε γιατί δεν χόρεψε η ΠΡΟΟΔΟΣ άρα δεν απάντησες σωστά και δεύτερον μάλλον δεν είσαι καλά πληροφορημένος γιατί το χορευτικό των ενηλίκων της ΠΡΟΟΔΟΥ και ο δάσκαλος ουδέ ποτέ ρωτήθηκαν αν μπορούν να χορέψουν σε μια εκδήλωση που η ΠΡΟΟΔΟΣ ήταν συνδιοργανωτής. Και μια μικρή λεπτομέρεια, ούτε το Δ.Σ του συλλόγου γνώριζε για το ποιοι πήραν τις παραπάνω αποφάσεις.

        • Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΝΩ ΜΕΡΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΝΗΣΙΟΥ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ? ΤΟΤΕ ΠΑΩ ΠΑΣΟ..

  2. Για όλους εσάς που κραζετε την πρόεδρο προφανώς είναι λόγω του ότι δεν μπορείτε να κάνετε ότι σας αρέσει όπως κάνατε μέχρι πριν και ο λόγος είναι ότι είναι παντού μιας και πρώτη φορά έχουμε ένα υπεύθυνο άτομο που νοιάζεται πραγματικά για των τόπο και όχι για την τσέπη της.
    Από την στιγμή που έχει μία εκδήλωση και όπως λέτε συνδιοργανοτρια με την πρόοδο δεν οφειλε να ρωτήσει αν θα χορευε το χορευτικό τους,το το ότι είχε πολλά άτομα από το Δ. Σ του συλλόγου τις προόδου σας λέει κάτι προφανώς ήταν επιλογή τους.

  3. Εφυγε απο την Προοδο ο Παπουλης θα διωξετε και τον Μαστορο, θα πατε στο υπογειο απο την κορυφη που ειστε τα τελευταια χρονια κυριες μου!

  4. Διωξατε απο την προοδο τον Παπουλη, θα καταφερετε να διωξετε και τον Μαστορο θα πατε στο υπογειο απο το ρετιρε που σας ανεβασαν κυριες μου!

  5. καποιοι τα εχουν βαλει με ανθρωπους που εχου δωσει πολλα στο χωριο και παιρνουν το μερος «περαστικων». Κατα τα αλλα αγαπανε τον τοπο τους

  6. Είστε όλοι σας απαίσιοι άνθρωποι κακόβουλα όντα.η πρόοδος χόρεψε τα κωτικά με τους μικρούς χορευτές της.η Κέφαλος δεν μπορούσε να χορέψει πάλι τα κωτικά έλεος.

  7. αυτες τις φωτο, γιατι σε λιγο ουτε εξω απο το δημαρχειο δεν θα περναε

  8. ΡΕ δεν ντρέπεστε να βγάζετε τόση κακία. ..παιδεία μηδέν. ..τι τα βάζετε με ανθρώπους που προσπαθούν να κάνουν κάτι καλό για τον τόπο μας!!!τα προσωπικά σας δεν μας ενδιαφέρουν! !!μην ξεφτιλιζεστε άλλο! !κάντε κάτι να ανέβει ο σύλλογος μας γιατί από τι βλέπω ακόμα και η κεφαλος είναι πιο πολιτισμένη! ! (Ότι και αν χόρεψαν ,ήταν πολύ καλοί )

  9. προς Κωα, το νησι εχει αρκετους χορους θα μπορουσαν να τους μοιρασουν Προοδος(παιδικο) και Κεφαλος(ενηλικες). Γιατι δεν το έκαναν?
    Προς Απλος Θεατης: Ο συλλογος της Προοδου ειχε μεχρι τις τελευταιες εκλογες μια τρομερη γραμμη με πρωτο λογο την τοπικη παραδοση, την αναδειξη και διαδοση της! Οι κυριες που μπηκαν με κουβαλημα ψηφοφορων και η «πρωτη κυρια» του χωριου δουλεψαν υπογειος για να εκτοπισουν ατομα που δουλευαν, ηταν χαμαληδες, και εδωσαν χρονο και χρημα στον συλλογο, και πολλα αλλα που δεν χωρανε εδω!
    Αυτο δεν ειναι κακία?? Ειναι παιδεία? Ειναι προσωπικα εις βαρος ενος συλλογου ???

  10. Το οτι μπορει να μην ειχε ατομα το χορευτικο της προοδου το σκεφτηκε ποτέ κανείς? Κ εννοω τους ενήλικες. Αν ηθελε ο δασκαλος θα έβρισκε τα ατομα κ θα χορευε κ αυτος μαζι τους οπως στη γιορτή του βοσκού. Δεν εχετε ιδεα κ μιλατε κιόλας. Δεν τα ξερετε ολα. Χαλαρωστε λιγο!

  11. Προς ΠΟΛΙΤΗΣ : Το χορευτικο ενηλικων τις προοδου εχει 30 ατομα, με την καταλληλη συννενοηση εγκαιρως, θα χορευαν 10 ή 12 ή και παραπανω, οπως εγινε στην γιορτη βοσκου. Απο εγκυρη πηγη ξερω(γι αυτο το γραφω) οτι ο Γιαννης δεν ρωτηθηκε για τιποτα! Αφου μπηκαν για να τον διωξουν, δεν τον θελουν καποιες κυριες! Εδω καλα καλα ο Προεδρος του συλλογου δεν ηξερε, την Πεμπτη το εμαθε

  12. Ποιος ειναι ποιος…δεν εχουν προσφερει τιποτα στο χωριο μας το παιζουν οτι ειναι οι ΤΟΠ Συνεχεια ακουω αρνητικα σχολια για το τμημα Ενηλικων Οσο για την εκδηλωση στο Μαστηχαρι μου ειπαν τα καλυτερα

  13. Ο ΠΟΛ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΤΩΣΕΙ ΜΗ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑΨΑΧΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΟ ΠΥΧΗ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ

  14. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΤΡΕΞΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΠΟΥΣΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΟΜΕΝΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ